Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από inertiacreep [Σήμερα, στις 18:54]

^^ Καλά, παράδεισος.

2002, 508 ΜΚ/ΤΠ, Έβρος (εκεί που πάνε οι "καλοί" :p )

Celeron 600, 64MB ram, win 98 se. Να σε δώ να ανοίγεις το Corel Draw το 10 και να βάζεις πάνω στους σκαναρισμένους χάρτες της περιοχής (50-60mb έκαστος) τα σύμβολα για τις ασκήσεις, μετά να τα τυπώνεις σε 6Χ4 σελίδες Α4, να τα κολλάς, να τα στήνεις...αααα και μετα σκοπέτο για να μην ξεχνιόμαστε. Ε ρε γλέντια...

Δεν τους τραβάς κανά φορματ? Εδώ δουλεύαμε όπως βλέπεις σε μάχιμα pc με αξιώσεις :rofl:

pentium 133mhz

32mb pc100 ram ( βρηκα 2 στικακια των 32 στο δωματιο μου ελπιζω να μπαινουνε )

το πληκτρολογιο να μπαινει σe AT1 θυρα

3 pci

3 ISA ( rofl )

κατι θυρες COM +μια παραλληλη θυληκια για εκτυπωτη η οποια εχει χαλαρωσει και δεν μπορει να μπει το βυσμα ευκολα, ευτυχως ο εκτυπωτης ειναι καινουργιος και θα φερω αυριο καλωδιο να τον συνδεσω μεσω USB

btw USB θυρες ΓΙΟΚ ( εχωσα μια καρτα pci με 4 )

ethernet επισης γιοκ ( εχωσα και μια καρτα δικτυου )

λειτουργικο : windows 95, μπορω να βαλω τα 98 με μπακαλικο τροπο (cd αναβαθμισης) απο πανω αλλα δεν ξερω αν αξιζει, φορματ ΔΕΝ μπορω να κανω γιατι τα προγραμματα του ΟΠΑΠ θα πρεπει να ξαναπεραστουνε και αντε τωρα να ερθουν οι υπαλληλοι του αρτεμις

πηρα και ενα ms optical basic γιατι το αλλο με την μπιλια ειχε και πολυ κοντο καλωδιο

Στο συγκεκριμενο "τερας" προσπαθησα σημερα να βαλω con-x(ο dad το πηρε απτον ΟΤΕ χωρις να με ρωτησει καν :p ) αυριο θα κανω τον σταυρο μου και θα δοκιμασω να δω αν μπαινουν οι drivers για τις καρτες

Βρήκες οξύ από χρωματοπωλείο, ή από το Μαρκόπουλο το μπιτόνι? Γιατί των χρωματοπωλείων είναι διάλυμα και μικρής περιεκτικότητας :TD:

απο υλικά υδραυλικών σκεύασμα Durostick 8 to λίτρο με [ρ'οσθετα για να μη διαβρώνει τα μέταλλα και τις κολλήσεις

περιεκτικότητα δεν πρόσεξα αν και τα μισά γράμματα στις οδηγίες ήταν off

Αυτό το Durostick είναι που έλεγα! Σε σχέση με το άλλο, δεν κάνει τίποτα... ’σε που είναι 8/1lt ενώ το άλλο είναι 25 τα 20lt ;)

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:17]

ουτε πιωμενοι να ταν..

Μου θυμησες ενα αυτοκολλητο που ειδα κολλημενο στο πισω τζαμι ενος αυτοκινητου χθες:

"Δεν ειμαι μεθυσμενος, ετσι οδηγω παντα"

:p :P

αν στο avatar σου θπήρχε το κόκκινο περίγραμμα ενός μικρού καρχαρία.....

θα δικαιολογούσες πολύ πιο άμεσα τη λεζάντα....

το ελαφάκι τώρα δε διακρίνεται εγώ έλεγα να πέσει ένα layer περίγραμμα red shark μεγάλο μεγάλο.... σα να θέλει να βγεί απο τη διόπτρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.