Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ειπα σημερα να ξαναρχισω να παιζω FEAR θυμαται κανενας να μου πει με ποια πληκτρα ανοιγει η κονσολα για εντολες?

σημερα η Forthnet μου χει σπασει τα νευρα...........αποσυγχρονιζει καθε 5-10 λεπτα.....εδω και 3 ωρες.

δεν χανει απλα IP.....

και βεβαια εδω και 3 ωρες παλευω να πιασω γραμμη.......σε οποιοδηποτε τηλεφωνο της forthnet.......απλα ματαιο....:rant:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:09]

σημερα η Forthnet μου χει σπασει τα νευρα...........αποσυγχρονιζει καθε 5-10 λεπτα.....εδω και 3 ωρες.

δεν χανει απλα IP.....

και βεβαια εδω και 3 ωρες παλευω να πιασω γραμμη.......σε οποιοδηποτε τηλεφωνο της forthnet.......απλα ματαιο....:rant:

Δηλαδη πλεον εισαι 24/7 online με πενταλεπτα-δεκαλεπτα offline!!!!!!1:jump: :jump: :jump: :laughing:

Αρχική απάντηση από gbak

λευτερη ποιες εντολες ρε συ..απο οσο θυμαμαι δεν ειχε

οπως στο doom3 αν θυμασαι πατουσαμε ctrl+alt+~

Λοιπόν επειδή πολύ ντόρος έχει γινει σχετικά με το περιβόητο CPU block DTEK FUZION καθώς πολλοί το ψάχνουν αλλα δεν παίζει πουθενα.. σήμερα εστειλα email στην DTEK και αυθημερόν πήρα την ακόλουθη απάντηση...

HI Panos,

Thanks for contacting us. On the supply issue I can tell you that all the companies you mentioned do currently have orders in for the blocks.

There is no problem with the block supply. They were waiting on some new items we have on the way so everything can ship at one time. But because of delays with the new items we are now just shipping the orders as is and that includes all the FuZion blocks.

All UK resellers and Plaisio Computers is included in this. I do have an email in with Plaisio to see if they want to continue waiting or just ship the order without the new items.

Thanks,

Daniel Salandra

D-TEK Performance Liquid Cooling

www.dtekcustoms.com

Αρχική απάντηση από ΝTG

kανενας γιατρος μπορει να δωσει καμμια εξηγηση για τουτο??

Τώρα να μην ξέρει γρι αγγλικά και να μιλάει μετά τέλεια, νομίζω πως αποκλείεται.

Επίσης η ασθένεια που παραθέτει στο τέλος, είναι για την προφορά που αλλάζει και όχι για τη γλώσσα.

Το παράξενο όμως είναι και ο συνδυασμός με αμνησία. Μήπως ρε ήξερε Αγγλικά και τους δούλευε:hehe: :hehe: :hehe:

Επίσης http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/2300395.stm

Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 18:36]

Τώρα να μην ξέρει γρι αγγλικά και να μιλάει μετά τέλεια, νομίζω πως αποκλείεται.

Επίσης η ασθένεια που παραθέτει στο τέλος, είναι για την προφορά που αλλάζει και όχι για τη γλώσσα.

Το παράξενο όμως είναι και ο συνδυασμός με αμνησία. Μήπως ρε ήξερε Αγγλικά και τους δούλευε:hehe: :hehe: :hehe:

Επίσης http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/2300395.stm

εγω ποσες ροπαλιες χρειαζεται να φαω για να μιλησω γαλλικα?

Νοικιασα απο video-club το BF2142 για να δοκιμασω το single player .

Πάω να κάνω account όπως μου προτρεπει

Βάζω στοιχεία

και μου λέει ότι το key number του παιχνιδιού ειναι ήδη registered.

και δεν με αφήνει να πάω παρα πέρα.

Λογικό, αφου πριν απο μενα θα το είχαν νοικιασει κι άλλοι και είχαν

έιχαν βάλει το ίδιο key number

Απο την άλλη....

Mήπως κανω κάτι λάθος?

Το λέω με την λογική ότι το παιχνιδι νοικιαζεται στα video clubs.

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 21:09]

Νοικιασα απο video-club το BF2142 για να δοκιμασω το single player .

Πάω να κάνω account όπως μου προτρεπει

Βάζω στοιχεία

και μου λέει ότι το key number του παιχνιδιού ειναι ήδη registered.

και δεν με αφήνει να πάω παρα πέρα.

Λογικό, αφου πριν απο μενα θα το είχαν νοικιασει κι άλλοι και είχαν

έιχαν βάλει το ίδιο key number

Απο την άλλη....

Mήπως κανω κάτι λάθος?

Το λέω με την λογική ότι το παιχνιδι νοικιαζεται στα video clubs.

:jump: :jump: :jump:

σιγά μην δίναν και νέο cd key για κάθε άτομο που το νοίκιαζε...

λες και ξέρουν ότι για να παίξει online πρέπει να μην έχει ενα κλειδί μονο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.