Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:24]

τι εγινε ρε γμτ εβαλε ζεστες παλι?...ο κουαντ αρχισε και παιρνει τα πανω του παλι....

φταιει ο προεκλογικος πυρετος.
  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από .38-.45

φταιει ο προεκλογικος πυρετος.

ασε μην μου το θυμιζεις..μου στειλανε και χαρτι για εφορευτικη επιτροπη...καλα πολυ που θα με δουν βεβαια...αντε γεια λεμε...δεν ειμαι για τετοια..

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Να ναι καλα ο Πολυδωρας κ ο Αλογοσκουφης...

4 ποτακια στο Sisha και αλλα 3 στο ΒΑΒΑΕ.

χικ...:D

Γιαννη μπομπα ποτα τους βαλανε και αρχισανε τις μλκς:hehe:

Αρχική απάντηση από o polonos -> Οντως...... Εφτασα στο σημειο να τρεχω για baygon ! :hehe:
Ημίμετρα.... σε 45αρα 1024χ768 (οπίσθιας προβολής) χρειάζεσαι δίκανο τουλάχιστον. :hehe::hehe::hehe:

πήγα και πήρα το pc magazine με την dsl:D

και όπως το δίαβαζα είδα το phase του unseen... Nice work

δεν ηξερα ότι τον είχαν βάλει μέσα στο περιοδικό τους

(pc master διαβάζω συνήθως)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [04-08-2007 03:43]

A...σας ειπα ότι το asrock παρέδωσε πνεύμα?

Ναι..δεν άντεξε πάνω απο 2 ώρες :hehe:

Έσκασε ένα voltage regulator(mosfet) πάνω στην μάπα μου...πιο κοντά να ήμουν και θα κλέγαμε.

Το πιο γμτο είναι ο τυπάς στο e-chop που την πήρα.

"Αμα είναι εμφανής η ζημιά δύσκολο το βλέπω να στην αλλάζουνε".:blink: :...: :X: :boxed: :fist:

Η πλάκα είναι ότι μάλλον ήταν και χρησημοποιημένη(κατα 90%)..πίσω είχε υπολείματα κόλλας...κάποιος είχε βάλει θερμαγώγημη στο chipset και του είχε τρέξει.(όλα αυτά τον έβαλα να τα γράψει)

Η πλάκα είναι ότι όταν μ έδωσε την αναφορά που θα έστελνε να την υπογράψω κάθησα και διάβαζα τι έγραψε.....και με κοίταγε με στραβό μάτι...τι @@..όλοι πρόβατα είμαστε?

Ο Χοντρούλης απ την διαφήμηση ήταν του 11880

Θα απετούσα αλαγή επι τόπου αλλά δεν είχε απόθεμα οπότε τσάμπα η φασαρία θα πήγαινε

Λοιπόν..για να μην ξεχνιώμαστε...

Να προσθέσω ότι μετά με πήρανε τηλέφωνο απ τα κεντρικά του e-chop και μου είπαν ότι δεν καλύπτει η εγγύηση την βλάβη.

Και αφού τα είχα ψιλο πάρει και προσπαθούσα να του εξηγήσω του λέω το θέλω γραπτώς αφού μου είπε οτι η Asrock δεν την καλύπτει.

Οκ μου λέει θα στείλουμε mail sthn asrock με την φωτογραφία και θα περιμένουμε απάντηση.

Εν το μεταξύ εγώ δεν έμεινα με σταυρωμένα τα χέρια...στέλνω mail στην asrock ρωτόντας την αν είναι εντός εγγύησης...οι άνθρωποι απλά δεν παίζονται...χειρότεροι απ το e-shop...να του ρωτάω αν είναι εντός εγγύησης(τους έδειξα photo) να μου απαντάνε να το πάω στο κατάστημα που την αγόρασα για το rma service..και αφού τους τα χώνω μου στέλνει mail αλλος τυπάς απ την asrock και με ρώταγε την σύνθεση του υπολογιστή μου την οποία την είχα στείλει στο πρώτο mail οπότε βαρέθηκα και πήγα διακοπές...

Μετά απο 20 μέρες πέρνω το e-chop...και τους ρωτάω τι έγινε...μου λέει δεν μας απάντησαν ακόμα...

Μα τι γίνεται του λέω...end user και έχω ανταλάξει 3 mail σε 3 μέρες και σεί που κάνετε direct εισαγωγή δεν έχετε απάντηση?...μετά με ρώτησε και τι μου απάντησαν..φυσικά δεν του είπα τπτ επί του θέματος..τεσπα..για να μην τα πολυλογώ με πήραν σμρ τηλ και μου έκοψαν πιστωτικό.

Δλδ τι πρέπει να γίνει με αυτό το μαγαζί?

1 μήνα ++ για ένα RMA/mail?

Με το περιστέρι τους ήρθε η απάντηση.

Εν το μεταξύ ο τυπάς ήταν ο ίδιος που μήλησα 3 φορές στο e-chop και τις 2 τελευταίες φορές που μιλάγαμε μου μιλούσε λές και θα τον σκότωνα :p

Επίσεις μου την δίνει το γ@μοMSN που καμια φωρά κολάει στο internet pc όταν είναι πολές μέρες ανοικτό και δεν κλείνει με τπτ..ούτε από taskmanager με kill process

Κοίτα Ακη αν διάβασες το ποστ μου περί ΠΛΑΙΣΙΟΥμαλλον και στα 2 μαγαζία το ίδιο πρόβλημα παίζει... οι άνθρωποι δεν παίζονται απλα τουλάχιστον στο ΠΛΑΙΣΙΟ σε ρίχνουν και λίγο στο φιλότιμο....

Εξω ξέρω ότι οταν πηρα την χειροποίητη δερμάτινη θήκη μου σε μαύρο για το 3300 με 1 email και σε λιγότερο απο 24ώρες ήρθε απο την Ισπανία με TNT με 50... ουτε μανούρες ούτε τιποτα.... γιατί ειχα κάτι ερωτήσεις και σε 5' με ειχαν πάρει και τηλέφωνο κιόλας....

Επίσης ξέρω απο 1ο χέρι απο την Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα στα είδη αυτοκινήτου οτι η κοπέλα που ειναι υπευθυνη για τις προμήθειες των πρώτων υλών και των εισαγωγών μιλάει με τους προμηθευτές τους στην Κινα, Τουρκία κτλ στο MSN!!! Πως μιλάμε οι περισσότεροι? Κάπως έτσι... Και ειναι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι....

Εχω τυχει πολλές φορές να γινεται η παραγγελία τελειώς on-the-fly... παρε αυτό το attachment, θέλω τοσα απο δαυτα γιατι μας τελειώνουν, το ελαβες το fax και μιλάμε οι άνθρωποι παραγγέλνουν container απο την Κινα και ερχονται με καράβι και θέλουν και εκτελωνισμό... (Οχι οπως το plaisio που την αλλη φορά τους ειχε τελειώσει το απιονισμένο νερό.... δηλαδή ποσο last ειναι?? )

Στα 10 χρονια που γνωριζομαστε εκει στην άλλη εταιρεία και εχω επαφή ποτε δεν εχω ακουσει να πουν σε πελάτη και το ξέρω οπως ειπα απο 1ο χερι οτι μας τελειώσε και περιμένουμε παραλαβή... Και αυτοι πάνε διακοπές τον Αυγουστο...

Στην Ελλάδα μάλλον και σε μερικά "μαγαζία" ειναι να μην παρεις την αντιπροσωπεία... μετά γίνεσαι nt@V@tzis και κάνεις ότι θέλεις... Εμ έτσι δεν στηνονται μαγαζία, ουτε long term εμπορικές σχέσεις ειτε με προμηθευτές είτε με πελάτες... Με μπακαλίστικη νοοτροπία δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...

Εγω θυμάμαι οτι οταν πηρα το τελευταίο laptop μου απο το Λονδίνο απο μικρό υποκατάστημα κιόλας ο τυπος μου είπε οτι επειδή ήταν Κυριακή θα παραλάβει την επόμενη... και οταν ρώτησα ποσα κομμάτια έχουν στοκ στην κεντρική αποθήκη (γιατί το ειχα ξανακούσει το σενάριο στην Ελλάδα) μου ειπε 1500 επειδή ηταν καινούριο μοντέλο και φευγουν γρήγορα... και ολα αυτά με ενα τηλέφωνο και την επομένη ήταν κιόλας εκει... και σε τελική τιμή -700 απο Ελλάδα και τιμή ΠΛΑΙΣΙΟΥ, eshop κτλ

ευχαριστω πολύ....:flower:

PS: Τις καλημέρες μου... ώρα για αεροδρόμιο...

Αρχική απάντηση από greekfragma

:cool: Χρονια πολλα και στον ''Γατο'' moderatora μας:cool:

Α ρε Τόκο έχε χάρη που είμαι στις καλές μου σήμερα :D

Thanks a lot :D

υπάρουν στατιστικά για το Μ.Ο. ηλικίας των χρηστών

η άλλα τέτοια σαχλά ?

που βαδίζει το φόρουμ?

ανοίγω τα νέα θέματα

διαβάζω διαβάζω

και κλείνοντας τα δε θυμάμαι τίποτα

ή μήπως δεν έλεγαν τίποτα??

πως τον έλεγαν εκείνον τον τύπο που έλεγε "10.000 posts all quality posts"

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:50]

ασε μην μου το θυμιζεις..μου στειλανε και χαρτι για εφορευτικη επιτροπη...καλα πολυ που θα με δουν βεβαια...αντε γεια λεμε...δεν ειμαι για τετοια..

Αν δεν εχεις χαρτί απο νοσοκομείο [και νομιζω Δημόσιο μονο.] δεν την γλυτώνεις. Θα σου έρθει περιπολικό στο σπίτι :D

Αρχική απάντηση από Athens2004

Αν δεν εχεις χαρτί απο νοσοκομείο [και νομιζω Δημόσιο μονο.] δεν την γλυτώνεις. Θα σου έρθει περιπολικό στο σπίτι :D

ελα ρε...πω ρε πακετο..αφου δουλευω ρε αεροδρομιο εκεινη την μερα...καλα αμα με βρουν..θα μπω σε κανα αεροπλανο και αντε γεια..

Αρχική απάντηση από gbak

ελα ρε...πω ρε πακετο..αφου δουλευω ρε αεροδρομιο εκεινη την μερα...καλα αμα με βρουν..θα μπω σε κανα αεροπλανο και αντε γεια..

Μαλλον δεν θα δουλευεις. Θα σου δωσουν κ χαρτι που θα δικαιολογει την απουσια. Και δεν μπορουν να πουν κ τιποτα απολυτως !

Κυρωσεις υπαρχουν, αλλα ειναι ανεργοι. Ξερω αρκετους που δεν πατησαν, δεν προσκομισαν δικαιολογητικα κ δεν εγινε τιποτα.

Παντως νομοτυπικα θεωρειται υποχρεωση !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.