Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 04:38]

Καλημέρες και απο δώ... ο απογευματινος ύπνος κράτησε μόλις 10ώρες.... πάλι...

BTW Χτες κατάλαβα τι μπορεις να πάθεις αν παίζεις games συνεχόμενα για πολλές ώρες... με το που εκλεινα τα μάτια μου... εβλεπα οπλα, ηλεκτρισμένα χέρια, φωτιές, δαιμονισμένα κοριτσάκια, ventines machines, big daddies κτλ... Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δε ένα παλικάρι με εκοψε με την μια... "επαιζες games"???? :hehe:

Εποχες που επαιζα ut...(ξερει ο Chosen-ετρωγε ακυρα με την clan μου :p) εβγαινα στο μπαλκονι εξω και εβλεπα τον κοσμο και μου ερχοταν η εικονα σκαω shock combo πανω τους...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Α μια χαρά και εσυ μαν...:p με το bioshock εσπασα το ρεκόρ μου του 10ώρου σερί gaming που ειχα στο BF2.... αντε και σύντομα crysis ;)

θα ζωγραφίσουμε τώρα..

ένα μεγάλο δέντρο.....

εκεί για να μην είναι μόνο του.....

άντε μωρέ τον γκιόζη....

με δυο σπάτουλες μόνο σου κάνει ότι θες....

καλλιτέχνης είναι αυτός?

Αρχική απάντηση από GoMaR

Εποχες που επαιζα ut...(ξερει ο Chosen-ετρωγε ακυρα με την clan μου :p) εβγαινα στο μπαλκονι εξω και εβλεπα τον κοσμο και μου ερχοταν η εικονα σκαω shock combo πανω τους...

Eγώ πάντα ήθελα να κάνω hearthstone σπίτι :p

απο ένα τραγούδι PSTN

σε ένα δίσκο ISDN

σε μια δισκογραφία DSL 384Kbps-1Mbps

σε μερικά DVD και τελικά πάλι πίσω... few Mbps

να ανοίγω torrents ψάχνοντας το ένα τραγούδι....

πάει και το Leech υφάκι ξεθώριασε....

Αρχική απάντηση από .38-.45

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 96/2007.

E τότε την κυριακή φεύγω για Ιωάννινα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα.

Χθες που είδα λίγο τηλεώραση απ ότι άκουσα αλλάξαν τα ποσσοστά για αυτοδυναμία και ότι δεν παίζει πλέον ρόλο η διαφορά 1ου... 2ου εχουν χεστει πανως του βλέπω.

Mου την σπάνε οι φίλτατοι απο εδώ μέσα οι οποιοι στέλνουν πμ και δεν λένε ένα γειά, ένα τι κάνεις ΄, έαν οτιδοίποτε ρε παιδί μου.....και το μόνο που κάνουν είναι να ρωτάνε ότι να ναι.

ΠΧ Πότε θα έρθουν τα X38?

Πιστέυω να μην περιμένουν απάντηση....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

θα ζωγραφίσουμε τώρα..

ένα μεγάλο δέντρο.....

εκεί για να μην είναι μόνο του.....

άντε μωρέ τον γκιόζη....

με δυο σπάτουλες μόνο σου κάνει ότι θες....

καλλιτέχνης είναι αυτός?

Δεν υποστηρίζω τον Bob (προσωπικά προτιμώ κάτι σε Royo) αλλά κάτι άλλοι, που με δυο πινέλα και 7-8 ασυνάρτητες γραμμές πουλάνε τέχνη, είναι για μένα κατάπτυστοι...

Αρχική απάντηση από gbak

ε για πες ρε..καλυτερο

Ja ja ja...

Πολύ πιο άνετο στο να το στήσεις, να δουλέψεις μέσα του, καλύτερα υλικά, προσιτή (πλέον γιατί κάποτε...) τιμή, δεν έχει reset αλλά διορθώνεται αυτό :p, φανταστικό air flow, απόλαυση σου λέω. Το Stacker για να βάλω έναν εξτρά δίσκο π.χ. μου έβγαζε την ψυχή, εδώ τσακ μπαμ και τέλος. Έχει πολύ καλύτερα διαμορφωμένους χώρους, αν το δεις θα τρέξεις κι εσύ (άσε που χωράει σχεδόν μέχρι και μονοβάθμιο εκεί μέσα...) :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Καλή τιμή; :p

γειά σας κύριε αστροβλάβο..:p

Τσάμπα την έδωσα....βασικά την αντάλλαξα..έτσι και αλλιώς μια ζωή την έχουμε....να μην την κάνουμε ότι θέλουμε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.