geogeoland Σεπτέμβριος 18, 2007 #29981 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Johnnymous :jump: σιγά μην δίναν και νέο cd key για κάθε άτομο που το νοίκιαζε... λες και ξέρουν ότι για να παίξει online πρέπει να μην έχει ενα κλειδί μονο Ντακσ' καλή καβάτζα έκανε το παιδί που το νοίκιασε πρώτο!
Dem Σεπτέμβριος 18, 2007 #29982 Σεπτέμβριος 18, 2007 @ geogeoland μάλλον. @ Johnnymous αστο το online μιλάω για single player Μα αν είναι να πρέπει να δώσω account και για single player (που όλο και περισσοτερα είναι έτσι) τότε γιατί τα νοικιάζουν?? Για τους πρωτους που θα τα παιρνουν?
perp Σεπτέμβριος 18, 2007 #29983 Σεπτέμβριος 18, 2007 'Νταξ άλλο ρωτάει ο Dem ρε παιδιά... μην του το κάνετε πιο δύσκολο... Σιγουρα υπάρχει λύση... κάνα retrieve account μεσω του cdkey ισως?
Dem Σεπτέμβριος 18, 2007 #29984 Σεπτέμβριος 18, 2007 @ Perp Όχι Perp, δεν μιλάω για άλλο. Το νοικιασα και προσπαθω να παίξω SP. retrieve δεν μπορω να κάνω αφου μου ζητάει στοιχεια απο τον προηγουμενο που το νοικιασε...τι? Να τον πάρω τηλ? Για αυτο το κάνω θέμα...με ποια λογική τα νοικιαζουν τότε?
seph1roth Σεπτέμβριος 18, 2007 #29985 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas εγω ποσες ροπαλιες χρειαζεται να φαω για να μιλησω γαλλικα? Εξαρτάται. Αν στις δίνει καμία "καλή" καθηγήτρια Γαλλικών... :hehe:
winters Σεπτέμβριος 18, 2007 #29986 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG kανενας γιατρος μπορει να δωσει καμμια εξηγηση για τουτο?? Πολυ ψεμα μου ακουγεται...
perp Σεπτέμβριος 18, 2007 #29987 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 22:20] @ Perp Όχι Perp, δεν μιλάω για άλλο. Το νοικιασα και προσπαθω να παίξω SP. retrieve δεν μπορω να κάνω αφου μου ζητάει στοιχεια απο τον προηγουμενο που το νοικιασε...τι? Να τον πάρω τηλ? Για αυτο το κάνω θέμα...με ποια λογική τα νοικιαζουν τότε? Ρε συ... το είπα επειδη ουσιαστικά στη αρχή τα παιδιά απλά σχολίασαν με χιουμορ αλλά καμια προτάση δεν είπαν για το θεματάκι σου... εντάξει δεν το έχω κάψει ακόμα τόσο πολύ.... Πάντως και εσυ βρε παιδί το νετ δεν σου κάνει?
Dem Σεπτέμβριος 18, 2007 #29988 Σεπτέμβριος 18, 2007 @perp ξερω ρε συ, απλα δεν θα το κανα θέμα ούτε στο ΠΟΘ.... εννοω αυτα ακριβώς που γράφω. Μάλλον το συγκεκριμενο δεν παίζει ουτε SPlayer χωρις account...
.38-.45 Σεπτέμβριος 18, 2007 #29989 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 18:36] Επίσης http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/2300395.stm δηλαδη τι θελει να μας πει; οτι ολοι οι αγγλοι, ειναι βαρεμενοι; νομιζω οτι ραδιο αρβυλα ειναι η ολη υποθεση. το ειχα δει σαν τιτλο καποιες μερες πριν, αλλα δεν εδωσα σημασια. κι απο τη στιγμη που καποιος δημοσιογραφος το πηρε στραβα απο την αρχη, ολοι ετσι θα το πανε. απο την αλλη, ξαδερφος πηρε μερος σε μελετες στο πανεπιστημιο στην αγγλια, για να βγαλει χαρτζιλικι. τον υπνωτησαν, κι οταν ξυπνησε, ακουγε τον ευατο του στην κασετα να μιλαει ισπανικα. κι αφου πιασαμε τα ιατρικα: "Dead" man wakes up under autopsy knife.
gbak Σεπτέμβριος 18, 2007 #29990 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από Dem @perp ξερω ρε συ, απλα δεν θα το κανα θέμα ούτε στο ΠΟΘ.... εννοω αυτα ακριβώς που γράφω. Μάλλον το συγκεκριμενο δεν παίζει ουτε SPlayer χωρις account... παιζει παιζει...κολλητε ψαχτο λιγο....απλα οντως λαλακια απο video club δεν θα πρεπε να το νοικιαζουν..
seph1roth Σεπτέμβριος 18, 2007 #29991 Σεπτέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 δηλαδη τι θελει να μας πει; οτι ολοι οι αγγλοι, ειναι βαρεμενοι; Εκτός από το ότι οι ’γγλοι είναι βαρεμένοι :devil: λέει ότι μπορεί να λασκάρει η βίδα και να ακούγεσαι σαν Μεξικάνος, Ιταλός κτλ. Αρχική απάντηση από .38-.45νομιζω οτι ραδιο αρβυλα ειναι η ολη υποθεση. το ειχα δει σαν τιτλο καποιες μερες πριν, αλλα δεν εδωσα σημασια. κι απο τη στιγμη που καποιος δημοσιογραφος το πηρε στραβα απο την αρχη, ολοι ετσι θα το πανε. απο την αλλη, ξαδερφος πηρε μερος σε μελετες στο πανεπιστημιο στην αγγλια, για να βγαλει χαρτζιλικι. τον υπνωτησαν, κι οταν ξυπνησε, ακουγε τον ευατο του στην κασετα να μιλαει ισπανικα. κι αφου πιασαμε τα ιατρικα: "Dead" man wakes up under autopsy knife. Αυτό που λες με την ύπνωση, διάβαζα στη wikipedia τις προάλλες για μια έρευνα όπου οι ψυχολόγοι/ψυχίατροι/υπνωτιστές "εμφύτευαν" πλαστές αναμνήσεις παιδικής κακοποίησης. Όταν ξύπναγε ο άλλος έλεγε με κάθε λεπτομέρεια πως είχε υποστεί κακοποίηση σαν παιδί. Από παλιες αναμνήσεις τα έφτιαχνε. Από την άλλη στον εξορκιστή και στο μεσαίωνα λέγαν για τους δαιμονισμένους που μιλάγες άσχετες γλώσσες. Το τελευταίο, το έχω δει κι άλλες φορές. Δεν πιάσαμε τα ιατρικά, τα Μεταφυσικά πιάσαμεεε, ΧΑΡΔΔΑΒΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑ:alien: :alien: :alien: :nuke:
TifoziF1 Σεπτέμβριος 18, 2007 #29992 Σεπτέμβριος 18, 2007 Λέμε τα άσχημα να πούμε και τα καλά όμως: Η κόρη μου (2 ετών) έπεσε τώρα το βράδυ σε μια γωνία και έσκισε το φρύδι της. Παίρνουμε την παιδίατρο τηλέφωνο να την ρωτήσουμε τι να κάνουμε και το έχει κλειστό (χάσιμο 10 λεπτών και βρισίδι - τυχερή που δεν το σήκωσε). Παίρνω το παιδί και πάω κέντρο στο Παίδων. Τέλεια και Γρήγορη εξυπηρέτηση, 2 ραμματάκια, εξέταση και έτοιμη. 11:10 είμαι με το παιδί έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα και 11:50 (αφού σταματήσαμε να πάρουμε παγωτό) πάλι πίσω. Μακάρι όλοι, λειτουργοί και μη να έκαναν την δουλεία τους όπως πρέπει.
Maximus Σεπτέμβριος 18, 2007 #29993 Σεπτέμβριος 18, 2007 Ιατρικά κουλά? 1) Έχω διαβάσει για μικρό ινδό (5-6 χρονών) που μόλις ξεκίνησε να μιλάει "σωστά" μιλούσε άπταιστα γαλλικά και ορκιζόταν ότι ήταν ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο Παρίσι. Έδινε μάλιστα στοιχεία, ποια είναι η γυναίκα του, η οδός του εστιατορίου, του σπιτιού, κτλ. Έψαξαν και βρήκαν ότι την ημερομηνία και ώρα που γεννήθηκε το παιδί, πέθανε σε αυτοκινητιστικό ο Γάλλος. Καταλαβαίνετε τι έγινε εκεί κάτω (λάτρεις της μετενσάρκωσης οι Ινδοί).2) Μια γυναίκα που δούλευε στη ΔΕΗ των Η.Π.Α. την είδε Highlander. Τη χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και κλινικά πέθανε. Έλα όμως που ξύπνησε στη νεκροτομή και ορκιζόταν πως για αρκετά δευτερόλεπτα έβλεπε...με ακτίνες Χ μιας και έβλεπε μέσα από τα σώματα των γιατρών...Που είναι ο εξωγήινος φίλος, οέο?
YDinopoulos Σεπτέμβριος 18, 2007 #29994 Σεπτέμβριος 18, 2007 Περαστικα στην τιφοζι-τζουνιορ! Αμα σου πω οτι ειχα σκισει το φρυδι οταν καποτε ειμουν 6 χρονων κ ακομα θυμαμι την τρομαρα που ειχα παρει κ ολο σκηνικο που τρεχαμε στο τζανειο (μεναμε φρεατυδα...)
seph1roth Σεπτέμβριος 18, 2007 #29996 Σεπτέμβριος 18, 2007 Το θέμα Αρχική απάντηση από tifozif1 Μακάρι όλοι, λειτουργοί και μη να έκαναν την δουλεία τους όπως πρέπει. Το θέμα εδώ πέρα στην Ελλάδα είναι η αναλογία Λαμόγια/ΜηΛαμόγια σε κάθε κλάδο.Και δυστυχώς η λαμογιά είναι σαν παράσιτο. Αφού το κάνουν όλοι δίπλα μου, εγώ θα πειράξω.Παρεμπιπτόντως το ίδιο που λες με την κόρη σου, το έπαθε ένα γνωστός με πρόβλημα στο μάτι.Και φακελάκι με αμφίβολα απότελέσματα ("Μπορεί να τυφλωθείς) από τον ένα, ενώ στο δημόσιο νοσοκομείο, ούτε φακελάκι ούτε αβεβαιότητα.Αν σου κάτσει
perp Σεπτέμβριος 18, 2007 #29997 Σεπτέμβριος 18, 2007 Περαστικά της ρε συ tifozif1!!!Και εγώ σχετικά πρόσφατα τον Απρίλιο σε νοσοκομείο της Αθήνας , ειχα την καλύτερη εξυπηρέτηση και μάλιστα απο την διευθύντρια της τμήματος που πηγα για μια παρακέντηση... ούτε γιός της να ήμουν... πολυ ευγενική και επαγγελματική συμπεριφορά.... αφού σε κάποια φάση δεν άντεξα και της το είπα... δεν εχω λεφτά για φακελάκι αν αυτό περιμένετε... και αυτή γέλασε βέβαια... σαν να μου είπε... "κοίτα να δεις που οταν κάνεις σωστά την δουλειά σου οι αλλοι νομίζουν οτι θες και χρήματα"Δρ. Δασκαλοπούλου... να ναι καλά... :flower:
seph1roth Σεπτέμβριος 18, 2007 #29998 Σεπτέμβριος 18, 2007 Περαστικά της κι από μένα tifozif1. (Ξεχάσα να το γράψω :tomato: )
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 18, 2007 #29999 Σεπτέμβριος 18, 2007 please help εχω μια δισκέτα (αμάν πια με τα floppy) και έχει κάποια αρχεία txt από ένα αρχαίο πρόγραμμα dos τα οποία βεβαία δεν διαβάζονταιδοκίμασα active undelete, bad copy pro αλλά κανένα φωςεπειδή είναι σημαντικά έχει καποιος να προτείνει κάποιο άλλο πρόγραμμα?και αν καποιος μπορεί να κάνει κάτι η ξέρει κάποια εταιρία Please πμ
TifoziF1 Σεπτέμβριος 18, 2007 #30000 Σεπτέμβριος 18, 2007 Ευχαριστώ να είστε καλά. Μου έχει μοιάσει απρόσεκτη και σκουντούφλα (μέχρι κάποια ηλικία μέτραγα πάνω από 60 ράμματα μετά βαρέθηκα). Στο δρόμο, πηγαίνοντας στο Παιδων μιλούσα με την γυναίκα μου και μου έλεγε .. μπλα μπλα... αν κάνουμε την ασφάλεια στην "ταδε" ασφαλιστική (ιδωτική) τώρα θα πηγαίναμε "εκεί" και ούτε ουρές ούτε ταλαιπωρία και και και... Βγαίνοντας από το "Χειρουργικό" και αφού η μικρή είναι "καινούργια", μπαίνει ένα κοριτσάκι σε ένα καροτσάκι το οποίο το σπρώχνει ένας πολύ γνωστός αθλητικό-δημοσιογράφος και παρουσιαστής με μεγάλη θέση σε μεγάλο κανάλι. Και στην επιστροφή η σύζυγος μου λέει : "τελικά μήπως οι ιδιωτικές κλινικές και οι ιδιωτικές ασφαλίσεις είναι μύθος ?"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.