Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εμένα ποτέ δε μ άρεσε παραλιακή...2 ώρες στο δρόμο , για χάλια κόσμο -από παλιά-, και μαγαζιά νορμαλ, χωρίς να δικαιολογούν όμως τις τραβηγμένες τιμές.

Μόνο να δεις καμια φεραρι λαμποργκίνι στα κλαμπ μετράει

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κάθε πέρυσι και καλύτερα ξέρω και λέω και απο θέμα διασκέδασης και από θέμα τιμών...

Το στήσιμο του κόσμου, το "δηθεν" και το Cosmopolitan στις γκόμενες εχει κάνει την ζημιά...

PS: Τις καλημέρες μου - καλήνυχτες μου ... και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ dudes :T:

Αρχική απάντηση από ΝTG

παιδια ...καραπειγωντο περιστατικο..

Ενα βιντεακι με καποιον απο helpdesk που προσπα8ει να εξηγησει και μιλαει ευγενικα στην αρχη και μετα αρχιζει να τα σπαει να βριζει...κλπ..

Πρεπει επειγοντως να το δω..να παρω δυναμεις...

http://www.youtube.com/watch?v=diWiXvvR8HA

Αρχική απάντηση από perp

Μπράβο ρε fragma γιατί με έπρηξε μια γκομενα από την δουλειά να πάμε στο ΜΑΟ για ποτάκι σήμερα και σκεφτόμουνα μηπως έκανα μ@@@κια γιατί βαριέμαι αυτό το στυλ....

Παντως, αν δεν εχουν αλλαξει τον χωρο, εγω σου προτεινω να πας ΜΑΟ.

Περσι πηγα και μπορω να πω οτι μ' αρεσε τον στυλ "αραζεις σε ξαπλωστρα/ανακλυντρο με μπροστα την πισινα και πισω την θαλασσα".

Αν πας με την κοπελα σου, πιστευω ειναι καλη επιλογη...

p.s. Προσοχη στις ursus, δεν ξερεις τι θα σου βαλουν.:p

καλημερα παιδια,ευχομαι σε ολους σας καλο μηνα και καλο χειμωνα:)

Και εγω ο σαπιος δεν ευχηθηκα τπτ...

Αντε παιδια καλο μηνα, καλο χειμωνα και καλη εξεταστικη σε οποιον γραφει;)

Αρχική απάντηση από ea6gka

Ειναι κανεις μεσα για αγορα Dell 2407 rev A04? αν ναι , ας επικοινωνησει μαζι μου , με 3 κομματια η τιμη παει οριακα 600 ευρω και ισως και παρακατω. απο 980 ε...

Κάνε ρε αγόρι ένα "Ομαδική" thread όπως στον παλιό καλό καιρό. Πόσοι περιμένεις να το είδαν στο ΠΟΘ;

’ ρεεεεε σούστη ξάδερφε...μας έχεις τσακίσει με το "Brunette chix". Τελευταίο πράγμα χθες πριν κλείσω το pc, πρώτο σήμερα μόλις το άνοιξα:blink:

Έχω πάθει wolf:hehe:

Α καλημέρα κιόλας

Αρχική απάντηση από darkCount

’ ρεεεεε σούστη ξάδερφε...μας έχεις τσακίσει με το "Brunette chix". Τελευταίο πράγμα χθες πριν κλείσω το pc, πρώτο σήμερα μόλις το άνοιξα:blink:

Έχω πάθει wolf:hehe:

Α καλημέρα κιόλας

Σταδιαλα κατηραμενε μηχανακια μοντερειτορ μεσημεριατικα....

:cry:

Στο ΣΕΦ 31/8 - 12/9

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

31/8 Καρμπας-Πλατω

1/9 Παπακωνσταντινου

2/9 Διονυσιο Στελιος

3/9 Γιασεμης Γιωργος

4/9 Λεμπεσης

5/9 Ζουγανελης

6/9 Εφη Θωδη

7/9 Πορτοκαλογλου

8/9 Μαχαιριτσας/ Μπουλας/ Σταροβας

9/9 Ροκκος

10/9 Τουρκογιωργης

11/9 Ρ. Ουιλλιαμς, Πολυχρονιαδης

12/9 Λακης Παπαδοπουλος

Είσοδος 10 με ένα ποτήρι μπύρα

καλα τα μπυρονια αλλα αμα παιζουν τετοιες μουσικες να τα βρασω...προσωπικη αποψη ετσι..

ακου κει Εφη Θωδη..:hehe:

Ποιο κομματι ειναι αυτο που συνοδευεται απο στριπτιζ....ξερετε εκεινο που ηταν και στις "9 1/2 βδομαδες" θελω να το βαλω σε ενα video για πλακα :p και δεν το βρισκω

Mεγαααλε!!!! α μπραβο είχα κολλήσει...ουτε οτι ηταν του Joe Cocker δεν θυμομουν....

superfast reply thanks. :worship:

βασικα μου ρθε στο μυαλο το στριπτηζ της Kim Basinger....σιγα μην και θυμομουν τον Joe Cocker...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.