Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Λοιπον σημερα επιτέλους πήρα πίσω το PDA μου, HTC 3300, απο ACE Hellas... πληρώνοντας 162 :mad: για την σπασμένη οθόνη...

Τα καλά νέα και αυτό αφορά τους κατόχους συσκευών με Windows Mobile 5.0 ειναι ότι σε 2 βδομάδες θα ειναι διαθέσιμα τα Windows Mobile 6.0 απο το forum της HTC/Qtek για δωρεάν downloading... :T: αυτά συμφωνα με τον τεχνικό τους...

Και ότι ήθελα να τα δοκιμάσω.... :cool:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εμείς με το Qtek 8310 έχουμε WM6 εδώ και 2 μήνες :p και τα pda ακόμα περισσότερο...

’μα είναι να περιμένουμε την Ace Hellas ζήτω που καήκαμε :p

εγω παντως τσιμπησα αυτο...και ειναι πολυ γ@ματο...και ηρεμησα και με τα χαζοκολληματα του qtek που με ειχε εκνευρισει...κανει τα παντα και ειναι και pocket size...και πολυ μουρατο.. sony erricson P1i

2000066926031840248_rs.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:50]

Εμείς με το Qtek 8310 έχουμε WM6 εδώ και 2 μήνες :p και τα pda ακόμα περισσότερο...

’μα είναι να περιμένουμε την Ace Hellas ζήτω που καήκαμε :p

Κοιτα εμενα τα 5 ειχε τον Δεκ 06 που το πήρα και σκεφτομουνα να τα βάλω τα 6 καποια στιγμή...απλα τώρα θα μπουν σιγουρα και μάλιστα free.... Το support της ACE Hellas παντως μια χαρά... εχεις βάλει το VISTA theme??

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:13]

εγω παντως τσιμπησα αυτο...και ειναι πολυ γ@ματο...και ηρεμησα και με τα χαζοκολληματα του qtek που με ειχε εκνευρισει...κανει τα παντα και ειναι και pocket size...και πολυ μουρατο.. sony erricson P1i

2000066926031840248_rs.jpg

(I) SAW YOU III ;) (απο το 2020i σαφώς καλύτερο.... :T: )

EDIT

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:17]

μην βαλετε ακομα τα 06....υπαρχει σοβαρο memory leakage......

Λιγο πιο συγκεκριμένα???

Το support της ACE Hellas παντως ειναι για τα πανυγηρια μαν...ειδικα στο 2020i που ειχα το firmware ηταν και ειναι για τα μπαζα...εμενα με παιδεψε πολυ ..πολυ καλο σαν pocket pc...αλλα για τηλεφωνο δεν εκανε...

ευτηχως με το καινουργιο ειμαι μια χαρα το τρεχω 3 μερες και δεν εχει φαει ουτε ενα κολλημα....πολυ stable ..και κανει τα παντα το μικρο....symbian rulezz

Αρχική απάντηση από gbak

Το support της ACE Hellas παντως ειναι για τα πανυγηρια μαν...ειδικα στο 2020i που ειχα το firmware ηταν και ειναι για τα μπαζα...εμενα με παιδεψε πολυ ..πολυ καλο σαν pocket pc...αλλα για τηλεφωνο δεν εκανε...

ευτηχως με το καινουργιο ειμαι μια χαρα το τρεχω 3 μερες και δεν εχει φαει ουτε ενα κολλημα....πολυ stable ..και κανει τα παντα το μικρο....symbian rulezz

Το πουλάς το 2020? :p

....symbian rulezz

Και αυτό μην το ξαναπείς :p

κοιτα ζητηση ωρεε το 2020i!

ναι το πουλαω μορτες...550ευρος....:hehe:

θα ποσταρω αγγελια λειαν συντομως..

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:35]

Το πουλάς το 2020? :p

Και αυτό μην το ξαναπείς :p

αμα σου λεω..

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:31]

Κοιτα ο καθένας μιλάει απο την εμπειρία του... στο δικο σου 2020i βγηκαν προβληματα οπως λες... φοράει όμως και τα Win 03SE.... υπάρχει διαφορά..... εμενα πάλι στο 3300 απο τον δεκέμβριο μόνο η οθόνη εσπασε απο δική μ@@@κια και κανένα απολύτως πρόβλημα... ουτε με το GPS, ΒΤ, Wi-Fi, Terminal Service Client... ολα μια χαρα και seamless λειτουργούν....

Επειδη ορισμένοι χρήστες δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν δεν θα βγάλουμε τις αντιπροσωπείες άχρηστες... εκατσα ένα μισάωρο και το 70-80% που επαιρνε τηλέφωνο απο αυτα που ακουγα καταλάβαινα οτι δεν ειχε διαβάσει ποτέ τις οδηγίες και απλα με την πρώτη δυσκολια επαιρνε το support.... Επειδη λογικά θα εχεις περάσει απο το forum της HTC/Qtek τα ξέρεις... Pocket PC ειναι... Υπολογιστές.... θέλουν και λίγο ψαξιμο.... Δε ήταν και 4-5 που περιμέναν για παραλαβή και πάλι καλα που γνώριζαν πως βγαίνει το καπάκι της μπαταρίας... ουτε την SD δεν ηξεραν να βάλουν....

Το νεο σου PDA ειναι σουπερ.. και το Symbian επίσης πολύ καλό O/S... καλορίζικο....

Το 2020i ηταν πολύ μεγάλο ως συσκευή τηλέφωνου... τα ξέρεις...

εμανα παντως το symbian που φοραει αυτο..το βλεπω αρκετα λειτουργικο και πρακτικο...σαν interface σκιζει...απο την αλλη δεν ειμαι και τοσο των ακρων σε θεμα applications...δηλαδη το μονο που ηθελα ηταν να τρεχει ανετα word,excel και acrobat reader..τα οποια τα κανει και με το παραπανω..ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν σε παλμ μορφη..

Αρχική απάντηση από gbak

αμα σου λεω..

Ρε άμα σου λέω εγώ...

Έχουν περάσει απ τα χέρια μου πολλά symbian και πολλά wm...

Καμία επαφή το ένα με το άλλο ;)

το symbian που φορά το Ν73 μου βέβαια το αντιπαθώ (os 9.1 εκδ . 3) και απο wm έζησα λίγες στιγμές σε ένα άθλιο qtek s100 που έπεσε στα χέρια μου.

Ωστόσο σήκωνε περισσότερα απο το 1ο

και μενα το 2020 γιατι μου σπασε τον φουτσο...μαλλον το firmware και μονο ειχε να κανει..

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 00:00]

και μενα το 2020 γιατι μου σπασε τον φουτσο...μαλλον το firmware και μονο ειχε να κανει..

Για το συγκεκριμένο έχουν ακουστεί πολλά σε φορουμ σχετικά με το firmware... εκει καταλήγουν οι περισσότεροι....

Παντως guys δεν τιθεται θέμα ποιο Ο/S ειναι καλυτερο... ολα σχετικά ειναι...και συμφωνα με τις ανάγκες σου και αυτα που θέλεις να κάνεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.