Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Όσοι θέλουν να δούνε ταινία, ας δούνε το Zodiac.

Όσοι θέλουν να δούνε θρίλερ-περιπετειούλα-δράση-hollywood ας μην το σκεφτούν καν.

προσφατα την ειδα,κουραστηκα λιγο με την πλοκη ιδιως στα μισα της ταινιας.

παντως ειναι απο τις καλυτερες ταινιες τις περιοδου.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:14]

Το ΣΚΑΙ δείχνει και τα προηγούμενα (pwn) :p

ωρε γκάβακα, το υπουργειο δεν τα δειχνει;
Κόμμα Αποτελέσματα 2007 Αποτελέσματα 2004

omfglolpwnedstfudenied

Αρχική απάντηση από .38-.45
Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:14]

Το ΣΚΑΙ δείχνει και τα προηγούμενα (pwn) :p

ωρε γκάβακα, το υπουργειο δεν τα δειχνει;
Κόμμα Αποτελέσματα 2007 Αποτελέσματα 2004

post-400-1416073191,2012_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Χθες, στις 21:44]

μα κ βεβαια...πως δεν θα ξυπνησουμε....ο μεσος ελληνας παντα ονειρευοταν μια μερα να ξυπνησει και να ζει σε μια ονειρεμενη λαικη δημοκρατια...σαν της Κινας πχ..... :D :D :D :whistling

η ημιμα8εια ειναι χειρωτερη της αμα8ειας δυστυχως και δεν χανεις ευκαιρια να το επιβεβαιωνεις...

και η Χουντα ονομασε την δικτατορια "Επανασταση"....

σημερα εριξα το γελιο της αρκουδας , ημουνα εφορευτικη. ερχεται μια ρωσοποντια , μπαινει μεσα στο τμημα και λεει:

-Εδω ποια νουμερα ψηφιζουν?

+Εδω ειναι το 58 κυρια μου

-ναι αλλα ποιο νουμερο ψηφιζει εδω?

+απο τι γραμμα αρχιζει το ονομα σας?

-το νουμερο που αρχιζει το ονομα μου ειναι το Κ

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 00:59]

Εθνοσωτήριο παρακαλώ :p:P

ναι ναι :worship: :worship: :worship:

για πιο ε8νος μονο δεν μας ειπανε για να ειμαστε και μεις ενημεροι της καταστασης...

δεν βαριεσαι ομως,ηξεραν αυτοι καλα οποτε αρκει..

ουρτου ρααα:rip: :rip: :rip: :rip:

edit reason: spelling

kαι η ατακα της ημερας...

"Ψηφοδελτια δινετε ???.....γιατι δεν εφερα τα δικα μου απο το σπιτι!!"

:confused:

Δεν μου δωσαν ενα πολυ-μα παρα-πολυ γαματο ακυρο!

Ηθελα να "φτιαχναμε" αλλο ακυρο στην θεση του.

(Ας μην το περιγραψω καλυτερα..(δεν ηταν σοκιν παντως))

ρε παιδια, ενα φιλαρακι μου προκειται να παρει ενα σετακι 800DDR μνημες, αλλα η μητρικη του υποστηριζει μεχρι 533. Θα τις κανεις αυτοματα underclock ?

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 22:50]

η ημιμα8εια ειναι χειρωτερη της αμα8ειας δυστυχως και δεν χανεις ευκαιρια να το επιβεβαιωνεις...

να φροντιζεις να κρατας πισινη.
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 01:09]

ρε παιδια, ενα φιλαρακι μου προκειται να παρει ενα σετακι 800DDR μνημες, αλλα η μητρικη του υποστηριζει μεχρι 533. Θα τις κανεις αυτοματα underclock ?

ναι

και manually απο το βιος τις βαζεις εσυ @ 800

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:12]

να φροντιζεις να κρατας πισινη.

μαλιστα.ενδοιαφερουσα απαντηση,περιεκτικη με νοημα και πανω απο ολα απανταει σε αυτο που ειπα.

τπτ πιο ευστοχο δεν εχεις να προσ8εσεις?

ασε που δεν ειπα ποτε πως ειμαι σωστος ορ8ογραφος.συνεπως το σχολιο σου το 8εωρω στην καλυτερη ακυρο αν οχι κακοβουλο ;)

δικαιολογεις την ημιμαθεια στον εαυτο σου, αλλα τη λες στους αλλους;

αυτο ξερεις ειναι και ακυρο και κακοβουλο.

δεν δικαιολογω την ημιμα8εια στον ευτο μου.δικο σου συμπερασμα.

το σχολιο μου ομως αναφερ8ηκε ξεκα8αρα σε μια αποψη η οποια εκφραστηκε απο καποιον και μαλιστα με την αποψη του αυτη εξεφραζε κατι το τελειως αναλη8ες.

συνεπως η απαντηση σου εξακολου8ει να ειναι ακυρη για ακομη μια φορα,8αρω.

μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα το νοημα αυτων που ειπα και σε τι αναφεροταν το σχολιο μου

δε με απασχολει το που αναφεροταν το σχολιο σου, οπως και η γνωμη σου για την αποψη μου.

κατα πρωτον, δεν εχεις καμια αιτια να του μιλησεις ετσι.

κατα δευτερο, ειναι γραπτος λογος και οχι προφορικος. και οταν γραφεις "η ημιμα8εια ειναι χειρωτερη της αμα8ειας", οφειλεις στον ευατο σου να το γραψεις σωστα, αλλιως δεν εχεις γραψει τιποτα. με τον τροπο αυτο δικαιολογεις την ημιμαθεια στον εαυτο σου.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 22:50]

και η Χουντα ονομασε την δικτατορια "Επανασταση"....

περιμενω να με διδαξουν αι δημοκρατικαι δυναμεις που κλεινανε σχολες 2000 φοιτητων με......300ψηφους υπερ της καταληψης....που διακηρυττουν τον "δημοκρατικο συγκεντρωτισμο" (μα γιατι μπαμπα αυτο θεωρειται καλο,οταν τα δικτατορικα καθεστωτα ονομαζονται συγκεντρωτικα????)

κουιζ:εαν παρουμε μια ομιλια του χριστοδουλου και στη θεση του "διαβολος" "απιστοι" βαλουμε τις λεξεις "καπιταλισμος" "αλλοτριωμενοι" τι μας βγαινει?

κουιζ 2:ποιο ειναι το πιο κλασικο παραδειγμα πλυσης εγκεφαλου ως λογου αρσης του καταλογισμου στα βιβλια ποινικου δικαιου?

(ζητω ταπεινα συγγνωμη αν περιεπεσα σε πλανη περι τους σκοπους του σεβαστου κομματος...ονειρεμενη πρωην ανατολικη Γερμανια?ονειρεμενη Σοβιετικη Ενωση?...)

Ε ρε astro - 8a to kleidwsw - labos που σας χρειάζεται :hehe:

Τι σας έπιασε βρε βραδιάτικα? φτιάξτε ένα ζεστό και πέστε για ύπνο, να πάτε φρέσκοι στις δουλειές σας αύριο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.