perp Σεπτέμβριος 10, 2007 #29541 Σεπτέμβριος 10, 2007 Ρε παίδες γνωρίζει κάποιος αν φέρνει άλλο κατάστημα στην Ελλάδα το cpu block D-tek FuZion πέρα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ??
Samael Σεπτέμβριος 10, 2007 #29543 Σεπτέμβριος 10, 2007 Χρονια πολλα ωρε Αρχική απάντηση από jpavly Οι άλλοι εδώ τριγύρω είναι κάπου (δεν δίνω link ε; ) Ο Endu http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=tibet&sll=37.0625,-95.677068&sspn=48.374125,82.265625&ie=UTF8&ll=28.508522,84.457397&spn=0.844737,1.2854&t=h&z=10&iwloc=addr&om=1 Σοβαρα τωρα,ο Γιαννικος τι απεγινε?K αλλοι αναρωτιούνται αλλα κανεις δε ξερει...
gbak Σεπτέμβριος 10, 2007 #29544 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ρε παίδες γνωρίζει κάποιος αν φέρνει άλλο κατάστημα στην Ελλάδα το cpu block D-tek FuZion πέρα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ?? αρεε πως τα αλλαζουμε τα μπλοκ σαν τα πουκαμισα....
jpavly Σεπτέμβριος 10, 2007 #29545 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από SamaelΣοβαρα τωρα,ο Γιαννικος τι απεγινε?K αλλοι αναρωτιούνται αλλα κανεις δε ξερει... Στα σοβαρά κανείς δεν ξέρει όντως.. Ακόμα του στέλνω emails, καμία επαφή
Samael Σεπτέμβριος 10, 2007 #29546 Σεπτέμβριος 10, 2007 Tι να πω...μακαρι να ειναι καλα το παιδι κ ας μας "γραφει" κανονικα...
perp Σεπτέμβριος 10, 2007 #29547 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:53] HACshop? Μπα όχι δυστυχώς από ότι βλέπω... Αν γνωρίζει κάποιος έστω ενα online κατάστημα preferrably στο UK που να πουλάει το συγκεκριμένο block θα με υποχρέωνε για να κάνω παραγγελία... ας στείλει σε ΠΜ...Πριν λιγο έκλεισα το τηλέφωνο με το ΠΛΑΙΣΙΟ το οποίο για 10ή? 15η? 20η? Έχω χάσει πια τον λογαριασμό... προιόντα που θέλω... ειναι αναμενόμενα... με την κλασική απάντηση...οτι σε 15 μέρες θα είναι εδώ... για το συγκεκριμένο έμαθα τέλος του μήνα....Δε σήμερα εμαθα το καινούριο οτι επειδή ελειπε σε άδεια ο υπεύθυνος για τις παραγγελίες + την απεργία των ναυτεργατών, πολλά προιόντα δεν ειναι ακόμα σε διαθεσιμότητα... λες και όλο το ΠΛΑΙΣΙΟ με τα πόσα καταστήματα και η κεντρική αποθήκη εξαρτώνται απο 1-2 άτομα... και αν αυτοί δηλαδή αύριο παραιτηθούν... πάει το κλεισαμε το μαγαζί....Μονο που οπως πρωείπα δεν ειναι η 1η φορά... αυτό το σενάριο έχει γινει γυρω στις 20 φορές στα τόσα χρόνια που ψωνίζω κάτι απο εκει....Εκφράζω την πικρία μου γιατί θεωρούσα ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ με το κατα άλλα υπέροχο RMA και φοβερό προσωπικό (δεν ειρωνεύομαι) ειναι μια επιχείρηση που φροντίζει τουλάχιστον να μην μένει out of stock ή τουλάχιστον οταν μένει να ενημερώνεται το site άμεσα με τις παραγγελίες να ειναι ηδη δρομολογημένες... Δε υπήρξαν και φορές που οχι μόνο δεν γνώριζαν αν έχει γινει παραγγελία και ποτε αυτή θα αριβάρει... αλλα που ποτέ δεν ξαναέφεραν το προιόν...Τους ανέφερα οτι υπάρχει και αλλο προιον, αλλο άσχετο στο οποιο σημερα περασε η προθεσμία των 15 ημερών που ειχαν πει πριν 15 μέρες οταν ηθελα να το πάρω και οτι ακόμα χαρακτηρίζεται στο site ως αναμενόμενο και εν τέλει πηρα την απάντηση, οτι αυτα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας... Τις υπολοιπες μέρες δηλάδη το εργοστάσια της εταιρείας δινει ρεπο στο προσωπικό αφου το εκαστοτε ΠΛΑΙΣΙΟ δεν εκανε παραγγελία...Γιατί ειμαι σιγουρος οτι τέλους του μήνα ΚΑΙ αυτο το προιόν οπως και αλλα απλά θα παραμείνουν "αναμενόμενα" ή θα μου πουν οτι "σε 1 βδομαδα θα ειναι εδώ" ή "τελος του μηνα αναμένουμε παραλαβή" ?? Εγώ το λέω λαικά μας "τέλειωσε, ξεστοκάραμε και άντε γειά....οταν φέρουμε θα το ανεβάσουμε στο site"Για το συγκεκριμένο block η τελική απάντηση του προιστάμενου ήταν στο τέλος του μήνα... ήδη το έβαλα υπενθύμιση το PDA μου να δω κατα πόσον θα τηρηθεί αυτό που μου είπαν....Εγώ ξέρω ότι και στο μπακάλικο λένε οι μαγαζάτορες στον προμηθευτή τους ΠΡΙΝ ξεμείνουν να τους φέρουν τα πράγματα που έχουν σε έλλειψη... Και αν βλέπουν και ειδικά κάτι να "φεύγει" πολύ... προβάινουν σε ακόμη μεγαλύτερη παραγγελία προκειμένου να μην χάσουν την πελατεία τους, για περισσότερο κέρδος και αξιοπιστία...Δουλεύω στο αεροδρόμιο και κάθε μέρα βλέπω 1000πτησεις απο παντού να ερχονται και να φεύγουν... Δεν μπορώ να πιστεψω οτι προιοντα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ερχονται πια με το καράβι... Τα cargo compartments γεμίζουν με ότι μπορεί να φανταστει κανείς και πια ολα μπορουν να μεταφερθουν ακομα και διηπειρωτικά σε 24ώρες...Δεν τα γράφω για να ξεκινήσουμε αντιπαραθέσεις αν το ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι καλο ή κακο μαγαζί και σεβομαι ολα τα παιδιά ειτε ειναι μέλη εδώ είτε οχι που δουλευουν εκει γιατί πραγματικά πιστευω οτι κανουν πολλή καλή δουλειά...Δεν μπορώ ομως να ανεχτώ ειτε ως δικαιολογία είτε γεγονός οτι λογω καλοκαιρινών αδειών στο υπεύθυνο προσωπικό το stock των H/Y εχει μεινει πίσω...Ολο το lab ισως εχει καταλαβει οτι 2 αντε 3 ατομα δεν εχουμε πάρει αδεια το καλοκαίρι και ειμασταν απίκο καθε μέρα στο αεροδρομιο για να πανε κάποιοι άλλοι διακοπές γρήγορα και με ασφάλεια... Και δεν πηραμε άδειες οχι γιατι δεν θέλαμε...γιατι δεν μπορουσαμε να παρουμε... δεν γινοταν... Αυτο δεν επηρέασε ομως τις υποχρεώσεις μας γιατί ειμαστε επαγγελματίες... και αυτό δεν το είδα σήμερα... μαλλον σήμερα μπήκε και η βούλα που λέμε....Απο μια εταιρεία σαν το ΠΛΑΙΣΙΟ το σημερινό απλά ξεχείλισε το ποτήρι... Και οπως προείπα....δεν εχει γινει 1-2 φορές αλλα πολυ περισσότερες... Και δεν μπορώ να ακούω την φράση "έτυχε"... Γιατί στο aviation δεν ποντάρουμε στην τύχη... ετσι έχουμε μάθει....Προσπαθησα και θα προσπαθήσω να βρω κάποιο τρόπο επικοινωνίας με αυτόν-αυτούς που ειναι υπευθυνοι για την αποθήκη, το stock, logistics, managers και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλο...Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι στην Αθήνα και μια εταιρεία οπως το ΠΛΑΙΣΙΟ που ήταν αν οχι πρώτο από τα πρώτα που έφερε το B2B concept στην Ελλάδα... εχει ένα σύστημα που καταρρέει αν 10-20-30 άνθρωποι θελήσουν να αγοράσουν ταυτόχρονα το ίδιο προιόν σε 5-10 μέρες...Ισως αυτά συμβαίνουν οταν γιγαντώνεται μία μικρή εταιρεία σε αριθμούς καταστημάτων και προσωπικό αλλα δεν γινεται το ίδιο με το stock της και δεν εκσυγχρονίζει και το συστημα logistics που έχει...Να με συγχωρείτε για το μεγαλό πόστ αλλα με κούρασε ολο αυτο το θέμα και πιστεύω οτι καλό ειναι να λέμε και τα στραβά ώρες ώρες, μπας και ποτέ διορθωθεί αυτό το μπάχαλο εκει πέρα...Ενα μεγάλο μπράβο στον Mr. Miles (αν γράφεται έτσι) που μιλήσα και τον προιστάμενο του που είχαν την υπομονή να με ακουσουν με προσοχή καθώς τους ανέφερα ένα-ενα τα περιστατικά αν και αρκετά αγανακτισμένος πια (μετά από τοσα σκηνικά) και ελπιζω να κάνουν αυτά που υποσχέθηκαν... να τα μεταφέρουν και πιο πάνω...PS: Και επειδή πολύ ντόρος γινεται για το Π.Ο.Θ αν και θεωρώ οτι ειναι on-topic συμφωνα με το 1ο πόστ, αν ξεφεύγει feel free to delete it!!! no worries!!!Ευχαριστώ όσους το διάβασαν :flower:
Dem Σεπτέμβριος 10, 2007 #29548 Σεπτέμβριος 10, 2007 Moυ τη σπάει το Internet στην Ελλάδα :rant: Έχει μουλαρώσει εδώ και μέρες , δεν ανοιγει σελίδες με τίποτα.Κάνει λεπτα να μπει με το ρολοι στο thelab. Moυ τη σπάει η τεχνική υποστηριξη της Forthnet δεν μπορω να πιάσω γραμμημε τίποτα, βάλτε και άλλες γραμμες.Ενταξ είπαμε αντι 700 kbps να έχουμε 300 αλλά ΟΧΙ και ετσιΕΛΕΟΣ πια :rant: Δεν μπορώ να μπω στο ΑnandTech..:rant: Σε τι socket/board πετάξανε το barcelona και βγήκαναυτα τα αποτελέσματα που βλέπω εδώ..Δεν παίζει ρόλο αυτό? :baby:
gbak Σεπτέμβριος 10, 2007 #29549 Σεπτέμβριος 10, 2007 μορτες στην ελλαδα ζουμε παρτε το χαμπαρι πια....εαν τα θελετε ολα στην εντελεια παμε στην ζυριχη..
Dem Σεπτέμβριος 10, 2007 #29550 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 16:10] μορτες στην ελλαδα ζουμε παρτε το χαμπαρι πια....εαν τα θελετε ολα στην εντελεια παμε στην ζυριχη.. Mα δεν λέω να βλέπω Live tv, voip. Δεν θέλω ούτε να κατεβάζω τίποτα. Είναι η πολλοστή φορά που έχω προβλήματα με τη Forthnet. Πολλές περιοχές στην Θεσ/νικη ειναι πολυυυυ χαλια...ΠΟΤΕ θα το καταλάβουν πια? και ξαναλεω απο τοτε που την έβαλα δεν είδα ΠΟΤΕ πάνω απο 500 kbps Συνήθως είμαι στα 350 και δεν γκρίνιαξα. Έχω μια σύνδεση στα 768 και θέλω να ανοιγω σελίδες. Αυτό μόνο. Δεν γίνετε ΟΥΤΕ αυτο στην Ελλάδα? Edit : και για το ιδιοκτητο πρέπει να περιμένω κανα 4μηνο-5μηνο στην περιοχή, επιβεβαιωμενο. Οι αναξιοπιστοι....που τους παίρνεις τηλ και σου λένε.. "δεν φταιμε εμείς... υπέγραψες απο 0 μεχρι 768"...
KoMM Σεπτέμβριος 10, 2007 #29551 Σεπτέμβριος 10, 2007 μερικά φτωχαδάκια παίζουν στην εθνική .... κλάψτε fan των μηχανών ! ο ήχος της καρερα απλά...
jpavly Σεπτέμβριος 10, 2007 #29552 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από gbak μορτες στην ελλαδα ζουμε παρτε το χαμπαρι πια....εαν τα θελετε ολα στην εντελεια παμε στην ζυριχη.. Αυτή η νοοτροπία μας έχει χαντακώσει. Το ελαμωρεδεβαριεσαιελληνεςειμαστε.
Dem Σεπτέμβριος 10, 2007 #29553 Σεπτέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:43] Αυτή η νοοτροπία μας έχει χαντακώσει. Το ελαμωρεδεβαριεσαιελληνεςειμαστε. Αυτό ακριβώς.
perp Σεπτέμβριος 10, 2007 #29554 Σεπτέμβριος 10, 2007 Πειράζει που ποτέ αυτην την νοοτροπία δεν θα την καταλάβω και μια ζωή στο λαιμό θα μου κάθεται? Ενω τα ξέρω γιατί κάνω σαν μικρό παιδί και πιστεύω ότι και όλα μπορουν να αλλάξουν και νευριάζω κάθε φορά οταν τα συναντώ?
greekfragma Σεπτέμβριος 10, 2007 #29555 Σεπτέμβριος 10, 2007 εξω αυτη τη στιγμη εχει 22 βαθμους....και φυσαει ενα δροσερο αερακι.........επισης ακουω ενα τζιτζικι στο απεναντι δεντρο να εχει παλαβωσει...ειμαι καλα γιατρε μου ή θα μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι?
Dem Σεπτέμβριος 10, 2007 #29556 Σεπτέμβριος 10, 2007 Ευτυχώς είδα με τι τροπο θέλει να κερδίσει το X38 (οι OEM δλδ) την αγορά και ευθυμησα λίγο α) Εξάτμιση? β) Ρανταρ? γ) Δορυφορική? δ) Αντι αεροπορικά? ΑΑ
greekfragma Σεπτέμβριος 10, 2007 #29557 Σεπτέμβριος 10, 2007 heatsink που οδηγει με heatpipe την ψυξη εκτος κουτιου........κοιταξε και την dfi η οποια το εφτιαξε πιο δεξια οπως ειναι στην φωτο που εβαλες για να κρυωνει απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου.
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 10, 2007 #29558 Σεπτέμβριος 10, 2007 btwΤο Χ38 λέει θα φέρει άλλη διάσταση στο τι σημαίνει "ψίνεται το N/B"
AN7 OverClocker Σεπτέμβριος 10, 2007 #29560 Σεπτέμβριος 10, 2007 "Getting close to the maximum,which means that the tires will only last for 15minutes but its ok; because the fuel runs out in 12minutes" Λιώνω όποτε βλέπω αυτό το βιντεάκι και λέει αυτήν την ατάκα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.