Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:46]

δε με απασχολει το που αναφεροταν το σχολιο σου, οπως και η γνωμη σου για την αποψη μου.

κατα πρωτον, δεν εχεις καμια αιτια να του μιλησεις ετσι.

κατα δευτερο, ειναι γραπτος λογος και οχι προφορικος. και οταν γραφεις "η ημιμα8εια ειναι χειρωτερη της αμα8ειας", οφειλεις στον ευατο σου να το γραψεις σωστα, αλλιως δεν εχεις γραψει τιποτα. με τον τροπο αυτο δικαιολογεις την ημιμαθεια στον ευατο σου.

το αν εχω αιτια η οχι ασε να το κρινω εγω.απο τη στιγμη που αυτα που λεει προσβαλλουν την νοημοσυνη μου εχω κα8ε δικαιωμα να του απαντησω κα8'αυτον τον τροπο.και μαλιστα απαντησα πολυ ευγενικα τηρουμενων των αναλογιων.

σε δευτερη φαση τωρα,εξακολου8εις να λες τα δικα σου.συνεπως απο τη στιγμη που δεν σε απασχολει το πως και το γιατι οσο και η γνωμη μου για την αποψη σου,τοτε γιατι ασχολεισαι?

καπου τα εχεις μπερδεψει μου φενεται

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 01:50]

περιμενω να με διδαξουν αι δημοκρατικαι δυναμεις που κλεινανε σχολες 2000 φοιτητων με......300ψηφους υπερ της καταληψης....που διακηρυττουν τον "δημοκρατικο συγκεντρωτισμο" (μα γιατι μπαμπα αυτο θεωρειται καλο,οταν τα δικτατορικα καθεστωτα ονομαζονται συγκεντρωτικα????)

κουιζ:εαν παρουμε μια ομιλια του χριστοδουλου και στη θεση του "διαβολος" "απιστοι" βαλουμε τις λεξεις "καπιταλισμος" "αλλοτριωμενοι" τι μας βγαινει?

κουιζ 2:ποιο ειναι το πιο κλασικο παραδειγμα πλυσης εγκεφαλου ως λογου αρσης του καταλογισμου στα βιβλια ποινικου δικαιου?

εσυ συνεχιζεις ετσι?

για να μην μιλαμε γενικα και αοριστα λοιπον.

στη δικη μου σχολη οι αποφασεις στις γενικες συνελευσεις παρ8ηκαν με πλειοψηφιες των 400-600-800 ατομων μαι 100 και 200 και προς το τελος 30 και 40 κατα.

δευτερον.για την καταντια των γενικων συνελευσεων ευ8υνονται οι δυναμεις της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ οι οποιες εχουν εκφηλησει την διαδικασια.τα χω ξαναπει αλλωστε.

οσον αφορα τα κουιζ σου τωρα.

απαντηση @ κουιζ1

μας βγαινει ενας αχταρμας χωρις νοημα και ουσια

απαντηση @ κουιζ2

αυτο 8α μας το πεις εσυ που το σπουδαζεις και υπαρχουν περισσοτερες πι8ανοτητες να το ξερεις καλυτερα.ισως και οχι ομως...8α φανει

Υ.Γ

ξερεις τι σημαινει δημοκρατικος συγκεντρωτισμος?γιατι δεν 8ελω να επαναλαβω το αρχικο μου σχολιο χωρις να σου δωσω την ευκαιρια να μου δειξεις πως εν τελει δεν εισαι ημιμα8εις.

αν και μαλλον 8α με επιβεβαιωσεις για ακομη μια φορα

οψομε8α...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αν πιστεύετε ότι έχετε κάτι να πείτε, πείτε το με προσωπικά μηνύματα. Αν πιστεύετε ότι αυτά που θέλετε να πείτε χρήζουν δημόσιας αναφοράς, ανοίξτε καινούργιο θέμα στο off-topic. Σε κάθε περίπτωση, μην το συνεχίσετε εδώ.

δημοσιας αναφορας χριζουν σιγουρα,αλλα δεν νομιζω πως μπορει να τε8ει σαν 8εμα ξεχωριστο.

τεσπα

αν νομιζεις πως μπορεις να δημιουργησεις εσυ ενα 8εμα ξεχωριστο και να τα μεταφερεις,be my guest.μεχρι τοτε ομως 8α παιξουμε μπαλα σε αυτο το γηπεδο ;)

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 00:04]

το αν εχω αιτια η οχι ασε να το κρινω εγω.απο τη στιγμη που αυτα που λεει προσβαλλουν την νοημοσυνη μου εχω κα8ε δικαιωμα να του απαντησω κα8'αυτον τον τροπο.και μαλιστα απαντησα πολυ ευγενικα τηρουμενων των αναλογιων.[]

καπου τα εχεις μπερδεψει μου φενεται

μαλλον εσυ τα εχεις μπερδεψει μου φαινεται. εδω δεν ειναι ουτε αμφιθεατρο, ουτε συνελευση, ουτε φοιτητικες εκλογες, για να απαντας με αυτο τον τροπο.

αφενος δεν εχεις την αιτια για να απαντησεις κατα αυτον τον τροπο γιατι ο ανθρωπος δεν ασχοληθηκε μαζι σου, αφετερου σα σπουδαγμενος ανθρωπος που εισαι δε δινεις το δικαιωμα στον εαυτο σου να εκφραζεται ετσι.

εκτος των αλλων, τα πραγματα εδω μεσα ειναι ετσι. για περισσοτερα δικαιωματα, υπαρχουν τα αμφιθεατρα και οι παλαιστρες.

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 13:47]

Αλητεία!... Αλητεία!...

Ο χθεσινος αγώνας μου θύμησε το γιατι κάποια στιγμη είχα αποστασιοποιηθει απο τα αθλητικα γεγονότα και είχα πάρει τα βουνα (στην κυριολεξία). Γιατί προτιμούσα ορεινη πεζοπορία 6 ώρες, παρα να βλέπω "αθλητες" πχ να τερματίζουν στον μαραθώνιο του τρίαθλου και να μην έχει ιδρώσει ούτε η μασχάλη τους! (Γεγονος!)

Παρα να βλέπω τον επιθετικο της Ολλανδίας (1980, πανευρωπαϊκο κύπελλο στο ποδόσφαιρο) να κάνει θέατρο και με το πέναλτυ-μαϊμου να μας κερδίζει η ομάδα του... και την άλλη μέρα ο αληταρας να βγαίνει και να το παραδέχεται... και να μην του κόβει κανένας τον κώλο.

Παρα να βλέπω τα συστηματικα χειρουργεία εις βάρος των ελληνικων ομάδων... να κάνει ο άλλος camping στη ρακέτα, και ο "διαιτητης" να μην ξέρει τι πάει να πει τρία δευτερόλεπτα. Να κρατάει ο άλλος τη μπάλλα μια αιωνιότητα, και ο "διαιτητης" να μην σφυρίζει πέντε δευτερόλεπτα.

Βέβαια, όταν τα έκανε αυτα η Ελλαδίτσα, όταν ξεχνιόταν κανένας Κορωναίος, αμέσως οι σφυρίχτρες!

Ο χθεσινος αγώνας μας γύρισε τριάντα χρόνια πίσω, στην εποχη των "χειρουργείων". Και ξέρετε γιατι; Όχι επειδη έδειξαν εύνοια προς την Ισπανία λόγω έδρας. Όοοοοχι! Δεν είναι "εύνοια" 18 πόντοι (τόσους πρόλαβα να μετρήσω) αβάντα απ' τους "διαιτητες". Εύνοια είναι να δίνεις τα αμφισβητούμενα, πχ τα πλάγια. Αυτο ήταν κανονικη σφαγη.

Η δουλεια εις βάρος μας έγινε, επειδη η Ισπανία θέλει να κάνει και στο μπάσκετ το άλμα που έκανε στο ποδόσφαιρο: Κάποια στιγμη έριξε ΤΑ χρήματα, και μάζεψε τους καλύτερους παίχτες. Κι έτσι, σήμερα αν δεν παίζεις στην Πριμέρα Ντιβιζιον, δεν είσαι παίχτης ..."Πριμέρα Ντιβιζιον"!

Οπότε, τί γίνεται; Παίρνει παγκόσμιο πρωτάθλημα απο σπόντα (επειδη είμασταν εμεις χαλαροι κι επειδη χάσανε τα Αμερικανά), και παίρνει και μαϊμου πανευρωπαϊκο, ώστε να πει: Ελάτε κύριοι, είδατε τι μπάσκετ έχουμε εδω! Ελάτε να παίξετε σε μας!

Επομένως, διακυβεύονται τεράστια οικονομικα συμφέροντα. Αλλα γιατι πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα την εισαγωγη στο χρηματιστήριο της κάθε ανώνυμης εταιρείας "Ρεαλ Μαδρίτης", "Ταουγκρεςς", κλπ;

Ντροπη και αίσχος! Μόνον αυτο έχω να πω. Και τα γράφω εδω για να εκτονωθω. Επειδη ΔΕΝ θα δείτε τέτοια πράγματα γραμμένα απ' τους "έγκυρους" συντάκτες. Όλοι θα τα αποδώσουν στον αγωνιστικο τομέα, στην ψυχολογία των παικτων, κλπ. Κανεις μα κανεις, όμως, δεν θα τα πει κατάμουτρα στους Ισπανους. (Είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει ο Συρίγος, αν πρόλαβε τη σημερινη έκδοση της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" - κι αν έχει το θάρρος να τους ξεφωνίσει.)

Και να μην το ξεχάσω: Ο "πολυς" Γκασολ είπε ότι σταματάει το μπασκετ μετα την πρωτια στο πανευρωπαϊκο. Στα 27 του!

Γιατί, πουλάκι μου, τόσο νωρις; Τόσο πολυ αγαπας το μπάσκετ;

Αλλα να σας πω εγω το γιατι: Επειδη ο κουτοπόνηρος Γκασολ ξέρει πολυ καλα ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα δυσαρεστημένη μ' αυτα τα καμώματα, είναι κι άλλες χώρες! (Γύρευε τι θα κάνουν στη Ρωσία απόψε!) Και ξέρει πολυ καλα ότι την Ισπανία την περιμένει κλύσμα χοντρο τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια, επειδη της την έχουν στημένη! Και δεν θέλει να ζήσει αυτα τα ρεζιλίκια ο ίδιος!

:mad:

από το forum των ΠΕΛΑΡΓΩΝ. Τι ψάχνετε!

...

Που να σας πηδήξουν 800 κρητικοί ταύροι μαζί.......άτριχα όντα!

Ο "bro" των Σοβιετικων την ετριψε αργα, ηδονιστικα και τρυφερα στο μαγουλο του Γκασολ (που ηταν ο μοναδικος σοβαρος παικτης) και των υπολοιπων θετρινων του τσιρκου...

Σε ευχαριστω J.R.!!!!!

Υ.Γ.

Ξεπατωθηκανε οι Λιετουβεζοι!! 15/26 τριποντα???? ffsomgwtf και βοηθεια ταυτοχρονα... Ελεος ρε φιλε! Βαλε και λιγο σαλιο!! Χειροτερο κ$οχερο απο τον Ναβαρο-Καλντερον. Τι διαολο τους ποτιζουνε στο εξωτερικο και το εχουνε ΟΛΕΣ οι αλλες ομαδες το σουτ, εκτος απο μας??

ontopic

μου τη σπάει που στο ποθ δεν μπορώ να λέω ότι θέλω και να διαβάζω αυτά που θέλουν να πούνε οι άλλοι.

Αρχική απάντηση από Winters [Χθες, στις 22:29]

Αποχη 33% :TD:

Πέρα απο την αποχή υπάρχουν και αυτοί που δυστυχώς δουλευαν 7 με 7+...... οποτε δεν μπόρεσα να ψηφίσω....

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 10:22]

Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται VISA για να επισκεφτώ τον Καναδά?

γιατι να μη χρειαζεται;

Δεν ξέρω... λέω μήπως αλλαξανε ορισμένα πράγματα τώρα με τα νέα διαβατήρια... OK για US το ξέρω οτι ακόμα ισχύει... βασικά ξυπνησα με άδεια 3 εβδομάδων οπότε θέλω μέχρι Παρασκευή να ξέρω αν μπορώ να την κάνω έστω για 15μέρες...

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! Αντε μπας και ξεκολλήσω απο την Αθήνα... Συγνώμη για το issue αλλα εχω 4 χρόνια να πάρω άδεια ενώ των 5ημερών :blink: .....οποτε για μένα ειναι μεγαλύτερη χαρά και απο αυτήν της ΝΔ που ξαναβγήκε κυβέρνηση... :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:00]

σου στελνω πμ για το τι δωρο θελω :p.

Οτι θες μαν ;) Ευχαριστώ για τις info κιόλας...

μ@μω τα υπουργεια τους.

Τι θελει να πει ο ποιητης ?

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αφαιρεθεί η άδεια ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και του τόπου της μονίμου κατοικίας του.

Ακουω ερμηνειες....

Αρχική απάντηση από giorikas [Σήμερα, στις 11:59]

μ@μω τα υπουργεια τους.

Τι θελει να πει ο ποιητης ?

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

● Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αφαιρεθεί η άδεια ερασιτεχνικού σταθμού ασυρμάτου και του τόπου της μονίμου κατοικίας του.

Ακουω ερμηνειες....

που ειναι το δυσκολο βρε συ?να δηλωσεις υπευθυνα οτι ο σταθμος σου εχει αδεια κ λειτουργει νομιμα και να δηλωσεις και τον τοπο της μονιμης κατοικιας σου

(μονιμη κατοικια νοειται μονο για φυσικα προσωπα :) )

αυτο σκεφτηκα και εγω αρχικα αλλα υπεθεσα μηπως εχει να κανει και με την τοποθεσια του σταθμου.:...:

Ετσι οπως διατυπωθηκε η προταση νομιζω οτι συντακτικα δεν ευσταθει

Thanks παντως:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.