Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

για αναδάσωση και τις συνέπειες μπορούμε να μιλάμε κάπου η μπα?

ή έσβησε η φωτιά και τελειώνει ο προβληματισμός εκει?

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

Κάνε δουλειά σου ελεύθερα ωρέ ;)

Αρχική απάντηση από DarkSaga

Μπορείς ελεύθερα (και δωρεάν) να δημιουργήσεις ένα νέο θέμα και να τα συζητήσουμε

παιδια...ξερει κανεις αν εχουμε οντως 19 σεπτεμβριου???

Πριν λιγο ειδα θερμοκρασια μεσα στο δωματιο μου....εδειχνε 30!!:blink:

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 16:20]

Μπορει να μου στειλει καποιος ενα pm με το τι μπορεις να "κανεις" με ενα dreambox.

thanks

παρακαλω πολυ οποιος στειλει στον ελπις πμ να μου στειλει κ εμενα ενα που να μου λεει τι ειναι αυτο το dreambox ??????:help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από Elpis

Μπορει να μου στειλει καποιος ενα pm με το τι μπορεις να "κανεις" με ενα dreambox.

thanks

Αρχική απάντηση από Tsakonas

παρακαλω πολυ οποιος στειλει στον ελπις πμ να μου στειλει κ εμενα ενα που να μου λεει τι ειναι αυτο το dreambox ??????:help: :help: :help: :help:

ban-hamster.jpg

μιας και έχουμε τόσους που ασχολούνται με το άθλημα... Ξέρει κανείς καμιά εταιρία που να πηγαίνει φτηνά και ασφαλώς στην Ελβετία (Ζυρίχη συγκεκριμένα), από Ελ. Βενιζέλος; Πέρα από τη Swiss, που ναι μεν σε πάει ασφαλώς, αλλά όχι πάντα φθηνά

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 18:24]

μιας και έχουμε τόσους που ασχολούνται με το άθλημα... Ξέρει κανείς καμιά εταιρία που να πηγαίνει φτηνά και ασφαλώς στην Ελβετία (Ζυρίχη συγκεκριμένα), από Ελ. Βενιζέλος; Πέρα από τη Swiss, που ναι μεν σε πάει ασφαλώς, αλλά όχι πάντα φθηνά

για δοκιμασε την www.gexx.de

(germanian express)

επισης θελω τυρακι (τοσον καιρο μονον τρυπες τρωω)

σοκολατες

ρολογακι

καμμια ελβετιδα

(εχω καψει λεμεεεεεε)

Tο Star σταμάτησε το One tree hill...

Να μαζευτούμε να τους στείλουμε όλοι μαζί e mail και να πάμε από εκεί...

Πώς θα βλέπω τώρα το απιστευτικό μωρό την Sophia Bush:weep: :weep: :weep:

Επαναπατρίζωντας το thread.... Μου τη σπάει που ο κάθε κατασκευαστής βάζει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ για θερμοαγωγικό υλικό! Εϊδα σήμερα τί έχει η 8800 μου και φρίκαρα! Τιν τούτο ωρε? Χαλαρά αυτός που τη συναρμολογούσε αν μασούσε τσίχλα θα έβαζε αυτή

(και καλά θα έκανε το παλικάρι, καλύτερη δουλειά θα έκανε...)

Artic ftw! :banging:

Η Οτενετ αποφάσισε να μου κόψει την adsl.. 3 ζήτω για τον από πάνω που έχει ακόμα το wireless free for all :p

...Επίσης μου τη σπάει που ρίχνει καρεκλοπόδαρα+ αστραπές έξω και πρέπει να κλείσω το PC. Δεν έχει UPS ακόμη αυτό και να τα έχω και τα 2 τα μηχανήματα μου χαλασμένα δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Την κάνω, πάω για σάπισμα.

πεινάω....

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 21:50]

Επαναπατρίζωντας το thread.... Μου τη σπάει που ο κάθε κατασκευαστής βάζει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ για θερμοαγωγικό υλικό! Εϊδα σήμερα τί έχει η 8800 μου και φρίκαρα! Τιν τούτο ωρε? Χαλαρά αυτός που τη συναρμολογούσε αν μασούσε τσίχλα θα έβαζε αυτή

(και καλά θα έκανε το παλικάρι, καλύτερη δουλειά θα έκανε...)

Artic ftw! :banging:

Χαλαρά όμως πρέπει να έχασες (πρόσεξε όχι κέρδισες) 4-5 βαθμούς σε load βγάζοντας την ψήκτρα της 8800 και τοποθετώντας Αrtic??

[Κάπου το είχα διαβάσει,μου είπαν και αλλά παιδιά ότι χάνεις αν αλλαξεις πάστα,γιατί το cooler μπαίνει με ειδικό τρόπο - κάτι τετοιο]

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 20:24]

Απευθείας Ζυρίχη πετάει μόνο η Swiss... με ενδιάμεσο σταθμό σταθμο πετάει Lufthansa, Czech Airlines, Malev, Alitalia και Air France.... ;)

πρεπει να πηγαινει και η austrian airlines ειχα παει μια φορα μεσω ζυριχης ...στην λιουμπλιανα σλοβενια στους -22 χαχαχα

ωπα μ@λακια ειπα μεσω βιεννης ειχα παει...ακυρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.