Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

η Σαρρή αποσύρθηκε νομίζω

η ψαλίδα λογικά θα μειωθεί

για αυτοδυναμία χλωμό το κόβω,

ειδικα αν μπεί και το οριακό ΛΑΟΣ

Μαυρος/Νικολακόπουλος my ass.... :hehe:

Οχι ρε γμτ παλι η ΝΔ κυβερνηση...

Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που ψηφισαν, δε βλεπουν τι εγινε στην Ελλαδα τα 3 αυτα χρονια. Οχι τιποτα, αλλα δεν ειναι θεμα μ2λ2κι2ς, αλλα ανωμαλιας. Ειμαστε τρελοι εμεις οι Ελληνες :p:P:P

btw: Οσοι ειστε για καινουριο PC τρεξτε πριν παει το ΦΠΑ 25% :p

παιδια μην παρασυρεστε και η κουβεντα εξελιχτει σε τιποτε αλλο,οποιος και να βγει κανενας δεν θα μου παρει Q6850:P

βασικα επειδη παω για νεο πισι και αυτο με το φπα ισχυει...με εχει λουσει κρυος ιδρωτας

απο δευτερα παω για ψωνια

@def απλα καποιοι θα κανουν ακομα πιο δυσκολο το να παρεις μονος σου:p

ρε θα ξυπνησουμε καμια μερα και θα εχουμε πρωθυπουργο τη παπαρηγα....................

σβηστε το αμα θελετε

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αν συνεχίσετε τη πολιτική συζήτηση θα αρχίσουμε να παίρνουμε ταυτότητες πάντως certik.gif

:whistling

Ρε σεις εχω βαλει την βλακεια το Ubuntu Feisty Fawn αλλα εχω σε Dual boot και τα Windows. Πως θα γινει να περασω την Tribe5 του Ubuntu πανω στο Feisty χωρις να γινει καμια στραβη ;

ψάχνω k750i updates hackeries κλπ

παίζει τίποτα?

και να ρωτήσω το κρισιμότερο

η συσκευή φοράει Vodafone menu

αν flasharω κανα firmware γυμνό k750i

λήγει η εγγυηση?

την εγγύηση δηλαδή την παρέχει η Vodafone ή η Sony?

κατι εχω αλλα ειναι σε αλλο δισκο.

θα δω και θα σε στειλω πμ.βασικα ενα που ειχα παει και ζητησα

να με το κανουν νορμαλ με ειπανε οτι δεν τους αφηνει η vodafone και αν εκανα

τιποτα μονος θα εχανα εγγυηση απο την sony.Βασικα εδω πανω το service ειναι ......

οπωτε δεν μπορω να πω οτι οντως ισχυει κατι τετοιο.

Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 18:25]

ρε θα ξυπνησουμε καμια μερα και θα εχουμε πρωθυπουργο τη παπαρηγα....................

σβηστε το αμα θελετε

μα κ βεβαια...πως δεν θα ξυπνησουμε....ο μεσος ελληνας παντα ονειρευοταν μια μερα να ξυπνησει και να ζει σε μια ονειρεμενη λαικη δημοκρατια...σαν της Κινας πχ..... :D :D :D :whistling

τουλαχιστον οι Κινεζοι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου,θεωρουνται αναξιοπαθουντες, εμεις ειμαστε τραγελαφικοι....μαζι κραζαμε τις κυβερνησεις πριν απο 15 μερες για τις πυρκαγιες να σου το 80+% σημερα στους μεγαλους...

τα θελει ο καλαρακος μας τελικα:whip:

σωστα

εχει μια βαση παντως αυτο.

Οταν καποιος θεωρει τον ευατο του ανικανο-ακαταλληλο να παρει μια αποφαση για τον ιδιο, λογικο ειναι να αφηνει τους αλλους να αποφασισουν για αυτον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.