Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πάντως σε κυριακάτικη εφημεριδα διαβασα οτι οι Ελληνες δινουν τα περισσότερα λεφτά για την υγεια σε ιδιωτικές ασφάλειες και νοσοκομεία... ακομα και απο τους παραδοσιακά σε αυτο τον τομέα... Αμερικάνους...

Και καλα εκει το σύστημα ειναι και αλλιώς...εδώ πάλι??... που πληρώνουμε ουτως η αλλως εισφορες και εχουμε σύστημα δημόσιας και "δωρεάν" υγείας....

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Πηγα και πηρα χθες την abit p35pro και μου βγαλε τη πιστη...Μπλε οθονες...Μπλε ολα.

Ατιμα XP , το θελουν το φορματ..

Τα καταφερα και δουλεψαν.αλλα θα το κανω το φορματ

Αυτο που μαρεσε ομως ειανι οτι στον 6400 του τσιμπαω ενα τυπικο 500χ7 με τη μια χωρις πολλα πολλα και τσουπ αμεσως :p

Λιγο τσιμπημα στο MCH μονο..απο 1,25 -> 1.35 νομιζω..

ΕΕΕ chipset άλλαξες, το σέλει το format...καλοδούλευτη πάντως, είναι κούκλα μητρική :)

’ντε να'ρθει το μεσημέρι να φεύγουμε... :whistling

Eλιωσα στο γελιο ψες το βραδυ:

Ξανθια δεσποινιδα μπαινει πρωτη φορα στο δωματιο μου κ εκπληκτη κ με ζωγραφισμενη την απορια στα ματακια της αντικριζει αυτο:

p7200728gj9.th.jpg

Το χαζευει 4-5 δευτερα κ αναφωνει..."Τι ειναι αυτο......??" την αφηνω αλλα 3-4 δευτερα να "σκεφτει" κ λεει ολο χαρα "Ααα ενυδρειο ειναι?!!?"

Ειχα πιει κ κανα 2 μπυριτσες κ ελιωσα στα γελια...δεν αντεξα :hehe:

Αρχική απάντηση από GoMaR

Πηγα και πηρα χθες την abit p35pro και μου βγαλε τη πιστη...Μπλε οθονες...Μπλε ολα.

Ατιμα XP , το θελουν το φορματ..

Τα καταφερα και δουλεψαν.αλλα θα το κανω το φορματ

Αυτο που μαρεσε ομως ειανι οτι στον 6400 του τσιμπαω ενα τυπικο 500χ7 με τη μια χωρις πολλα πολλα και τσουπ αμεσως :p

Λιγο τσιμπημα στο MCH μονο..απο 1,25 -> 1.35 νομιζω..

Κάνε ένα reviewδάκι να 3έρουμε κ εμείς τι γίνεται...

:T:

Αρχική απάντηση από tifozif1

Λέμε τα άσχημα να πούμε και τα καλά όμως: Η κόρη μου (2 ετών) έπεσε τώρα το βράδυ σε μια γωνία και έσκισε το φρύδι της. Παίρνουμε την παιδίατρο τηλέφωνο να την ρωτήσουμε τι να κάνουμε και το έχει κλειστό (χάσιμο 10 λεπτών και βρισίδι - τυχερή που δεν το σήκωσε). Παίρνω το παιδί και πάω κέντρο στο Παίδων. Τέλεια και Γρήγορη εξυπηρέτηση, 2 ραμματάκια, εξέταση και έτοιμη. 11:10 είμαι με το παιδί έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα και 11:50 (αφού σταματήσαμε να πάρουμε παγωτό) πάλι πίσω. Μακάρι όλοι, λειτουργοί και μη να έκαναν την δουλεία τους όπως πρέπει.

Περαστικά man...να γίνει γρήγορα καλά....

Εμένα απο την άλλη συνεχίζει το αρνητικό σερί που έχει αρχίσει 2 μήνες τώρα....

1ος μου ξάδερφος 7 χρονών έκανε τσουληθρα και έφυγε απο κάτω αντί να φύγει μέσα στην τσουλήθρα.

Απολογισμός : Σπασμένος μοιρός και μετακίνηση των σπασμένων κοκκαλων 3 εκ .

1 μήνα θα είναι με κρεμασμένο το πόδι με βαρύδια για να έρθει το κόκκαλο στα ίσα του...και μετά μέχρι τα χριστούγεννα σε γυψο απο την μέση και κάτω....

Να δώ τι άλλο μπορεί να γίνει...μισοί χτυπημένοι , μισοί πεθαμένοι..:(

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 10:00]

Eλιωσα στο γελιο ψες το βραδυ:

Ξανθια δεσποινιδα μπαινει πρωτη φορα στο δωματιο μου κ εκπληκτη κ με ζωγραφισμενη την απορια στα ματακια της αντικριζει αυτο:

p7200728gj9.th.jpg

Το χαζευει 4-5 δευτερα κ αναφωνει..."Τι ειναι αυτο......??" την αφηνω αλλα 3-4 δευτερα να "σκεφτει" κ λεει ολο χαρα "Ααα ενυδρειο ειναι?!!?"

Ειχα πιει κ κανα 2 μπυριτσες κ ελιωσα στα γελια...δεν αντεξα :hehe:

Σου είχε προκαλέσει πνευματική έλξη , και απογοητεύτηκες εεε; : P

Αρχική απάντηση από tifozif1

Ευχαριστώ να είστε καλά. Μου έχει μοιάσει απρόσεκτη και σκουντούφλα

(μέχρι κάποια ηλικία μέτραγα πάνω από 60 ράμματα μετά βαρέθηκα). Στο δρόμο, πηγαίνοντας στο Παιδων μιλούσα με την γυναίκα μου και μου έλεγε .. μπλα μπλα... αν κάνουμε την ασφάλεια στην "ταδε" ασφαλιστική (ιδωτική) τώρα θα πηγαίναμε "εκεί" και ούτε ουρές ούτε ταλαιπωρία και και και...

Βγαίνοντας από το "Χειρουργικό" και αφού η μικρή είναι "καινούργια", μπαίνει ένα κοριτσάκι σε ένα καροτσάκι το οποίο το σπρώχνει ένας πολύ γνωστός αθλητικό-δημοσιογράφος και παρουσιαστής με μεγάλη θέση σε μεγάλο κανάλι. Και στην επιστροφή η σύζυγος μου λέει : "τελικά μήπως οι ιδιωτικές κλινικές και οι ιδιωτικές ασφαλίσεις είναι μύθος ?"

περαστικα και απο μενα:flower:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Σου είχε προκαλέσει πνευματική έλξη , και απογοητεύτηκες εεε; : P

Xαχαχα,ναι ναι οπως το πες :hehe:

Απο e-mail φίλου ...

Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης

ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές. Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; ..... Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!!

Μπείτε στο www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!!

Πρέπει να μαζέψουμε διακόσιες χιλιάδες υπογραφές!

Στείλτε το μήνυμα σε φίλους!

Όλοι να συμβάλλουμε αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 08:51]

στο 1.45 δευτερόλεπτα θέλω σχόλιο :|

στο 1:50.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.