Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 12:24]

στο πρωτο απλα θεωρω οτι υπαρχουν και αμαξια

απλα για να τα οδηγουμε και οχι για να μας μεταφερουν.

Αυτό που γράφεις μπορεί να συμβεί μόνο σε εξομοιωτή, η εάν ανεβάσεις το αυτοκίνητο σε κυλίνδρους μηχανήματος μετρήσεως : )

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις σε μεταφέρει μετακινεί μετακομίζει.

Για δουλειά η διασκέδαση είναι άλλο θέμα .

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Αυτό που γράφεις μπορεί να συμβεί μόνο σε εξομοιωτή, η εάν ανεβάσεις το αυτοκίνητο σε κυλίνδρους μηχανήματος μετρήσεως : )

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις σε μεταφέρει μετακινεί μετακομίζει.

Για δουλειά η διασκέδαση είναι άλλο θέμα .

Κάτσε ρε Γιάγκο.

Η Φεράρι είναι για μετακόμιση? :p

Όχι Χρήση έχει η F430 στον δρόμο την ίδια έχει και αυτό το "σκαφάκι"¨στην θάλασσα,απλά να σε πάει μουράτες βόλτες

και γω αν ειχα ενα Porsche Carrera GT...δεν θα μπορουσα να το θεωρησω μεσο μεταφορας..

στην τελικη με το αμαξι καις και κανα λαστιχο στην ασφαλτο...με το σκαφος τι να καψεις...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 13:31]

και γω αν ειχα ενα Porsche Carrera GT...δεν θα μπορουσα να το θεωρησω μεσο μεταφορας..

στην τελικη με το αμαξι καις και κανα λαστιχο στην ασφαλτο...με το σκαφος τι να καψεις...

καρδιες απο πιπινια:p

@ΓιαγκΤ

κατανοητο ...απλα διαφωνουμε..: )

(Aρχιζoυν να μου αρεσουν αυτα τα "smileys")

@φραγμα..

Eλπιζω-ευχομαι και ολα τα συναφη..οταν μεγαλωσεις να μην γινεις σαν το Τοκο..:hehe:

Eνας νομιζω ειναι αρκετος..

Αρχική απάντηση από greekfragma

καρδιες απο πιπινια:p

:hehe:

γιατι ωρεε με το πορσικο νομιζεις δεν θα καψεις...

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:27]

Κάτσε ρε Γιάγκο.

Η Φεράρι είναι για μετακόμιση? :p

Όχι Χρήση έχει η F430 στον δρόμο την ίδια έχει και αυτό το "σκαφάκι"¨στην θάλασσα,απλά να σε πάει μουράτες βόλτες

Λοιπόν για να στο κάνω κατανοητό .

Ενώ πας την μουρατη βόλτα σου με το πλεούμενο σε κόντρα 4ρακι βοριά, σου λέει το πρόσωπο : ΚΑΤΟΥΡΙΕΕΕΜΕΕΕ

Για πες μας τι κάνεις; Γιατί στην φεραρι τις λες τράβα στους θάμνους.

Για να μην αναφέρω κρεβάτια και κουζίνες, σε μικρότερα πόδια από το συγκεκριμένο.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Λοιπόν για να στο κάνω κατανοητό .

Ενώ πας την μουρατη βόλτα σου με το πλεούμενο σε κόντρα 4ρακι βοριά, σου λέει το πρόσωπο : ΚΑΤΟΥΡΙΕΕΕΜΕΕΕ

Για πες μας τι κάνεις; Γιατί στην φεραρι τις λες τράβα στους θάμνους.

Για να μην αναφέρω κρεβάτια και κουζίνες, σε μικρότερα πόδια από το συγκεκριμένο.

Λοοολ

Δεν έχεις άδικο αλλά όπως είπε και ο από πάνω απλά διαφωνούμε.

Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο.Δεν είναι όμως για να κάνεις κάποια μεγάλη απόσταση ούτε να πάς για ψάρεμα :p

Είναι για να κάνεις μια γρήγορη βόλτα και τπτ άλλο..sth like φουσκωτά ;)

κοιτα ετσι σφαιρικα να το θεσουμε...σε αυτην την ατυπη κοντρα....θα λεγα το πιο θετικο του σκαφους ειναι οτι μπορει να τα χεις ξεβρακωτα πανω στο σκαφος και να λιαζονται...ενω στο αμαξι δεν παιζει με το τιποτα να συμβει αυτο...

Τελικα τι αποφασισαμε ρε παιδια??

Θα ζζζμπρωξουμε με το σκαφος ή θα κατουρηθουμε πανω μας στα μεσοπελαγα??

Πεστε γρηγορα αμα ειναι να ακυρωσω αυριο την παραγγελια και να παρω... πιστωτικο απο την πορσε.

Γνωμη μου παντως ειναι οτι ολοι το βλεπετε ψιλο-ρηχα το θεμα...

Οπως και οι πορσε-φερραρι ειναι βοηθητικα αμαξια... Εχεις το σμαρτ for 2 για το κολωνακι, το range rover για το Πηλιο/Αραχωβα (αν δεν τα εχουνε καψει), την SLK για το κλαμπακι και την πορσε στο... γκαραζ.

Το Πορσικο-ταχυπλοο ειναι βοηθητικο σκαφακι... Εχεις την θαλαμηγο 40-50 μετρα με τις κουζινες και τα τζακουζι, κι εχεις και 1-2 πορσικα εκατερωθεν του πλεουμενου σου να πεταγεσαι σε μισο λεπτο στην απεναντι ακτη στο περιφτερο του spc για τσιχλες, τσιγαρα και... (Core2) DUO.

πάμε λίγο ρε φερράρι , τι ναυάγια είμαστε φέτος ρεεεεεεεεε...

πρέπει κάθε χρόνο να αλλάζουν κάρο;γιατί τα παλιότερα μου φαίνεται ήταν καλύτερα...

παντως για αυτο εδω...εγω κοβω φλεβες...τι μου λετε για σκαφη και πιπινια..δεν πτοουμαι αυτο εδω θελω....

η φωτο ειναι δικια μου απο το αεροδρομιο..

2006012810691067677_rs.jpg

κανα ζοντα παίζει Ελλάδα; Εχω δει καρερα γτ, σλρ και ενζο αλλα ζοντα δεν....αν και το καλύτερο είναι μια μπουγκατι εβ110....ομγ απλά!

το πιο ζωοοοοοοο....δεν τοχα ξαναδει απο κοντα

komm καλα το πες ναι xj..απλα την veyron ηθελα να ανεβασω..

2003809058805992129_rs.jpg

xj220?

lol πότε πρόλαβες; το πρώτο που έβαλες ιαγουάρος ήταν;

μπορεί να πάει τέζα η μπουγκατι...αλλά από ομορφιά εμένα δε με ζαβλώνει όσο άλλα...

όπως και να έχει τυχερός που τα βλέπεις από κοντά....

καμια mclaren δεν ήρθε; ούτε κανα ζοντα ;

είναι απλά πανέμορφο το ρημάδι...

http://www.seriouswheels.com/2005/2005-Pagani-Zonda-F-Interior-1280x960.htm

http://www.rsportscars.com/foto/03/zondaf05_15.jpg

http://www.rsportscars.com/foto/03/zondaf05_14.jpg

έτσι , χωρίς χρώμα , μόνο ανθρακονήματα....

Αρχική απάντηση από SLN

Τελικα τι αποφασισαμε ρε παιδια??

Θα ζζζμπρωξουμε με το σκαφος ή θα κατουρηθουμε πανω μας στα μεσοπελαγα??

Πεστε γρηγορα αμα ειναι να ακυρωσω αυριο την παραγγελια και να παρω... πιστωτικο απο την πορσε.

Γνωμη μου παντως ειναι οτι ολοι το βλεπετε ψιλο-ρηχα το θεμα...

Οπως και οι πορσε-φερραρι ειναι βοηθητικα αμαξια... Εχεις το σμαρτ for 2 για το κολωνακι, το range rover για το Πηλιο/Αραχωβα (αν δεν τα εχουνε καψει), την SLK για το κλαμπακι και την πορσε στο... γκαραζ.

Το Πορσικο-ταχυπλοο ειναι βοηθητικο σκαφακι... Εχεις την θαλαμηγο 40-50 μετρα με τις κουζινες και τα τζακουζι, κι εχεις και 1-2 πορσικα εκατερωθεν του πλεουμενου σου να πεταγεσαι σε μισο λεπτο στην απεναντι ακτη στο περιφτερο του spc για τσιχλες, τσιγαρα και... (Core2) DUO.

αχαχαχαχαχαχ ελεοc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.