Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD

Καλημέρα. Ρε στο ΚΤΕΟ εκτός από το να τσεπώσουν τα 40ευρώ κοιτάνε τπτ ή παπάκια; Γιατί τα λάστιχα μου είναι απαράδεκτα και θέλουν αλλαγή.. και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο μου είναι σε εκπληκτική κατάσταση .. :nuke: (που δεν είναι...)

Το ήδιο και σε μένα...

Ελέγξανε τον Δισκο για να δουνε αν πατηνάρει...και δεν βρήκαν τπτ...ενώ πατηνάρει σαν φουτάνα..

Και στο τέλος μου είπαν ότι έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα κάρα στην ελλάδα(Με τρακαρισμένες τις 2 αριστερές πορτες???) και να πάω μια βεβαίωση για την ηλιοροφή ότι είναι εγοστασιακή :confused:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
.... από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 13:46]

Δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό των 100.

Merlene Ottey ετών 47, για μένα κέρδισε .

Από τις μεγαλύτερες "καθαρές" αθλήτριες όλων των εποχών.

Πραγματικό υπόδειγμα.

επιτέλους ήρθαν όλα τα κομμάτιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

ελπίζω να μη με πιάσει νύχτα μέχρι να το στήσω το ρημάδι....άπειρη ζέστη, στάζω, με το φραπέ στο χέρι , το τσιγάρο στο στόμα και τη μητρική στο άλλο χερι

πάμε λίγο

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Back in Athens

Νωριτερα κατα 1 εβδομαδα, γιατι οι μαυροι καπνοι πισω απο το βουνο του Μαρμαριου Ευβοιας, ολο κ γινοταν πιο εντονοι κ η μυρουδια επισης. Μεγαλη ζημια παιδια! Την ξερω την περιοχη κ πραγματικα ειναι για δακρυα το ολο θεμα. Κριμα....

Δεν έφτασε στην πόλη έτσι ?

Σχετικά με τις φωτιές :

Το 1984 ή 85 (δεν θυμάμαι ακριβώς) έπιασε φωτιά στο βουνό "Φωκάς" (δεν ξέρω αν είναι το όνομα που δίνουν οι γεωγράφοι οι κάτοικοι όμως έτσι το ονομάζουν) στην ορεινή Κορινθία, νότια της Βόχας. Από την γειτονιά μου (καμιά 20αρια σπίτια) ξεκίνησαν 3 φορτηγάκια με καμιά 15αρια άνδρες (15-40 χρονών) να πάνε για βοήθεια, με τσάπες και φτυάρια. Δεν υπήρχαν πολλά τρακτέρ με βυτία ραντίσματος τότε να τα γεμίσουν νερό και να πάνε. Μετά σχεδόν μια μέρα επέστρεψαν όλοι, η φωτιά είχε σβήσει και έκαναν περιπολίες πάνω από 10 ώρες για να προλάβουν τυχόν αναζωπύρωση.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο χωριό Καλέντζι ξέσπασε φωτιά (καπνίζει ακόμα από ότι μου λέει η μητέρα μου) μεγάλης κλίμακας και κινδύνεψαν σπίτια και κάηκαν χωράφια (ελιές & αμπέλια). Από την γειτονιά μου δεν πήγε κανείς αν και ήταν σε μικρότερη απόσταση και η γειτονιά πλέον έχει περί τα 6-7 τρακτέρ με βυτία του 1+ τόννου. Είναι η φωτιά έφτασε μέχρι το Κιάτο.

Ο καναπές και η TV θα είναι το τέλος μας.

Οχι.

Εφτασε 2 παραλιες μετα τον Αγια Μαρινα (Κανα 5λεπτο μετα την παραλια του Φυγια). Ευτυχως κωπασε ο αερας καπως κ την εχουν υπο ελεγχο. Η μαμακια θα ειναι αν ξεκινησει το κλασσικο βοριαδακι του Μαρμαριου των 5-6 μποφορ. Αν πιασει σε 30-40 λεπτα θα ειναι μεχρι και στον Κοκκινη κ σε αλλο τοσο στο Μαρμαρι.

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Σήμερα, στις 09:13]

Δηλαδή απο τις 5:30 παίζεις graw2??? lol :p

’ντε καλημέρες... :zzz:

Απο τις 10 το βράδυ :blink: βάλθηκα να το τελειώσω το GRAW2 επιτέλους αλλα με κόλλησε δυστυχως... το υπόλοιπο σημερα αν προλάβω καθώς δουλευω το βράδυ... btw η ΔΕΗ κυρία... 8 με 15.30 έκοψε το ρευμά αντί 7.30 - 16.30 :p ...γλυτωσα τις διακοπές με τον καύσωνα και τις λούστηκα τώρα.... :D:p

EDIT

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 16:35]

επιτέλους ήρθαν όλα τα κομμάτιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

ελπίζω να μη με πιάσει νύχτα μέχρι να το στήσω το ρημάδι....άπειρη ζέστη, στάζω, με το φραπέ στο χέρι , το τσιγάρο στο στόμα και τη μητρική στο άλλο χερι

πάμε λίγο

Με τον πόνο μου παίζεις??? :D :D

EDIT:

INFO wanted

Εχει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας για το eleven-blocks.com?? PM me

Τι να κάνω ρε μαν... εγω μπλέξει... μα να έχω τα πάντα και να περιμένω σχεδον 1 βδομαδα tank και block για την υδρόψυξη? και κανονισα να ερθουν και με courier... αν δεν έρθουν και αυριο με βλέπω για ακυρωση και για 3η παραγγελία απο Πλαίσιο...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:41]

εγω μπηκα κανονικα......αλλα εαν επιλεξω καποια κατηγορια οθονης γυριζει error.

το ίδιο και εδω.

έστησα το πισι μετά από 50 ώρες...Αυτή η ultra 120 extreme δε βίδωνε με τίποτα...Φοβήθηκα μήπως έσπαγα τη μητρική... ’σε που παίζει, και δε ξέρω με τόσες προσπάθειες να την βιδώσω πώς είναι η πάστα από χάμω..Είναι κ η πρώτη φορά που έβαλα πάστες ψύκτρες και τα σχετικά......

Μου έβγαλε επίσης intel ucode error κάτι, bios update θέλει; Με ποιον τρόπο προτείνετε; με φλασάκι =που δεν έχω= ή από το site dload ??

’ντε αύριο να περάσω sp2 , προγράμματα και τα σχετικά και κλοκάρω!!!

dual cored πλέον!

Αρχική απάντηση από WeirdAL [Σήμερα, στις 01:23]

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=208472

ΚΑΗΚΑΝ σας λεω! Διαβαστε να ROFLαρετε μεχρι θανατου...

ΑΠΛΑ ---> :hehe:

(αλλα 9 ποστ και θα μπορεις να βαλεις και avatar... -μην αρχισεις το spam!- )

Ειμαι καιρο εδω, γιατι να σπαμαρω τωρα; Επειδη εκανα 2 ποστ σημερα; Κανεις δεν με αγαπαει πια;;;:cry: :cry: :cry:

Απλα ειναι ελεηνο για να ειναι αστειο. Αν και μου ξεφυγε ενα γελακι... Αυτο δεν θα το αντεχα στην Ελληνικη tv.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.