Chosen Σεπτέμβριος 10, 2007 #29561 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από perp Μπα όχι δυστυχώς από ότι βλέπω... Αν γνωρίζει κάποιος έστω ενα online κατάστημα preferrably στο UK που να πουλάει το συγκεκριμένο block θα με υποχρέωνε για να κάνω παραγγελία... ας στείλει σε ΠΜ... Εγώ αυτούς ξέρω, αυτούς εμπιστεύομαι
ReaperX Σεπτέμβριος 10, 2007 #29562 Σεπτέμβριος 10, 2007 Ένα άριστο κατάστημα είναι τοhttp://www.over-clock.com/ (είναι του Marci)Εγώ που είχα χρειαστεί κάτι πράγματα,είχα τέλεια εξυπηρέτηση.Κανένα πρόβλημα.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
.38-.45 Σεπτέμβριος 10, 2007 #29563 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 14:41] κλάψτε fan των μηχανών ! και γιατι να κλαψουμε; που μπορουμε να αγορασουμε το R1, να το σκισουμε, να το φτιαξουμε ακομα καλυτερο ή να εννοεις να κλαιμε παρεα μαζι σας, που 3 ζωες να δουλευετε, δεν υπαρχει περιπτωση ποτέ να αγορασετε ενα veyron? μονο βιντεακια στο youtube θα βλεπετε. ασε που το πλεον διασκεδαστικο με τις μηχανες, ειναι οτι βαριεσαι τη ζωη σου με 140 και τις μουσικες πανω απο το κρανος, καθεσαι στην ακρη καθως ολοι αυτοι με τα carrera και τα λοιπα "γρηγορα", φτιαγμενα και μη οχηματα σφαζονται στην αριστερη λωριδα, τους προσπερνας σε αρκετα σημεια που δε χωρανε ολοι μαζι και εχουν κολλησει πισω απο φορτηγα και νταλικες, σε περιπτωση που σε προσπερασαν τους ξαναπερνας στα διοδια στα οποια δε σε αφηνουν να πληρωσεις ποτέ, κι αν τυχει και ξαναπροσπερασουν, στα πρωτα φαναρια στην πολη τους αφηνεις να παιδευονται. τελικα εχεις φτασει πριν απο αυτους στον καφε, εχεις πιει τον καφε με 12 τσιγαρα, κι ακομα ψαχνουν να παρκαρουν. ειναι πολυ πιο ευκολο να καλυπτεις αποστασεις με μεγαλυτερες (τελικα) μεσες ωριαιες ταχυτητες, απο οτι τα "γρηγορα" στην αριστερη λωριδα. ασε που τους εχεις οποιαδηποτε ωρα και στιγμη.
KoMM Σεπτέμβριος 10, 2007 #29564 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Κωστάκης respect top gear>allχλρ απ τις καλύτερες εκπομπές, και μακράν η καλύτερη εκπομπή-σοου για αυτοκίνητα.Φοβερό γέλιο, φοβερή φωτογραφία-σκηνοθεσία.no-script κιόλας...
Hohenstaufen Σεπτέμβριος 10, 2007 #29565 Σεπτέμβριος 10, 2007 Συνομιλία μου με τον κολλητό μου Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: katse giati pezei na mou pei i eleni na vgoume Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: axaaxaxxaaxax Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: eee tote tha xeis parea.... Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: katse katse na doume prota Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: aman aftes oi ginekes ti mas kanoun....:Daxxaaxaxaxaaxaxxaax Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: xaxaxxxaxa Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: ego leo na ta ftiaksoume metaksi mas:D Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: e agapi mou? Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: na phgainoume kagoyroboltes Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: groummmmmmmmm mpam mpam mpam Ο χρήστης All that glowing pearls in her hair...... λέει: neeeeeee kai na tsakonomaste gia ta aftokinita,tha pigenoume sef,kavalas,sxisto kai meta spiti gia msn gamo tis sxeseis tha exoume Ο χρήστης apo fanari se fanari tha pataw....... spyros λέει: axxaxxaaxaxax
colt3003 Σεπτέμβριος 10, 2007 #29568 Σεπτέμβριος 10, 2007 Στο πνεύμα του Π.Ο.Θ. :Νισάφι πια με αυτά τα SMS είναι αναγκη αν μας πρήζουν και μηνυματικά με τις συγκεντρώσεις τους ??και τι θένε δηλαδή ? να κατέβω απο δω πάνω για να παρευρεθώ στη συγκέντρωσή των στην αθήνα ? δεν μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο πίσω να εκτονωθείς βρε αδερφέ
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 10, 2007 #29569 Σεπτέμβριος 10, 2007 Εμένα μου έστειλε η Γιαννάκου mail μέσω ταχθδρομείου για την υποψιφιότητά της... Ένιωσα καλύτερα απ τους εμπρηστες πάντως....παραναλωμα του πυρός έγινε
DarkSaga Σεπτέμβριος 10, 2007 #29570 Σεπτέμβριος 10, 2007 που βρήσκει κανείς σήμερα ένα mp3 αντί για μια ολόκληρη δισκογραφία?????
ΝTG Σεπτέμβριος 10, 2007 #29571 Σεπτέμβριος 10, 2007 ποιο 8ες?Ψαχνεις σε ποιο δισκο ειναι ..και (τουλαχιστον) με utorrent επιλεγεις ποιο 8ες.
DarkSaga Σεπτέμβριος 10, 2007 #29572 Σεπτέμβριος 10, 2007 κουράστηκα τις παπάτζε ανακοινώσεις... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=41740&perpage=20&pagenumber=3 πάμε για καμμια μπύρα? καλά το Αμόργιον το τσάκισα λέμε σε δυο βραδάκια.... πολυ γλυκόπιοτο και το "αμοργιανο" ρακόμελο έχει και site www.amorgion.gr το τιόνι στο μπουκάλι είναι στην αρχή σταθερό οσο θολώνεις στροφάρει
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 10, 2007 #29573 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSagaτο τιόνι στο μπουκάλι είναι στην αρχή σταθερό οσο θολώνεις στροφάρει Φαίνεται
ΝTG Σεπτέμβριος 10, 2007 #29574 Σεπτέμβριος 10, 2007 ??? συμπτωση?? Περα απο το ονομα αμ-οργιον...την ποτοποιεια την εχει καποιος Bεκρής
DarkSaga Σεπτέμβριος 10, 2007 #29575 Σεπτέμβριος 10, 2007 ’ τε ναχαθείς....που λέει και ο Φιλλιπίδης....’ τε ναχαθείς....
gbak Σεπτέμβριος 10, 2007 #29576 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Αυτή η νοοτροπία μας έχει χαντακώσει. Το ελαμωρεδεβαριεσαιελληνεςειμαστε. ειναι κατι που δεν αλλαζει οσο και να θες...εχω ζησει εξωτερικο και χω δουλεψει ..και απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα με την νοοτροπια του ελληνα...
def Σεπτέμβριος 10, 2007 #29577 Σεπτέμβριος 10, 2007 ρε NTG,βγαλε αυτα τα μαμουνια απο την υπογραφη σου νομιζω οτι ειναι στην οθονη μου :hehe: :hehe:
o polonos Σεπτέμβριος 10, 2007 #29578 Σεπτέμβριος 10, 2007 Οντως...... Εφτασα στο σημειο να τρεχω για baygon !
gbak Σεπτέμβριος 10, 2007 #29580 Σεπτέμβριος 10, 2007 τι εγινε ρε γμτ εβαλε ζεστες παλι?...ο κουαντ αρχισε και παιρνει τα πανω του παλι....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.