Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tifozif1

Ώρα να αλλάξω το 975

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εξαφανίζουν τις pci ενώ παράλληλα δε βγαίνουν κάρτες για τα καινούρια slots???

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 06:54]

Τις καλημέρες μου σε οσους ξενύχτησαν διαβάζοντας ή απλα περιμένουν και επίσημα να πάρουν το τιτλο της κουκουβάγιας... :cool:

Μιλάμε δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα 10 μέρες τώρα πριν τις 8-9το πρωι...

και που διαβασαμε τι καταλαβαμε?

η αλλη η π00τ@ν@ εβαλε οτι να ναι στα θεματα στην ιστορια και εμεινα με το ....... στο χερι...

και τα χα διαβασει και καλα ρε γ@μω!

αλλα νταξ, εγραψα καλα φυσικη κατευθυνσης! να ναι καλα ο ανθρωπος!

Αρχική απάντηση από Wizard! -> Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί εξαφανίζουν τις pci ενώ παράλληλα δε βγαίνουν κάρτες για τα καινούρια slots???
Για να βάλουν 3 ή 4 PCIe ώστε να μπορείς να βάλεις επάνω 3-4 2900ΧΤ. Να μπορείς να κάνεις εύκολα simulation θορύβου JET Engine στο PC σου βρε αδερφέ. ’σε που τα PCIe 1x έχουν μικρότερο κόστος (και λιγότερες κολλήσεις) πάνω στο ΜοΒο από το παλιόPCI. Kαι στο κάτω κάτω, πόσα χρόνια θα κρατήσεις αυτή την παλιο-878made-TV-card-του-2000 (ακόμα και αν παίζει μια χαρα σε Vista-XP-Linux-κ.α) ? Αναβάθμισε (όταν θα φτιαχτούν PCIex1).

’σε που η ΑW9D με 975 (απλή & ΜΑΧ) είχαν 1 PCI slot, ενώ αυτή η Χ38 της ASUS 2.

Αμ, έλα που δε χρησιμοποιώ την παλιο-878made-TV-card-του-2000...

Skystar 2, ολοκαίνουρια δορυφορικής λήψης

SB Aydigy2, X-Fi

Ageia PhysX

Αυτές μου ήρθαν στα γρήγορα στο μυαλό...

Ορίστε μια ενδιαφέρουσα πληροφορία:

Αν η σελίδα της Google είχε μαύρο background, τότε, αν λάβουμε υπόψη μας τομεγάλο αριθμό των hits που έχει η σελίδα, θα εξοικονομούνταν 750 megawatts/hour το χρόνο. Η Google σε απάντηση, δημιούργησε μια μαύρη έκδοση της search engine της,με ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα που έχει η άσπρη έκδοση αλλά με πολύχαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση. Η μαύρη έκδοση λέγεται: Blackle.

Spread the word........

http://www.blackle.com

αυτό ισχύει???

η είναι κανα phising?

Από τεχνικής απόψεως πρέπει να ισχύει, όσον αφορά στο ότι καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια με το μαύρο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύουν τα 750mw/h που λέει.

Η σελίδα όμως δεν είναι της Google. Αν ήθελε να το κάνει, θα άλλαζε τη δική της, δε θα έκανε άλλο site.

Οι μετρήσεις πρέπει να εγιναν σε crt οθόνες. Σε tft οι διαφορές είναι αμελητέες. Γι' αυτό αν θέλετε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα πάρτε απλά μια tft. H 19άρα μου η crt κατανάλωνε 110W και η 19άρα tft που έχω τώρα καταναλώνει μόλις 20W...

Blackle was created by Heap Media to remind us all of the need to take small steps in our everyday lives to save energy. Blackle searches are powered by Google Custom Search.

Πηγη

Μου αρεσει ομως το μαυρουλι. Εχει κερδη απο αυτο η εταιρια της Blackle ?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχει κερδη απο αυτο η εταιρια της Blackle ?

Κέρδη δεν έχει, αλλά αν κατάφερνε να γίνει Google στη θέση της Google, τότε θα έπαιρνε όλο το χαρτί από τις διαφημίσεις

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 10:09]

Κέρδη δεν έχει, αλλά αν κατάφερνε να γίνει Google στη θέση της Google

καλα ρε, πλακα με κανεις; πιο ευκολα βγαζεις 30Κ στο 06.
Αρχική απάντηση από .38-.45

καλα ρε, πλακα με κανεις; πιο ευκολα βγαζεις 30Κ στο 06.

Μα είναι προφανές τι προσπαθούσε να κάνει. Και μην ξεχνάς, ότι από κάτι τέτοια απλά πράγματα ξεκίνησαν ιδέες που έκαναν ανθρώπους εκατομμυριούχους. ’λλωστε, τι είχαν τι έχασαν ;)

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 10:25]

Ώρα να αλλάξω το 975

Kαι γω θέλω, αλλά τις ddr3 τις βλέπω με τα κυαλια ακόμα.. :p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:59]

αυτα τα ξενυχτια των εξεταστικων ποτε μου δεν τα συμπαθησα:(

τουλαχιστον εχουμε παρεα μουσικουλα στο pc και τον Λαμπη:cool:

To πρωτο μου χθες ξενυχτι ...άφησα λιγο τα μαθηματικά και με παρατησαν εντελώς :getlost: γμτ τρελα μου μεσα...

Αρχική απάντηση από Dem -> Kαι γω θέλω, αλλά τις ddr3 τις βλέπω με τα κυαλια ακόμα.. :p
Θα βγουν και X38 ΜοΒος για DDR2

To ξέρατε ότι ο άνθρωπος είναι υδροαερόψυκτος?

Έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ του BBC και εξηγούσε ότι ο οργανισμός μας ψύχεται με τον αέρα, αλλά αν ζεσταθεί πολύ, είτε από εξωτερική θερμοκρασία είτε εσωτερική (άθληση, εργασία, κλπ), ψύχεται με νερό, όπου νερό ο ιδρώτας. Ιδρώνει, γιατί με την εξάτμιση του ιδρώτα από τη ζέστη, προκαλείται ψύξη κι κάθε σταγόνα ιδρώτα είναι ικανή να ψύξει 1lt αίματος...

Αμέ ...γι αυτό ιδρώνεις και οταν έχεις πυρετο.

Edit: Aλλά αυτα είναι ημίμετρα....αν θελεις να φτάσεις ψηλά μονο ξηρό πάγο. :p

Αρχική απάντηση από Wizard!

To ξέρατε ότι ο άνθρωπος είναι υδροαερόψυκτος?

Σε αζωτο ποσα πιανει??:hehe: :hehe:

Τι θα λέγατε παιδάκια να κοπεί εδώ το (κακό) αστείο;

Καλά γνωριζόμαστε και λέμε και καμία βαριά παραπάνω μεταξύ μας, αλλά αν θυμάστε ένα γραπτό έχει άλλη βαρύτητα.

Και στην περίπτωση που επίσης δεν το θυμάστε, εδώ είναι το σωστό site για τέτοιες συζητήσεις επιπέδου.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ας λήξει αναίμακτα το συμβάν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.