AN7 OverClocker Αύγουστος 30, 2007 #29001 Αύγουστος 30, 2007 Αύριο κατα τις 1 το μεσημέρι πλέω για Κρήτη
perp Αύγουστος 30, 2007 #29002 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:27] Αύριο κατα τις 1 το μεσημέρι πλέω για Κρήτη Α σας είπα τα νέα??? Μου εκοψαν την άδεια για τις εκλογές... Καλα να περάσεις Ακη.... :D
AN7 OverClocker Αύγουστος 30, 2007 #29003 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από perp Α σας είπα τα νέα??? Μου εκοψαν την άδεια για τις εκλογές... Καλα να περάσεις Ακη.... :D Ω ρε πίκρες Πάνο... Κρίμα ρε φίλε. Είναι σίγουρο
gbak Αύγουστος 30, 2007 #29004 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Αύριο κατα τις 1 το μεσημέρι πλέω για Κρήτη παλι την κανεις ρε αλανι? τι θα γινει με τον πονο μας παιζεις....εχε χαρη που φευγεις με καραβι...γιατι αμα ηταν με αεροπλανο δεν σε βλεπα..
AN7 OverClocker Αύγουστος 30, 2007 #29005 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από gbak παλι την κανεις ρε αλανι? τι θα γινει με τον πονο μας παιζεις....εχε χαρη που φευγεις με καραβι...γιατι αμα ηταν με αεροπλανο δεν σε βλεπα.. Παίζει να γυρίσω με αεροπλάνο
perp Αύγουστος 30, 2007 #29006 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:39] Ω ρε πίκρες Πάνο... Κρίμα ρε φίλε. Είναι σίγουρο Εντάξει τι ειχαμε, τι χάσαμε... ουτε ειχα κλεισει τιποτα και ουτε ειχα και παρεα... οποτε μάλλον καλύτερα που εγιναν έτσι... το σώμα μου δεν συμφώνει και πολύ και το κρεβάτι μου που συνέχεια βλέπει ένα πτώμα πάνω του.... Εξάλλου βγαινει και το demo του Crysis σε λιγοτερο απο μηνα.... ΒΤW Φερε κανα Θρακόψωμο από την Θράκα στο Ηράκλειο....:banging: Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:42] παλι την κανεις ρε αλανι? τι θα γινει με τον πονο μας παιζεις....εχε χαρη που φευγεις με καραβι...γιατι αμα ηταν με αεροπλανο δεν σε βλεπα.. Ρε ουτε στο terminal δεν θα είχε φτάσει.... Θα τον περίμενα με το μπαζουκα του GRAW2 πάνω απο την γέφυρα του ΙΚΕΑ να σκάσει μύτη απο την στροφή της Αττικής Οδού....
AN7 OverClocker Αύγουστος 30, 2007 #29007 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από perp Εντάξει τι ειχαμε, τι χάσαμε... ουτε ειχα κλεισει τιποτα και ουτε ειχα και παρεα... οποτε μάλλον καλύτερα που εγιναν έτσι... το σώμα μου δεν συμφώνει και πολύ και το κρεβάτι μου που συνέχεια βλέπει ένα πτώμα πάνω του.... Εξάλλου βγαινει και το demo του Crysis σε λιγοτερο απο μηνα.... ΒΤW Φερε κανα Θρακόψωμο από την Θράκα στο Ηράκλειο....:banging: Ρε ουτε στο terminal δεν θα είχε φτάσει.... Θα τον περίμενα με το μπαζουκα του GRAW2 πάνω απο την γέφυρα του ΙΚΕΑ να σκάσει μύτη απο την στροφή της Αττικής Οδού.... Δεν πάω ηράκλειο.Χανιά πάω[Μία απ τις 2 πατρίδες] Μπά..δεν θα με προλάβαινες με το πυραυλάκι μου....απο κεί περνάω τέζα
perp Αύγουστος 30, 2007 #29008 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Δεν πάω ηράκλειο.Χανιά πάω[Μία απ τις 2 πατρίδες] Ναι το θυμάμαι ... (απλά το στομάχι μου στο έγραψε με αυτόματη γραφή ) Μπά..δεν θα με προλάβαινες με το πυραυλάκι μου....απο κεί περνάω τέζα Ρε εδω ριξαμε τα ελικοπτερα στο GRAW2 σε 1λεπτο... Καλοβραδυ... γιατι εκτος την δουλειας το μεσημερι....εχω και τους διανομείς του ΠΛΑΙΣΙΟ + couriers αυριο το πρωι....
Dem Αύγουστος 30, 2007 #29009 Αύγουστος 30, 2007 Πρεπει τόσο καιρό να κάνω μια λαλακια με το topic "Ειδήσεις" Ποια είναι η διαδικασία για να βαλεις μια Ειδηση στο forum?
.38-.45 Αύγουστος 30, 2007 #29010 Αύγουστος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 23:48] Πρεπει τόσο καιρό να κάνω μια λαλακια με το topic "Ειδήσεις" Ποια είναι η διαδικασία για να βαλεις μια Ειδηση στο forum? δεν κανεις τιποτα λαθος. ειναι αποκλειστικο προνομιο των newposters αυτο.
Dem Αύγουστος 30, 2007 #29011 Αύγουστος 30, 2007 E ναι σιγουρα, δεν θα μπορουσε να βάλει ο καθενας οτι θελει στο "Eιδησεις".Nομιζα ότι μάλλον θα περνανε απο καποιο Αdmin/mod φιλτρο και μετά θα ποσταρονται Και πως γίνεται κανεις Newsposter ?
Chosen Αύγουστος 31, 2007 #29014 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από DemΚαι πως γίνεται κανεις Newsposter ? Με αυτή την εκδήλωση ενδιαφέροντος, έχουνε ήδη πέσει 2 αντμίνια και 3 μοντίφικες πάνω στα posts σου (όχι όλα, των τελευταίων 6 μηνών) και πέφτει QC. Αν περάσεις το test, θα μπουν κοριοί στο σπίτι σου και θα παρακολουθούμε κάθε σου κίνηση. Τέλος θα πέσει η σχετική τελετή με όρκο στην omerta και σφαγή κατσίκας ή παρθένας (ό,τι έχει το Spar) και *τσουκ* έγινες νιουζπόστερ
ea6gka Αύγουστος 31, 2007 #29015 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Με αυτή την εκδήλωση ενδιαφέροντος, έχουνε ήδη πέσει 2 αντμίνια και 3 μοντίφικες πάνω στα posts σου (όχι όλα, των τελευταίων 6 μηνών) και πέφτει QC. Αν περάσεις το test, θα μπουν κοριοί στο σπίτι σου και θα παρακολουθούμε κάθε σου κίνηση. Τέλος θα πέσει η σχετική τελετή με όρκο στην omerta και σφαγή κατσίκας ή παρθένας (ό,τι έχει το Spar) και *τσουκ* έγινες νιουζπόστερ ευκολο μου ακουγεται
greekfragma Αύγουστος 31, 2007 #29016 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:17] σφαγή παρθένας (ό,τι έχει το Spar) και *τσουκ* έγινες νιουζπόστερ στη δικια μου περιπτωση δεν προλαβαν να σφαξουν την παρθενα γιατι με ειχαν πληροφορησει καταλληλως και κουβαλαγα μαζι μου μια κατσικα Υ.Γ.το τι εγινε η παρθενα ειναι μια αλλη ιστορια
AN7 OverClocker Αύγουστος 31, 2007 #29017 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragmaΥ.Γ.το τι εγινε η παρθενα ειναι μια αλλη ιστορια Ξεπαρθενιάστηκε?
AN7 OverClocker Αύγουστος 31, 2007 #29019 Αύγουστος 31, 2007 Αρχική απάντηση από gbak μακρια απο παρθενες σας λεω... Ασε ρε παππού που θα μας πεις για τις παρθένες.... Παρθένες FTW..αλλά όχι για σχέση
gbak Αύγουστος 31, 2007 #29020 Αύγουστος 31, 2007 να τον ακους τον παλιο...ασε που ειναι και παιδεμα ρε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.