Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dem

Το τελευταίο είναι ζωντανό παραδειγμα "ψυχολογίας της μάζας" :p

Δεν την παλεύουν πλεον οι japanεζοι ....http://www.youtube.com/watch?v=52OBzh2khgU&mode=related&search=

lol πολύ γέλιο... ειδικά με τον τυπάκο που τον παίρνουν και τον πετάνε στον αέρα... έλιωσα

:rofl:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλημερες......:D ...σε ενα 3ωρακι φευγω για το χωριο.ενα 5ημερο ριλαξεησον το χρειαζομαι μιας και το καλοκαιρι το βγαλαμε αθηνα στη δουλεια.

Χρονια πολλα στον σκληροπυρηνικο Linux-α μας Aka sotiris:magic:

edit.....ωραια ξεκινησε η μερα......8 ριχτερ στην Ινδονησια.....κινδυνος και για τσουναμι

http://www.cnn.com/2007/WORLD/asiapcf/09/12/quake.irpt/#cnnSTCVideo

F117 είσαι κυνηγός???

Εγώ ξεκινάω το Σαββάτο με λαγουδάκια στον Πάρνωνα...

Πέρυσι εγώ ο πατέρας μου και ενας θείος μου όλη την κυνηγετική περίοδο του λαγού χτυπήσαμε 45...

Ρεκόρ εδώ στην περιοχή...

Το κάνουμε σαν κόντρα οι κυνηγοί....

αυτη η jena jameson τι γυναικαρα ειναι ρε σεις..παρολο πορνοσταρ την παντρευομουν ανεταα...:hehe:

@psiloshac κόοοοοοοοντεψα να γίνω αλλά.....δεν....λαγους ε? δεν πιστεύω να βγαίνεις με τπτ φεγγάρια ε? ahhahaha

Φυσικά και όχι...Στα βουνά που πάω θελει 2ωρο περπατημα να φτασω στα καρτερια και δεν πλησιαζει αμάξι....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [11-09-2007 11:58]

Κυρώσεις ειναι 5 πρόστιμο :p(για το αν δεν ψηφήσεις) και φέτος δεν είναι υποχρεωτική

’ρθρο 6

(’ρθρο 6 Π.Δ. 351/2003)

’σκηση του δικαιώματος

1. Το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν σε κάθε εκλογική περιφέρεια μόνο όσοι είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων και κοινοτήτων της εκλογικής περιφέρειας.

2. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 96/2007.
Αρχική απάντηση από gbak

αυτη η jena jameson τι γυναικαρα ειναι ρε σεις..παρολο πορνοσταρ την παντρευομουν ανεταα...:hehe:

Μα ποσο δικιο εχεις !

kizasi1.jpg

kizasi.jpg

kizasi2.jpg

Συμπαθητικουλη εε??

Και μιας και το εφερε η κουβεντα (:p) πειτε κανενα αμαξακι κοντα στα 10Κ για μεταχειρισμενο.

Σαν μια πρωτη σκεψη ειναι η alfa 147.

Ρε αφήστε την Jenna... γέρασε... εδώ ειμαστε...... Sylvia Saint...

Εδω σε στιγμιότυπο οταν παίζαμε κλεφτες και αστυνόμους :hehe:

2004490314780382355_rs.jpg

@ NTG : Μηπως να ανοιγες νέο θέμα περι μεταχειρισμένου αυτοκινήτου να ακουστούν και γνώμες?

@ DarkSaga : Πολύ αισιόδοξος ειναι ο καλκιουλέιτορας.... 85+ με την καμία εγώ... άντε 60 και πολλά λέω... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.