Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 17:23]

Κοίτα μπελά που έχουμε βρει στο ΠΟΘ....:hehe:

το "ότι" στο ΠΟΘ είναι ΟΤΙ θέλετε :hehe::p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εχει διαφορα το "πειτε οτι θελετε" απο το "πειτε οτι σας κατεβει στο κεφαλι".

και καμια φορα, μετα απο 30Κ απαντησεις, δεν ειναι κακο να θυμομαστε ποιος ο σκοπος αυτου του thread.

Αρχική απάντηση από jax7480 [20-12-2003 18:00]

Λοιπον ανοιγω αυτο το thread με την προυποθεση να συμμετασχουν ολοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν........

Επειδή ο jax7480 ανέφερε τα "Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν" ως παραδείγματα, δε σημαίνει ότι μιλάμε μόνο για αυτά. Μην μπλέξουμε πάλι με τις λέξεις και τις έννοιες. Καλώς ή κακώς το ΠΟΘ έχει καταντήσει chat. Μην το παρατηρούμε μόνο όποτε θέλουμε. Τα 9/10 μηνύματα εδώ μέσα, δεν αφορούν στα παραδείγματα του jax, αλλά δεν τα κάνουμε θέμα. :)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Επειδή ο jax7480 ανέφερε τα "Τι τους την δινει, με τι σπαζονται, με τι εκνευριζονται, με τι την βρισκουν, τι γουσταρουν" ως παραδείγματα, δε σημαίνει ότι μιλάμε μόνο για αυτά. Μην μπλέξουμε πάλι με τις λέξεις και τις έννοιες. Καλώς ή κακώς το ΠΟΘ έχει καταντήσει chat. Μην το παρατηρούμε μόνο όποτε θέλουμε. Τα 9/10 μηνύματα εδώ μέσα, δεν αφορούν στα παραδείγματα του jax, αλλά δεν τα κάνουμε θέμα. :)

Δεν κάνουμε θέμα ναι, αλλά κάποτε αρχίζουν και ενοχλούν

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:58]

Καλώς ή κακώς το ΠΟΘ έχει καταντήσει chat. Μην το παρατηρούμε μόνο όποτε θέλουμε.

αφου προκειται για chat πλεον, καλυτερα να το κλειδωσουμε τοτε. το θεμα οχι απλα εχει βγει off topic, αλλα εχει ξεφυγει εντελως απο τον αρχικο του χαρακτηρα.
Αρχική απάντηση από o polonos

Ρε παιδια γινεται να ψηφισουμε στης εκλογες μεσω ιντερνετ ?

Ευχαριστω :)

Στις δημοτικες εκλογες δεχτηκα κληση στη δουλεια...

Μπορω να κανω εξουσιοδοτηση να ψηφισει η αδερφη μου για μενα ;

Και σε εναν αλλον....

Μπορειτε να φωναξετε εναν αστυνομικο να ερθει σπιτι μου να του δωσω το φακελο με την ψηφο μου;

Ηθελα να ξερα....ΤΟΣΑ χρονια..πρεπει να πανε στα 70τους χρονια για να κανουν αυτες τις ηλιθιες ερωτησεις ;

Με αυτά κι με αυτά, επειδή τελευταία έχει καταντήσει κουραστικό, εγώ προσωπικά θα ξαναγράψω στο ΠΟΘ μόνο αν κάτι μου τη δίνει, αν σπάζομαι, αν κάτι με εκνευρίσει, αν έχω διάθεση να μοιραστώ με τι τη βρίσκω ή τι γουστάρω, που το βρίσκω χλωμό, γιατί αυτά συνήθως τα μοιράζομαι με φίλους κι όχι δημόσια :)

Τα σέβη μου

Αρχική απάντηση από .38-.45

αφου προκειται για chat πλεον, καλυτερα να το κλειδωσουμε τοτε. το θεμα οχι απλα εχει βγει off topic, αλλα εχει ξεφυγει εντελως απο τον αρχικο του χαρακτηρα.

δηλαδη τι χαρακτηρα μπορει να εχει ενα θρεντ με τιτλο πειτε οτι θελετε?

αυτα που περιεγραψε ο Wizard! στο τελευταιο του post.

τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα απο το "πειτε οτι σας κατεβει", "πειτε οτι σας φωτισει ο υψιστος", "πειτε οτι θα θελατε να πειτε στο chat με τους φιλους σας" ή το "γραψτε εδω, για να δουνε ολα τα contacts του msn, και μη τι εχετε να πειτε".

Με όλο το Σεβασμό αφεντικό...

Αλλά το "Πειτε ο,τι θελετε" εννοεί ό,τι μας κατέβει.

Το τι έγραψε μέσα στο ποστ του ο Ζαχ είναι άλλο θέμα και άμα τα ποστ που γίνονται δεν συμφωνούνε με το περιεχόμενο του πρώτου ποστ.

Όπως ξανα είπαμε μην παίξουμε πάλι με τις λέξεις ;)

το "ΠΟΘ", ειναι τα πραγματα που θελει να πει καθενας, κι απλα δεν υπαρχει το thread για να τα πει. κι αν νιωθει οτι δε θελει να χαλασει καποιο thread, παει και τα γραφει στο ΠΟΘ.

αν θελαμε να υπηρχε chat, θα υπηρχε chat. δε θελουμε να υπαρχει chat, και δεν προκειται να κανουμε chat. και ουτε προκειται να μεταμορφωσουμε ενα thread σε chat room.

αν θεωρειτε οτι το ΠΟΘ ειναι chat room, το κλειδωνουμε τωρα, παμε για μπυρες και υσυχαζουμε ολοι.

υγ: συνηθιζεται στα fora, το χαρακτηρα του thread να το διαμορφωνει αυτος που το ξεκιναει με το πρωτο post. το οτι καποια thread εξελισσονται διαφορετικα στην πορεια, φταινε λιγο πολυ ολοι που συμμετεχουν ή παρακολουθουν. αλλο πραγμα ομως το να βγει ενα thread off topic, αλλο να το αφησεις να βγει off topic, κι αλλο να το βγαλεις τα ματια τελειως.

Εμένα μου την έσπασε η μπιπ ντι εφ άι (στο διά...δρομο :p) που κάηκε μεσούσης της εξεταστικής, και τώρα βαριέμαι να πάρω να στήσω το παλιό πισί (γτ έχει και την μονή υδρόψυξη), και μπαίνω στο ιdερνέτ από το ακόμη πιο παλιό πισί (p3@667)... Ελπίζω να μην αργήσει και πολύ να εγκριθεί το rma από τα multi, γτ αφενός έχω σημειώσεις εκεί, αφετέρου αρχίζει σε λίγο το Prison Break και πρέπει κάπου να δω το πρώτο επεισόδιο...

εγω παλι εχω να πω οτι εδω στον παγωμενο βορα το 8ερμομετρο εχει παει κατω απο τους 15 βα8μους....

μιλαμε χειμωνιασε πολυ αποτομα...

αφου το PC εχει πλεον 8ερμοκρασιες December '06 :p

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Χθες, στις 23:31]

μιλαμε χειμωνιασε πολυ αποτομα...

αφου το PC εχει πλεον 8ερμοκρασιες December '06 :p

Δεν μου λες μια και κρατάς αρχείο:D ...Idle, 10 βαθμοι θερμοκρασίας διαφορά CPU με την Εξωτερική θερμοκρασία, ακριβώς στην είσοδο του κουτιού με 6600 stock και aftermarket ψύκτρα είναι καλά ή να αρχίσω τις δοκιμές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.