Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp

RivaTuner 2.04 είδα στο XS, το χουμε στα tools? :D

Μη ρωτάς, postαρέ το και ενημερώνω :p

καλως σας βρηκα και παλι.:)

το 4ημερακι στο χωριο ηταν πολυ ζουπερ.....φαγαμε.....ηπιαμε........κ@λοτριφτηκαμε παλι λιγο με τα πυζουλινια στους καναπεδες της καφετεριας και του μπαρ.....και κοιμηθηκαμε μεχρι να μας πιασει πονοκεφαλος και να μην ξερουμε τι ωρα και τι μερα ειναι.....:hehe:

ριξαμε και την ψηφο μας........παραλιγο να ριξουμε και τιποτε αλλο:D

διαβασα 5 σελιδες θεματα απο τοτε που εφυγα σε κανα 20λεπτο....και διαβαζω ΠοΘ κοντα 1 ωρα:p

Υ.Γ.θα λεγα οτι μου λειψατε....αλλα η αληθεια ειναι οτι λιγες μερες ακομα μακρια σας μπορουσα να κανω ανετα:rofl:

Το βρωμόχερο του Γοριλλάκου...

Εδώ ο Β3 που είχα μέχρι προσφάτως στο m-ATX:

b3fullload3500hd9.th.jpg

Κι εδώ ο G0 που τσίμπησε από το ράφι την τελευταία στιγμή ο Βασίλης πριν μου στείλει το πακέτο:

g0fullload3500go9.th.jpg

Και οι δυο επεξεργαστές είναι μέσα στο ίδιο μικροσκοπικό κουτί, με την ίδια αερόψυξη και τα ίδια κομμάτια μέσα (Corsair 550, 8800GTX, 2Gb Crucial 800, Seagate 7200.10 500Gb & I-ram)

Οι διαφορές τους είναι ότι ο Ε6600 είναι με 1.425 στα 3500, ενώ ο Ε6750 είναι με 1.575 στα 3800 :D

Crazyant, tsakonas και εσύ βρούτε 38-45-52-59 κτλ κτλ, και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που την λέτε ο ένας στον άλλον για ημιμάθεια και τα συναφή....βάλτε πρώτα τόνους ....και αύριο με τον κηδεμόνα σας.

ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ......Ω Ω Ω Ω!! Ιβηράκια ιβηράκια είστε εδώ?????????? :devil:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:03]

Crazyant, tsakonas και εσύ βρούτε 38-45-52-59 κτλ κτλ, και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που την λέτε ο ένας στον άλλον για ημιμάθεια και τα συναφή....βάλτε πρώτα τόνους ....και αύριο με τον κηδεμόνα σας.

σεμνα και ταπεινα φιλτατε, γιατι δειχνεις να μην εχεις καταλαβει το θεμα. :)
Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 22:51]

Το βρωμόχερο του Γοριλλάκου...

....

Και οι δυο επεξεργαστές είναι μέσα στο ίδιο μικροσκοπικό κουτί, με την ίδια αερόψυξη και τα ίδια κομμάτια μέσα (Corsair 550, 8800GTX, 2Gb Crucial 800, Seagate 7200.10 500Gb & I-ram)

Οι διαφορές τους είναι ότι ο Ε6600 είναι με 1.425 στα 3500, ενώ ο Ε6750 είναι με 1.575 στα 3800 :D

Καλησπέρα!

Μπορείς να μου πείς ποιά ψύκτρα χρησιμοποιείς;

Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:03]

τονοσαλατα θες να φτιαξεις? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 23:03]

μπααα

εγω ειμαι μαλωμενος με τους τονους εδω και χρονια

μονο στο χαρτι τους βαζω :whistling

Ρε guys...υπάρχει κανένας που να μπορεί να μου δανείσει ΑΜΕΣΑ θερμοαγώγιμη πάστα καθως μόλις τώρα καθάρισα block και cpu αλλα τώρα θυμηθηκα οτι αφησα την artic silver σε μια σακούλα και αγνοείται η τυχη της...βραδυάτικο χωρίς PC δεν θα αντέξω... Μοσχάτο μεριά ειμαι αλλα πάω μέχρι Χαλκίδα....:D

PM me please......

lol

εχω ζαλμαν θες ;

Καλλιθεα ειμαι

edit1:

ωπα , περιμενε να την βρω :p

edit2:

τυχερος εισαι....λεγε την θες ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.