Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma

Χρονια πολλα στον σκληροπυρηνικο Linux-α μας Aka sotiris:magic:

Αρχική απάντηση από def

χρονια πολλα ΣΟΤΟ:flower: :magic:

Ευχαριστώ πολύ παίδες, με το λίγο κλεμμένο μου inet :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoMaR

γιατι ντε και καλα να αναγκαστουμε να βαλουμε msn live messenger?

Κ αν δεν θελω ;

Πεστα ρε GoMaR,

Με τo ζορι ολοι να μου δωσουν το e-mail να μιλησουμε messenger, χαθηκε το "τα ξαναλεμε"?

2 ειναι οι μαστιγες της τελευταιας 2ετιας, το msn και τα emo.

Αρχική απάντηση από astrolabos

θες αλλά δε το ξέρεις:p

Θελω , αλλα οχι live :p

Αρχική απάντηση από fusion

Πεστα ρε GoMaR,

Με τo ζορι ολοι να μου δωσουν το e-mail να μιλησουμε messenger, χαθηκε το "τα ξαναλεμε"?

2 ειναι οι μαστιγες της τελευταιας 2ετιας, το msn και τα emo.

Δεν εχω προβλημα να ειμαι msn , η να μιλαω μεσω msn....

Εχω προβλημα στο να αναβαθμιζουμε την εκδοση μας με το ζορι και να εχουμε ενα καρο μπιχλιμπιδια που οι "κοπελες" του msn χαιροντε με αυτα και μας πριζουν ! και οχι μονο....αντε να λυσεις την παρεξηγηση μετα..

Γιαυτο ο windows messenger ηταν ο καλυτερος..Ουτε nudge ουτε τπτ..

Λουνα παρκ το καναν...

Αρχική απάντηση από .38-.45

οχι φιλος, δεν τα γραφουν αυτα σε

.

lol ρε συ, δε μας(τους) έδινε και τη θέση των Patriot να είμαστε(είναι) όλοι χαρούμενοι...?

[edit: 35.201275,25.333341 <-- τα δύο Mirage που κάθονται...]

αφου ολο βραδυ δουλευω ρε..το μυαλο εχει μαθει να στροφαρει μονο βραδυ πλεον...το πρωι σαπιζω...

Ρε γαμωτο δεν μπορεις να δεισ τηλεοραση, ολο πολιτικοι! Ελεος πια. Και το κακο ειναι οτι λενε παρλαπιπ3$ ολοι τους και δεν ξερουν να κανουν focus στα σημαντικα θεματα.

anyway, κατι που ειδα σημερα και μου κακοφανηκε, ηταν κατι που ειπε ο Πρωθυπουργος στην Αριστοτελους. "Η Νεα Δημοκρατια παει μπροστα. Σηκωστε τις Ελληνικες σημαιες, κι οχι τις κομματικες".

Λοιπον αυτο ειναι αισχος ετσι ; Δηλαδη τι μας πουλαει τωρα ; Καπιτελευεται την Ελληνικη σημαια και το παιζει αχ-πατριδα-μου-καημενη-για-σενα-τα-κανω-ολα . Τα αλλα κομματα ηθελα να ξερα, δεν ειναι ελληνικα ;

No comments

διαφημιση πασοκ που κατηγορει ΝΔ οτι αυξησε το ΦΠΑ

καπακι διαφημιση ΝΔ οτι μειωσε του φορους :blink: :blink:

Καλημέρες και απο δώ... ο απογευματινος ύπνος κράτησε μόλις 10ώρες.... πάλι...

BTW Χτες κατάλαβα τι μπορεις να πάθεις αν παίζεις games συνεχόμενα για πολλές ώρες... με το που εκλεινα τα μάτια μου... εβλεπα οπλα, ηλεκτρισμένα χέρια, φωτιές, δαιμονισμένα κοριτσάκια, ventines machines, big daddies κτλ... Στο ΠΛΑΙΣΙΟ δε ένα παλικάρι με εκοψε με την μια... "επαιζες games"???? :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.