kender Αύγουστος 31, 2007 #29061 Αύγουστος 31, 2007 Ο Ελληνάρας έιναι τόσο βλάκας που δε καταλαβαίνει ότι εκει πάνω ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ το ριμάδι...
jpavly Αύγουστος 31, 2007 #29063 Αύγουστος 31, 2007 Ε το βλαμμένο τον Sisqo, όσο τον βλέπω στα χαζοτράγουδα τύπου thong song, σκέφτομαι τι βλακεία που έφυγε από Dru Hill, τι βλακεία που χαράμισε το ταλέντο του στην RnB έτσι και τι μεγαλύτερη ακόμα βλακεία που δεν έκανε άλλη καλή δουλειά από τότε..
Maximus Αύγουστος 31, 2007 #29064 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ρε σεις, τώρα που σας έχω και τους τρεις εδώ, τι @@ έχουν στο κεφάλι τους οι Έλληνες? Απογείωση από Βουδαπέστη για Αθήνα. Γεμάτο Ελληνάρες το 737, και η αεροσυνοδοί μόνο που δεν τσακώθηκαν για να κλείσουν τα κινητά!!! Σε δύο άτομα πήραν τις μπαταρίες!!!ΖΩΑ! Ρεζίλι γινόμαστε διεθνώς! Ποια είναι η γνώμη σου για τη λειτουργία Flight Mode στα κινητά?
Wizard! Αύγουστος 31, 2007 #29065 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Ποια είναι η γνώμη σου για τη λειτουργία Flight Mode στα κινητά? Τι εννοείς? Το ότι κάποιοι που δεν τα έκλειναν, τα είχαν σε flight mode? Δεν παίζει αυτό, και αν ίσχυε, ας το έλεγαν, κι ας μην έλεγαν δικαιολογίες του τύπου "Ι do not remember the pin...!"Aν το ρωτάς γενικά, οι οδηγίες λένε να κλείσεις όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Το θεωρώ υπερβολικό, αλλά συμμορφώνομαι γιατί είναι κανόνας ασφαλείας που για εμένα σημαίνει νόμος. Εγώ το κλείνω πάντα, και μόλις δώσουν εντολή για χρήση συσκευών (mp3, laptops, κλπ) το ανοίγω σε flight mode κι αυτό φυσικά αν θέλω να κάνω κάτι (game, photos, κλπ)
TifoziF1 Αύγουστος 31, 2007 #29066 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από gznp -> Ποια είναι η γνώμη σου για τη λειτουργία Flight Mode στα κινητά? Δεν ρωτάς εμένα, αλλα θα σου απαντήσω :Από την στιγμή που δεν υπάρχει ειδικός "μονωμένος" χώρος στα αεροπλάνα ώστε εκεί να μπορούν να δουλέψουν φορητοί (Bluetooth/Wireless lan κλτ), PDAs, κινητά, handheld consoles κτλ (γενικώς ολα τα made in P.R.C ηλεκτρονικα) χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τα ηλεκτρονικά του αεροσκάφους και μαζί τόσες ζωές τότε ΟΛΑ πρέπει να σβήνουν και να μην μπαίνουν στον χώρο επιβατών.
Wizard! Αύγουστος 31, 2007 #29067 Αύγουστος 31, 2007 Μάνθο, από συζητήσεις με πιλότους και τεχνικούς, δεν υπάρχει κανένας φόβος από τις "φυσιολογικές" συσκευές. Περισσότερο προληπτικά είναι τα μέτρα, παρά ουσιαστικά. Επειδή όμως όπως είπες, το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο, δεν έχουν τη δυνατότητα να εξετάζουν μία-μία συσκευή, κι έτσι σου λένε κλείσε τα όλα και τέλος. Επίσης το πρόβλημα με τα κινητά είναι οι κεραίες. Ρώτα κανένα τεχνικό από εταιρία κινητής να σου πει τι συμβαίνει στο λογισμικό τους αν ένα κινητό κινείται με ταχύτητα 700χαω και αλλάζει κεραία ανά 5''
YDinopoulos Αύγουστος 31, 2007 #29068 Αύγουστος 31, 2007 Τα κινητα οντως επηρεαζουν σε καποιο βαθμο καποια συστηματα. Σε καποιο ντοκυματερ ειχα δει οτι επηρεαζουν το ILS (Illustrated Landing System-Αν κανω λαθος διορθωστε με pls). Αλλα Mp3/laptop κ λοιπα μεσα που ΔΕΝ χρησιμοποιουν κατι με κεραια, δεν παραγουν ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μεγαλο αρκετα, για να επηρεασουν κατι. Το ειπε στο ντοκυματερ. Απλα για λογους αφαλειας κ μονο σου ζητανε να τα κλεισεις μονο κατα την διαρκεια απογειωσης και κανα 15λεπτο πριν την προσγειωση.
Wizard! Αύγουστος 31, 2007 #29069 Αύγουστος 31, 2007 To άλλο Σάββατο, 9/9, θα είμαι στη γιορτή μπύρας, ελπίζοντας να βρω Starobrno μαύρη (καλόμαθα στην Τσεχία ) Όποιος θέλει, ας ρίξει πμ. Θα είμαστε παρεούλα.
winters Αύγουστος 31, 2007 #29070 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka ειχε ενα καπακι στο σοκετ , επρεπε να το βαλεις κατα τη μεταφορα , για αυτο το εχει To εβαλα....Αρχική απάντηση από Galioni winters να υποθέσω έχεις διοδος? Οχι ρε τρελος εισαι????
spc Αύγουστος 31, 2007 #29071 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 Teenage driver held over 140 mph YouTube video. Χμμμμ.....ο δικός μου έχει εξαφανιστεί κάτι μέρες τώρα.....αλλά πάλι δεν ξέρω, οκ είναι φρεσκαδούρα και παιδί μπουμπούκι για φίλημα αλλά μπορείς να τον πεις ''teenager'';
gbak Αύγουστος 31, 2007 #29072 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τα κινητα οντως επηρεαζουν σε καποιο βαθμο καποια συστηματα. Σε καποιο ντοκυματερ ειχα δει οτι επηρεαζουν το ILS (Illustrated Landing System-Αν κανω λαθος διορθωστε με pls). Αλλα Mp3/laptop κ λοιπα μεσα που ΔΕΝ χρησιμοποιουν κατι με κεραια, δεν παραγουν ηλεκτρομαγνητικο πεδιο μεγαλο αρκετα, για να επηρεασουν κατι. Το ειπε στο ντοκυματερ. Απλα για λογους αφαλειας κ μονο σου ζητανε να τα κλεισεις μονο κατα την διαρκεια απογειωσης και κανα 15λεπτο πριν την προσγειωση. σωστος!.....βασικα μονο για απογειωση και προσγειωση ειναι και προληπτικα...οχι οτι επηρεαζουν στανταρ....απλα και στο πιλοτηριο και στην καμπινα να χεις ενεργοποιημενο το κινητο...μπορει καποιο οργανο να φαει φλασακι....το πιο σωστο ειναι flight mode και τελος....και μετα απολαμαβανεις dvdακι σε ολη την πτηση χωρις προβλημα....
def Αύγουστος 31, 2007 #29073 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από gbak σωστος!.....βασικα μονο για απογειωση και προσγειωση ειναι και προληπτικα...οχι οτι επηρεαζουν στανταρ....απλα και στο πιλοτηριο και στην καμπινα να χεις ενεργοποιημενο το κινητο...μπορει καποιο οργανο να φαει φλασακι.... το πιο σωστο ειναι flight mode και τελος....και μετα απολαμαβανεις dvdακι σε ολη την πτηση χωρις προβλημα.... εγω παντος σε ενα cessna 172 μιλουσα και στην προσγειωση και στην απογειωση αλλα και στην πτωση καλουσα βοηθεια
o polonos Αύγουστος 31, 2007 #29074 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 18:16] To άλλο Σάββατο, 9/9, 9/9 πεφτει κυριακη (και τα γενεθλια μου)
Athens2004 Αύγουστος 31, 2007 #29075 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:55] εγω παντος σε ενα cessna 172 μιλουσα και στην προσγειωση και στην απογειωση αλλα και στην πτωση καλουσα βοηθεια Και τι τους έλεγες ωρέ παιδί . Στααααματήηηηηηηηστε να κατέβω ?
jpavly Αύγουστος 31, 2007 #29076 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos 9/9 πεφτει κυριακη (και τα γενεθλια μου) Κάνεις party με b!tches?
greekfragma Αύγουστος 31, 2007 #29077 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:13] Κάνεις party με b!tches? ωρα, μερος και κουδουνι παρακαλω
ΝTG Αύγουστος 31, 2007 #29078 Αύγουστος 31, 2007 παιδια ...καραπειγωντο περιστατικο..Ενα βιντεακι με καποιον απο helpdesk που προσπα8ει να εξηγησει και μιλαει ευγενικα στην αρχη και μετα αρχιζει να τα σπαει να βριζει...κλπ..Πρεπει επειγοντως να το δω..να παρω δυναμεις...3 ωρες προσπα8ω με καποιον μεσω μσν..να κανω ενα προγραμμα να δουλεψει..Τα τελευταια ..30-40λεπτα ..προσπα8ω να του μαθω το prntscreen!Με νιωθει κανεις??ΓΜΜΝΟ remote desktop...σημερα βρηκες να μην δουλεψεις????????????
ΝTG Αύγουστος 31, 2007 #29080 Αύγουστος 31, 2007 Δεν ηταν αυτο ... Κριμα ...και 8α σου εδινα 10 ban cards ιnstant use, bonus να τις χρησιμοποιησεις οπου και οπως 8ελεις.. Mετα απο 3μιση ωρες ...δουλεια δεν εγινε...αν εκανε αυτα που επρεπε 8α επρεπε να ειχε γινει... κλαψ...λυγμ...μαζευω τα νευρα μου ...παω να πιω καμποσα λιτρα νερο..(ποιος ηπιε τις μπυρες??) και την πεφτω. θα σκοτωνα χαλαρα ανθρωπο πριν λιγο ...τωρα ειμαι πτωμα εγω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.