Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Εγώ απ την άλλη ελιωσα...

Το θέμα δεν είναι το τι παίζει η ΤV αλλά το πώς κάνει η Γυναίκαι χωρίς να ξέρει καν τι είναι...και μόλις τι βλέπει μόνο που δεν λυποθιμάει :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από WeirdAL [Σήμερα, στις 01:23]

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=208472

ΚΑΗΚΑΝ σας λεω! Διαβαστε να ROFLαρετε μεχρι θανατου...

God Daaaaaaaaaaaaaaaaamn!!!

Απιστεφφφφφφφφφφφφffffffffffffffffφφφφφφφφφτοςςςςςςςςςςςςςςς

Ολα τα $$$$ το εξωφυλλο για το PS3...

καιρος να παμε καμια βολτιτσα στο αεροδρομιο:D

Αρχική απάντηση από Wizard!

To έχω ξαναδεί παλαιότερα. Η κοπέλα ποιά είναι? Κόρη του?

οχι, μια απο τις καλυτερους χειριστες στα ακροβατικα EXTRA300:T:

Τσίμπησα ένα ψευτο-mATX κουτάκι (Apevia X-Qpack II) και είπα να τα ρίξω όλα μέσα. Η mini-Ninja δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσει, έχει ένα εμπόδιο πάνω από το socket, από αυτά που αν τα κόψεις, διαλύεται το κουτί...

dsc02135uy9.jpg

Παρ'όλα αυτά, η 8800GTX χώρεσε, μαζί και το i-RAM. Και που κολλήσαμε; Στις τροφοδοσίες ρεύματος της GTX (έλεος...)

Δεν έπαιζε και Dremel, οπότε παίξαμε με ό,τι είχαμε: τρυπάνι :hehe:

dsc02136cs6.jpg

dsc02134ye8.jpg

Κατά τ'άλλα, ωραίο κουτάκι, όχι και η πιο στιβαρή κατασκευή, αλλά εύκολο στο κόψιμο :D

Θα κάνω και πιο εκτενές threadάκι με περισσότερες φωτό.

Αρχική απάντηση από Chosen

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ:T:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 10:44]

Τσίμπησα ένα ψευτο-mATX κουτάκι (Apevia X-Qpack II) και είπα να τα ρίξω όλα μέσα.

αστα αυτα και κανε κατι αλλο. τελειωνω το σιδερωμα κι ερχομαι να αναλαβω.
Αρχική απάντηση από .38-.45

τελειωνω το σιδερωμα κι ερχομαι να αναλαβω.

Καθαριστήριο στην Ιπποκράτους. .50 το πουκάμισο (για 10+)

Έχω βρει την υγεία μου :D

Τα τζήν/polo τα φοράω ασιδέρωτα :p

πλακα με κανεις; ξερεις τι εχει μαζευτει; μαλλον θα παω στο σουπερ πρωτα, να ψωνισω για το σπιτι, θελω και κατωσεντονα κι ενα σετ για μονό κρεβατι, και να βαλω και το 2ο σιδερο μαζι.

Αρχική απάντηση από KoMM

Αυτή η ultra 120 extreme δε βίδωνε με τίποτα...Φοβήθηκα μήπως έσπαγα τη μητρική...

Kαι εγω παιδευτηκα πολυ να τη βιδωσω... Ειδικα την τελευταια βιδα πρεπει να εκανα 20 λεπτα να την βαλω....

Πολυ σκληρα τα ελατηρια στις βιδες αλλα ετσι πρεπει...

Αρχική απάντηση από .38-.45

πλακα με κανεις; ξερεις τι εχει μαζευτει; μαλλον θα παω στο σουπερ πρωτα, να ψωνισω για το σπιτι, θελω και κατωσεντονα κι ενα σετ για μονό κρεβατι, και να βαλω και το 2ο σιδερο μαζι.

Γύρισες ρα? Ή σε έχει βάλει η οικοδέσποινα σε υπηρεσία?????:hehe:

Αρχική απάντηση από Winters

Kαι εγω παιδευτηκα πολυ να τη βιδωσω... Ειδικα την τελευταια βιδα πρεπει να εκανα 20 λεπτα να την βαλω....

Εγώ έβαλα βίδες κανονικές και είμαι μια χαρά :p (s939) Είχα φοβηθεί μην σπάσω τπτ

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 13:35]

Εγώ ρε παιδιά έχω την απλή την Ultra 120 και με ηλεκτρικό κατσαβίδι την βάζω σε 10 δευτερόλεπτα... Τόσο διαφορετική είναι η extreme?? :...:

Ti να μας και ο Barca...... Σεβιλλη λέμε.

Στο τσακ ήμουν για quad με 260 και p35....αλλά αυτός ο quad δεν ήταν και καινοτομία...

Εγώ φοβάμαι μήπως έχει γίνει μπάχαλο η πάστα από κάτω απ τις πολλές προσπάθεις να την βιδώσω + ότι παίζει και λίγο...

Αρχική απάντηση από vdeseris

Εγώ ρε παιδιά έχω την απλή την Ultra 120 και με ηλεκτρικό κατσαβίδι την βάζω σε 10 δευτερόλεπτα... Τόσο διαφορετική είναι η extreme?? :...:

Που πήγε ο Αράπης στο avatar ρα? :D

Ηλεκτρικό κατσαβίδι είναι dangerous, εγώ σήμερα έβαλα την Tuniq με το χέρι(!!!!!) και έσπασα τη βίδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.