.38-.45 Σεπτέμβριος 2, 2007 #29141 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:32] μολις εφαγα μισο ταψι πατατες με μπιφτεκια στο φουρνο εκ γιαγιακας ορμωμενα:drool: ετσι ειναι, το δικιο του ισχυροτερου. ο θανατος σου η ζωη μου. κι η αληθεια ειναι, πως τα μπιφτεκια των γιαγιαδων, ειναι παντα πολυ επιθετικα. οποτε καλα εκανες και τα κατακρεουργησες. καθαρα θεμα επιβιωσης. I ask for no forgiveness, Father, for I have not sinned. I have only done what I needed to do to survive.υγ: μαλλον "προερχομενα" ηθελες να πεις.
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2007 #29142 Σεπτέμβριος 2, 2007 οχι αληθεια.....ορμωμενα......με κοιταγαν με πολυ επιθετικο βλεμμα...μου φωναζαν απο μακρια.....ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ......:devil:
perp Σεπτέμβριος 2, 2007 #29144 Σεπτέμβριος 2, 2007 Λοιπόν παίδες χτες μέτα απο 8 μήνες βγήκα σε club.... πήγα στο ΕΧΟ με ένα φιλαράκι... εντάξει το σημείο του μαγαζιου ειναι κορυφή αλλα 30 για 2 ποτά δεν ειναι too much???? Εν τω μεταξύ πάλι καλά που βρήκα παλιούς συναδέρφους σε ένα καβατζωτό τραπέζι έξω και την παλέψαμε γιατί διαφορετικά επρεπε να ειχες μάσκα οξυγόνου για να πάρεις ανάσα μέσα... (οκ ήταν Σάββατο βράδυ Ι know)... Μάλλον θα αργήσω να ξαναβγώ σε club.... Ο κόσμος περιέργως πολύ καλός....
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #29146 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από perpεντάξει το σημείο του μαγαζιου ειναι κορυφή αλλα 30 για 2 ποτά δεν ειναι too much???? LOL 30e 2 drinks? Το χάρηκες ε;
Athens2004 Σεπτέμβριος 2, 2007 #29147 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 15:43] Λοιπόν παίδες χτες μέτα απο 8 μήνες βγήκα σε club.... πήγα στο ΕΧΟ με ένα φιλαράκι... εντάξει το σημείο του μαγαζιου ειναι κορυφή αλλα 30 για 2 ποτά δεν ειναι too much???? Εν τω μεταξύ πάλι καλά που βρήκα παλιούς συναδέρφους σε ένα καβατζωτό τραπέζι έξω και την παλέψαμε γιατί διαφορετικά επρεπε να ειχες μάσκα οξυγόνου για να πάρεις ανάσα μέσα... (οκ ήταν Σάββατο βράδυ Ι know)... Μάλλον θα αργήσω να ξαναβγώ σε club.... Ο κόσμος περιέργως πολύ καλός.... 30e :X:X:X αρε επαρχία με τα ωραία σου . , ‘Αυτο έλεγα πάντως χθες με ενα φιλαράκι που μένει στο Düsseldorf, Πάς σε Γερμανική disco , 2,80 το ποτό @ 40~ε το μπουκάλι , πας στην ίδια πόλη σε Ελληνικό 70-80e το μπουκάλι και κανα 7-8~ το ποτο [αν θυμάμαι καλά] Είμαστε λίγο ακριβοί εμεις οι Ελληνες γιατι είμαστε περήφανοι . :X:
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #29148 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Είμαστε λίγο ακριβοί εμεις οι Ελληνες γιατι είμαστε περήφανοι . :X: Ανάποδα το λες, είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε ακριβοί
perp Σεπτέμβριος 2, 2007 #29149 Σεπτέμβριος 2, 2007 Δε.... τα 15 απο τα 30 ήταν η είσοδος ε.... με το καλήσπέρα που λέμε.... Ευτυχως που πηγαμε με την μηχανή και δεν είχαμε και τα "εξοδα παρκαδόρου"... έλεος δηλαδή....Μα αυτό συζητάγαμε και εμείς.... στο Ηρακλειο Κρήτης και Ροδο πίνεις όλο το βράδυ (χωρίς εισόδους) με 20 και εδώ πλήρωσα την θέα στο Πανελλήνιο, την Ακρόπολη, το Ζαπειο και τον Λυκαβηττο... 30 για 4ώρες.... Gimme a break!!!
Dem Σεπτέμβριος 2, 2007 #29150 Σεπτέμβριος 2, 2007 Δεν ανοίγουμε ένα μαγαζί? Τα ποτά όσο και να τα βάλουμε θα έρχονται. LabNight θα το ονομάσουμε. Αν βάλουμε και τον GoriLLakoS "πόρτα" η επιτυχία θα είναι σίγουρη. A, εγώ θα κάνω λαντζα, κουσούρι από το στρατό. Τους άλλους ψάξτε τους. @GoriLLakoS no offence αλλά το όνομά σου ειναι καταλληλο για τη μπιζνα:flower: πλακα κανουμε έτσι?
jpavly Σεπτέμβριος 2, 2007 #29151 Σεπτέμβριος 2, 2007 Εν τω μεταξύ, κάποτε... λέω κάποτε, όλα τα σωστά μαγαζιά κάθε 3 ποτά σε κέρναγαν 1. Πάει κι αυτό. Nightlife in Athens είπατε; 1 ώρα τουλάχιστον κίνηση.Μισή ώρα μέχρι να παρκάρεις.2 DPN (doors per night). Έχω βγεί με 3 κοπέλες και πάλι φάγαμε 3 πόρτες.Μπόμπες. Hangover guaranteed. Είσοδος. Αν δεν σου αρέσει μόλις μπεις πρόβλημά σου.15 το ποτό. 70 το μπουκάλι. ’μα πάω με το φλασκί μου θα φταίω;Κάπνα. Λυπούμαστε, αλλά από τα 15 που έχει το κάθε ποτό, δεν βγαίνουμε για εξαερισμό, εκ της διευθύνσεως.Υπηρεσίες. Πέραν του "ευχαριστώ για τα 15" από μία ζυζαρού (στην καλύτερη) barwoman και ένα ατελείωτο νταμπα-ντούμπα, δεν παίζει και τίποτα άλλο.Καταπάτηση πεζοδρομίων, πλατειών, παραλιών, δρόμων κλπ κλπ κλπ. Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, όλοι όσοι δίνετε τα λεφτά εκεί φταίτε. Ας προσέχαμε.
Dem Σεπτέμβριος 2, 2007 #29153 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:28] Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος, όλοι όσοι δίνετε τα λεφτά εκεί φταίτε. Ας προσέχαμε. you get what you deserve. Tέλος.
spc Σεπτέμβριος 2, 2007 #29155 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από jpavlyΑλλά δεν φταίει κανένας άλλος, όλοι όσοι δίνετε τα λεφτά εκεί φταίτε. Ας προσέχαμε. Αρχική απάντηση από Dem you get what you deserve. Tέλος. Μακάρι να ήταν αυτο το πρόβλημά μας μόνο (aka έρχονται εκλογές.....και εκεί το 80% δεν get μόνο αλλά και give με το ζόρι στο αλλο 20% αυτό που αυτό (80%) deserve....)
spc Σεπτέμβριος 2, 2007 #29156 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από RootX Μου είχε πουλήσει ο spc κάτι τέτοια, 2ο χέρι είπε, σε άριστη κατάσταση, μοντέλο '05 ..... Είχα την εντύπωση ότι για το συγκεκριμένο 1ο χέρι και μόνο τα αγόρασες αλλά που....Και εγώ πάλι για ένα συγκεκριμένο χέρι τα έδωσα κοψοχρονιά αλλά πάλι που....Ένδοξες στιγμές....Αναπολώ το υπερπακετάρισμα (μαύρη σακούλα σκουπιδιών) και την απόπειρα εισόδου στο σπίτι της ηδονής έχοντας να παλέψω με έναν σκύλο και έναν admin.100 και έφτασα μόνο μέχρι το πλατύσκαλο. Ούτε ένα τυπικό Περάστε μέσα για ένα τίλιο ή Πάρε παιδί μου για τον κόπο σου ένα φιλάκι. Τότε σιγουρεύτηκα ότι αυτή η ιστορία θα μου στοίχιζε πολύ ακριβά.
Dem Σεπτέμβριος 2, 2007 #29157 Σεπτέμβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:52] Μακάρι να ήταν αυτο το πρόβλημά μας μόνο (aka έρχονται εκλογές.....και εκεί το 80% δεν get μόνο αλλά και give με το ζόρι στο αλλο 20% αυτό που αυτό (80%) deserve....) Δυστυχώς, μαζί με τα ξερά...
ΝTG Σεπτέμβριος 2, 2007 #29158 Σεπτέμβριος 2, 2007 Ρε παιδια...ποιος γυρισε τον διακοπτη στο φθινοπωρο??Τι αλλαγη ηταν αυτη??Κοιμηθηκα καλοκαρι και ξυπνησα με 8-9 μποφωρ βοριαδες ,καμποσους βαθμους κατω η θερμοκρασια..και την παραλια αδεια λογω κυματος.
gbak Σεπτέμβριος 2, 2007 #29159 Σεπτέμβριος 2, 2007 καλυτερα να παρουμε καμια ανασα...βαρεθηκα τα 40αρια...και να βρεξει να καθαρισει λιγο ο τοπος...
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2007 #29160 Σεπτέμβριος 2, 2007 Εθεάθη στη Βουδαπέστη (στη Πέστη συγκεκριμένα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.