Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Back in Athens

Νωριτερα κατα 1 εβδομαδα, γιατι οι μαυροι καπνοι πισω απο το βουνο του Μαρμαριου Ευβοιας, ολο κ γινοταν πιο εντονοι κ η μυρουδια επισης. Μεγαλη ζημια παιδια! Την ξερω την περιοχη κ πραγματικα ειναι για δακρυα το ολο θεμα. Κριμα....

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Back in Athens

Νωριτερα κατα 1 εβδομαδα, γιατι οι μαυροι καπνοι πισω απο το βουνο του Μαρμαριου Ευβοιας, ολο κ γινοταν πιο εντονοι κ η μυρουδια επισης. Μεγαλη ζημια παιδια! Την ξερω την περιοχη κ πραγματικα ειναι για δακρυα το ολο θεμα. Κριμα....

τα προβληματα θα αρχισουνε μολις σβησουν οι φωτιες,εκει να δεις τι εχει να γινει,μην σε πω οτι απο τωρα θα αρχισουν να σχεδιαζουν πως θα παρθουν τα νεα οικοπεδα

Περιμέντε να βρέξει μια φορά [καλά] και θα δείτε.... Εγω πάντως αν είχα συνδιασμό , δεν θα τον κατέβαζα στις εκλογές :hehe:

τετοιες ωρες,τετοιες στιγμες η μουσικη σε γαληνευει και σε επιτρεπει να ονειρευτεις κατι που σε προσπερασε και δεν ξαναγυρισε ποτε πισω

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Παιδιά βοηθήστε το Φραγμούλι μου να έρθει για βρώμικο (πρωτή φορά στα χρονικά να τον παρακαλώ και να μην έρχεται(

Αρχική απάντηση από dellman [Σήμερα, στις 02:40]

Παιδιά βοηθήστε το Φραγμούλι μου να έρθει για βρώμικο (πρωτή φορά στα χρονικά να τον παρακαλώ και να μην έρχεται(

.....ερχομαι γκρινιαρη....:p

Καλημέρα.... Μαλλον πέτυχα ενα ακόμα bug του GRAW2 και έχω κολλησει άσχημα εδω και 2ώρες στο ίδιο σημείο.... και οχι τιποτα αλλο...σε 10' η ΔΕΗ θα μου κόψει το ρεύμα μέχρι τις 4μμ λόγω έργων.... αντε να κοιμηθείς τώρα... :wall:

Αρχική απάντηση από perp

Καλημέρα.... Μαλλον πέτυχα ενα ακόμα bug του GRAW2 και έχω κολλησει άσχημα εδω και 2ώρες στο ίδιο σημείο.... και οχι τιποτα αλλο...σε 10' η ΔΕΗ θα μου κόψει το ρεύμα μέχρι τις 4μμ λόγω έργων.... αντε να κοιμηθείς τώρα... :wall:

Δηλαδή απο τις 5:30 παίζεις graw2??? lol :p

’ντε καλημέρες... :zzz:

Καλημέρα. Ρε στο ΚΤΕΟ εκτός από το να τσεπώσουν τα 40ευρώ κοιτάνε τπτ ή παπάκια; Γιατί τα λάστιχα μου είναι απαράδεκτα και θέλουν αλλαγή.. και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο μου είναι σε εκπληκτική κατάσταση .. :nuke: (που δεν είναι...)

Αρχική απάντηση από DJD

Καλημέρα. Ρε στο ΚΤΕΟ εκτός από το να τσεπώσουν τα 40ευρώ κοιτάνε τπτ ή παπάκια; Γιατί τα λάστιχα μου είναι απαράδεκτα και θέλουν αλλαγή.. και μου είπαν ότι το αυτοκίνητο μου είναι σε εκπληκτική κατάσταση .. :nuke: (που δεν είναι...)

40 πήραν, να μην σου κάνουν έναν κομπλιμέντο για το όχημά σου; :p

Αρχική απάντηση από spc

40 € πήραν, να μην σου κάνουν έναν κομπλιμέντο για το όχημά σου; :p

:hehe:

Αυτος ειναι ιδιαιτερος beatboxer...

Oπως και αυτος βεβαια...

Καλημερα σε ολους και σε ολες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.