Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 15:06]

Ειναι νομιμο να αναφερω κατι τετοιο στο TheLab.gr ;

Παρανομο ειναι να αναφερεις κανα site με roms, τοσες φορες εχει ειπωθει η λεξη MAME εδω μεσα και δεν θυμαμαι να υπηρξε προβλημα

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Mου την σπάνε οι φίλτατοι απο εδώ μέσα οι οποιοι στέλνουν πμ και δεν λένε ένα γειά, ένα τι κάνεις ΄, έαν οτιδοίποτε ρε παιδί μου.....και το μόνο που κάνουν είναι να ρωτάνε ότι να ναι.

ΠΧ Πότε θα έρθουν τα X38?

Πιστέυω να μην περιμένουν απάντηση....

Και που σαι ακόμα Μπίλυ.

Με όσους πιο πολλούς συναναστρέφεσαι τόσο πιο σύντομα θα καταλάβεις ότι η πλειοψηφία απλώς κοιτάει την πάρτη της και μόνο, χωρίς να εκτιμά στο ελάχιστο ότι δίνεις.

Για την ακρίβεια, όσο πιο πολλά δίνεις / πιο πολλά κάνεις τόσο πιο συχνά θα λαμβάνεις τέτοια μηνύματα (pm ή μη).

Γενικώς, δυστυχώς, ισχύει η παροιμία ουδείς πιο αχάριστος του ευεργητηθέντος

Αν μάλιστα αναλογιστείς την έλλειψη παιδείας, καλών τρόπων και αισθήματος ντροπής τότε κατανοείς την έκταση του προβλήματος.

Απλώς μην ασχολείσαι, δεν αξίζει.

Και ακόμα χειρότερα? Και 1000 καλά να κάνει ο Bill (και ο εκάστωτε Bill) σε κάποιους, ένα κακό να κάνει, όσο ελάχιστο και να ναι, αυτό θα μετρήσει - λες και ο κάθε Bασίλης έχει υποχρέωση στον Α-Β-Γ-Δ που θα του ζητήσει χάρες.

Σύριε, και εγώ άμα θέλω να ρωτήσω κάποιον τίποτα και δεν το ξέρω....

του λεώ "καλησπέρα, τι κάνεις , κτλ κτλ και μετα ρωτάω...δεν τον πιάνω απο τα μούτρα...

Ε εντάξ, άμα είναι΄ομως κανένας όμορφος + φίλος βλεπε esdee δενμε νοιάζει καθόλου...δεν του απαντάω έτσικαι αλλιώς..:hehe:

mini απορια...

αυτο εδω εχει και τηλεχειριστηριο που δινεται στην ιδια τιμη??

Απο οτι βλεπω εδω δλδ ...στο μαμα-site

Επισης ξερει κανεις αν 8α μπορω να αλλαζω mp3 η απο remote (αν εχει/δινεται) η απο τα κουμπια??

Θα συνδε8ει μονο με rca σε στερεο..

Kαι μια εικονα για το τι μιλαμε...(σε περιπτωση που βαρεθει καποιος να κλικαρει : p)

978841.gif

Επισης και ενα ασχετο ...αλλα εχει πλακα σαν σχεδιαση-> κλιεκ

edit

επισης σε οσους απαντησουν....καλησπερα και τι κανετε..:D

ακομα να την σκοτωσετε..???

Μολις βρω χρονο ..8α το αλλαξω...

Θα βαλω αλλο ζωυφιο να κοβει βολτες κατα μηκος..:D

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σύριε, και εγώ άμα θέλω να ρωτήσω κάποιον τίποτα και δεν το ξέρω....

του λεώ "καλησπέρα, τι κάνεις , κτλ κτλ και μετα ρωτάω...δεν τον πιάνω απο τα μούτρα...

Ε εντάξ, άμα είναι΄ομως κανένας όμορφος + φίλος βλεπε esdee δενμε νοιάζει καθόλου...δεν του απαντάω έτσικαι αλλιώς..:hehe:

Δεν με διάβασες καλά μου φαίνεται...

Check also astro(fafouto)labos sig

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 19:39]

Δάσκαλε που δίδασκες, και νόμους δεν εκράτεις : P

μην του λες τετοια. δε φτανει που ηρθε το φθινοπωρο και εχει δουλειες και δε μπορει να φυγει για ΝΥ (μην ξεχναμε οτι η ΝΥ ειναι ομορφη το φθινοπωρο), ειχε και το "οχι" της μεγαλης αγαπης, θα μας φουνταρει και θα χασουμε τα λεφτα μας στο τελος.
Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 22:41]

http://rapidshare.com/files/55754251/bmw_m3_drift.avi

Ελα παιδια δειτε το....

Ωραιο παιχνιδακι..πορωση με την τιμονιερα..

gbak: με το alfa 75 τα κανω αυτα..εσυ με το rx8 σου , τα κανεις ;:hehe:

Με το keyboard το χειροφρενο γιατι δεν πάιζει στις στροφες? :confused:

εγω χειροφρενο δε χρησιμοποιω.(δε ξερω ποιο ειναι το κουμπι ..αχχαχαχα)

και επισης ολες οι βοηθειες ειναι off

Αρχική απάντηση από GoMaRgbak: με το alfa 75 τα κανω αυτα..εσυ με το rx8 σου , τα κανεις ;:hehe:

ψηνεσαι για κανα καψιμο...αντεχεις στα πολλα g? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.