Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Bρέχει....nooooooooooo:cry:

όχι και σήμερα μέσα...

:cry: οχι μονο μου χαλασε την διαθεση αλλα με ξυπνησε κιολας...

μιλαμε ηταν τερμα δυνατα...:p

Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 17:48]

:cry: οχι μονο μου χαλασε την διαθεση αλλα με ξυπνησε κιολας...

μιλαμε ηταν τερμα δυνατα...:p

’υριο έχει καταιγίδες από νωρίς το πρωί το μενού..:D

Αρχική απάντηση από def

καλημερα παιδια,ευχομαι σε ολους σας καλο μηνα και καλο χειμωνα:)

Αρχική απάντηση από fusion

Και εγω ο σαπιος δεν ευχηθηκα τπτ...

Αντε παιδια καλο μηνα, καλο χειμωνα και καλη εξεταστικη σε οποιον γραφει;)

καλο μηνα ναι.........καλη εξεταστικη ναι.........αλλα καλο χειμωνα ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?.....καλο χειμωνα θα πουμε μολις τα πυζουλινια σταματησουν να βγαινουν εξω με τα ξεκ@λα/ξωβυζ@ κλπ κλπ :p

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:01]

καλο μηνα ναι.........καλη εξεταστικη ναι.........αλλα καλο χειμωνα ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?.....καλο χειμωνα θα πουμε μολις τα πυζουλινια σταματησουν να βγαινουν εξω με τα ξεκ@λα/ξωβυζ@ κλπ κλπ :p

θα έρχονται κάτω από τις κουβέρτες με περισσότερα ρα..:D ..να ευχαριστιέσαι να ξεντύνεις.

:D

Aσε που θα απαλλαγείς από τα ποταμιά του ιδρώτα,και την αλλαγή-πλύσιμο άπλωμα-σιδέρωμα των σεντονιών..:p

Ο ανιδρος υπνος ειναι ενα απο τα θετικα του χειμωνα :hehe:

Οχι καλο χειμωνα ρε παιδια, γινεται η ψυχολογια μου κομματια (οτι εχει αφησει ορθιο ο darkcount σημερα τελοσπαντων)

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 10:28]

Παντως, αν δεν εχουν αλλαξει τον χωρο, εγω σου προτεινω να πας ΜΑΟ.

Περσι πηγα και μπορω να πω οτι μ' αρεσε τον στυλ "αραζεις σε ξαπλωστρα/ανακλυντρο με μπροστα την πισινα και πισω την θαλασσα".

Αν πας με την κοπελα σου, πιστευω ειναι καλη επιλογη...

p.s. Προσοχη στις ursus, δεν ξερεις τι θα σου βαλουν.:p

Α μια χαρά...ΜΑΟ λοιπόν σημέρα αλλα με φιλαράκι man... σχέσεις ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω :p ... Η Αbsolut λεμόνι ανήκει στα "επικίνδυνα"? ;)

Κριμα το ουρανοκατέβατο ΣΚ ρεπο ρε γμτ... για την υδρόψυξη το ήθελα, σε ποτάκια θα το περάσω.... τι πρέπει να κάνω επιτέλους? τάμα? :D

Για την γιορτή μπύρας δεν εχω ακουσει καλά λογια και ειναι και 2 βηματα απο το σπίτι μου... για καθημερινή περισσότερο αξίζει....χώρια η μουσική....

WARNING:

Dudes μην αρχίζετε τα καλό χειμώνα απο τώρα.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΛΟΙ.... show some mercy :p

Μου είχε πουλήσει ο spc κάτι τέτοια, 2ο χέρι είπε, σε άριστη κατάσταση, μοντέλο '05 .....

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλα αντε ,καλο ξανακαλοκαιρι

Αρχική απάντηση από greekfragma

εε μας δουλεύεις?Εσύ αλλού δε το παίζεις παντρεμμένος? :| :p

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 03:05]

εε μας δουλεύεις?Εσύ αλλού δε το παίζεις παντρεμμένος? :| :p

:blink: ωχ ωχ.........κατι παιχτηκε......:blink:

ποιος ναυτης σε ενημερωνει?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.