Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:21]

http://www.youtube.com/watch?v=g8Z1MpcyqQU

A ρε Bjork... καλά φοβερό για wake up song!!!

Εχω καλά νέα σχετικά με το ΠΛΑΙΣΙΟ... τελικά το block κατέβηκε απο site οπως είδα... πάλι καλά... φαινεται οτι απο την 1 ωριτσα στο τηλέφωνο που μιλάγαμε, κατάλαβαν οτι ειναι οντως παραπλανητικό και συνάμα προκλητικό να έχουν προιόν στο site το οποιό ενώ ΔΕΝ ειναι αναμενόμενο σε 2-3 μέρες, να υπάρχει προς αγορά και για προσθήκη στο καλάθι...

Οποιος λοιπόν ενδιαφέρεται για το έταιρο block της D-tek για 8800 ας σπεύσει καθώς απαξ και εξαντληθεί, θα αργήσει να το ξαναδεί αν και εφόσον ξαναέρθει... ;)

καλημερες :)

Αρχική απάντηση από white_devil [Σήμερα, στις 01:08]

Κάνα site με τραγούδια που παίζουν σε club και τέτοια σε στυλ top 10 ξέρει κανείς?

http://www.radio1.gr/

Ελληνικοτατο.....τα παλικαρια ειναι χρονια στη Ροδο και φτιαχνουν παντα πολυ επιλεγμενα charts......υπαρχει επισης δυνατοτητα να ακουσεις Sample απο οποιο τραγουδι υπαρχει στα charts.:T:

περι εκλογων η απορια μου.........μιας και δεν προκειται για chain mail ......πως δι@ολο βρηκαν το email μου?........μπορω να παω να ριξω κανα μπινελικι σαν απαντηση ή παιζουν τιποτα κυρωσεις?

Υ.Γ. εσβησα το ονομα επιτηδες...σιγα μην κανω και διαφημιση στα ζωα......

post-596-1416073181,9413_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 10:18]

περι εκλογων η απορια μου.........μιας και δεν προκειται για chain mail ......πως δι@ολο βρηκαν το email μου?........μπορω να παω να ριξω κανα μπινελικι σαν απαντηση ή παιζουν τιποτα κυρωσεις?

Υ.Γ. εσβησα το ονομα επιτηδες...σιγα μην κανω και διαφημιση στα ζωα......

Πάρτο e-mail όπως είναι και κάνε καταγγελία...... ;)

Και μενα μου εστειλαν, αλλα απλα απαντησα πως αν μου ξαναστειλουν παω για καταγγελια. Εγραψα κ τον νομο περι διαφιμισεων κτλπ

Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεις !

εστειλαν τετοιο μαιλ και σε εναν φιλο μου απο χαλκιδα...

Υdinopoulos : μηπως εχεις και εσυ yahoo ?

Δε νομιζω παντως να ειδαν το reply σου :p

Ρε το κερατο μου μεσα πρωινιατικα.

Συμβουλη: Αν βαριεστε την δουλεια σας, αλλαξτε την. Δεν σας φταινε τιποτα οι καημενοι οι πελατες. Ασταδιαλα πρωινιατικα. :rant: :rant: :rant:

στην περιπτωση που βαριεσαι την σχολη σου και την ζωη σου (την παρουσα περιοδο) ομως τι κανεις?

ζωη να αλλαξεις μπορεις.σχολη ομως πως οταν εισαι 9 to go για πτυχιο....

αττεε να χα8ειτε ουλοι σας.

κατεβωαινουν οι κα8ηγηταδες στις εκλογες υποψηφιοι και μας μαμαν και απο πανω..ασταδιαλα ρααααααααααα

τις καλημερες μου :flower:

http://www.youtube.com/watch?v=mouM5fw6HoA

(ty ea6gka , u make my day..)

παιδια τα περισσοτερα G που δεχτηκα ηταν 4 και μουρθε να ξερασω στην αρχη

Αρχική απάντηση από Ignatios [Σήμερα, στις 15:17]

Πως αντέχει ο πιλότος και ο άλλος τα παίζει???

καθε οργανισμος εχει διαφορετικες αντοχες......δεν γινεσαι πιλοτος εαν δεν εχεις την απαραιτητη φυσικη κατασταση.

επισης υπαρχουν και τεχνικες αναπνοης παραλληλα με συσφιξη μυων ωστε να εμποδισεις το αιμα να φυγει απο τους μυες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.