Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Δεν είπα ότι είναι παράνομοι, κάγκουρες είπα :hehe:

Να παλεύεις να σπρώξεις τον Β3 στα 3900 για να βγάλει 3dMark, να σου καίγεται, να παλεύεις με τον επόμενο, και εκεί που καταφέρνεις κάτι, με το pc να κρέμεται από το μπαλκόνι και να έρχεται ο ρώσος με τον PII 450 @ 515MHz και να μαζεύει 25 βαθμούς στη σούμα από "Nr1 PII 450 in CPUz" (έλεος...)

Mόνο κάγκουρες?Καμμένοι του κερατά! Ε να σου πω την αλήθεια τους αξίζει τους τόσους πόντους γιατί πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να κάνεις ότι έκανε ο τύπος. Και μόνο ο χρόνος-κόπος για όλα αυτά αξίζει τους πόντους! :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 09:57]

Πέρασα στο τμήμα πληροφορικής του ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ :D

Έχει κανένας εμπειρίες απο και να μου πει?????:D :D

Όπου και να πας,καλά θα περάσεις!:D

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 08:53]

Dem δεν διάβασες προσεκτικά ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επηρεάσθηκες από την απλή ομοιότητα των λέξεων, αλλά δεν υπάρχει (μάλλον) σύγκλιση ιδεών. Αντιθέτως υπάρχει απόσταση. ...........................Έπαναλαμβάνω αναλυτικά το νόημα που κουβαλούν τα όσα έγραψα στο προηγούμενο post θεωρώντας πως δεν τα καταλαβαίνω κι ο ίδιος ;...............

Δεν θεώρησα τίποτα τέτοιο, ερώτηση έκανα, κυρίως γιατι έλαβα την παράγραφο σου σαν μερος μιας γενικοτερης "θεωρίας" και μου κινησε την περιέργεια. Εξηγούμαι δεν υπάρχει τίποτα το "..περιέργως θεωρείς ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω".....

Βεβαίως και επηρεάσθηκα απο την ομοιοτητα των λέξεων ( ομοιότητα στις προτασεις,λεξεις,φρασεις, συντακτικό σε μια παραγραφο 10 σειρών δεν είναι και λίγο έτσι?)

’λλο ειναι να κατανοεις μια παραγραφο σε ένα κειμενο και άλλο είναι να την κατανοεις χωρίς το κειμενο, σαν μια αυτοτελή ιδέα. Εξηγείς στην παραπ. απαντηση σου οτι μιλάμε για την δευτερη περίπτωση οπότε και όλη η απάντηση σου με κάλυψε πλήρως, άσχετα αν ακομα και συμβατικά δέχτηκα την "αρχική συνθήκη" για να δω και τα παρακάτω (λόγω περιέργειας όπως εγραψα και παραπάνω).

Edit:

............. από Chessman

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Eπίσης.

@Στα παιδιά που περασαν στις σχολές καλές επιτυχίες , συγχαρητηρια, και καλα να περνατε. :T:

Οι υπολοιποι που δεν περάσατε εκει ακριβώς που θελατε, δεν χαθηκε και τίποτα, ξαναδώστε, ;)

Αρχική απάντηση από ergotelis

http://www.in.gr/Reviews/placeholder.asp?lngReviewID=2464&lngChapterID=-1&lngItemID=53692

edit: 1-0 σκοράρει ο ergotelis εναντίον του Winters! :hehe:

EEEEEEE!!!!!!!!!

Mα καλα δεν ντρεπεσαι???? Αφου το link που εδωσες ηταν σκετο το in.gr

Με edit σκοραρουμε και εμεις...

Το γκολ ακυρωνεται ως offside

Μα καλα δεν υπαρχει καθολου ευγενης αμιλλα????

Αμα κανω report θα φταιω?????

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 16:45]

EEEEEEE!!!!!!!!!

Mα καλα δεν ντρεπεσαι???? Αφου το link που εδωσες ηταν σκετο το in.gr

Με edit σκοραρουμε και εμεις...

Το γκολ ακυρωνεται ως offside

Μα καλα δεν υπαρχει καθολου ευγενης αμιλλα????

Αμα κανω report θα φταιω?????

λολ έδωσα λάθος λινκ στην αρχή αλλά το edit που γράφει από κάτω έγινε για το σκορ:p

Πήγαινε στη πειθαρχική επιτροπή αλλά έχω τα βύσματα και θα τη γλιτώσω! :laughing:

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 20:39]

λολ έδωσα λάθος λινκ στην αρχή αλλά το edit που γράφει από κάτω έγινε για το σκορ:p

Πήγαινε στη πειθαρχική επιτροπή αλλά έχω τα βύσματα και θα τη γλιτώσω! :laughing:

Ρε ουστ!!!

:D :D :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

***γκούχ!***

Σε πιασε και σενα ο λαιμός σου ε?

Γμτ...εμένα εδώ και 3 μέρες με έχει πεθάνει...

Μπουκόμματα με Betadine κάνω και μαμάει λέμε...

Μπορεί να πρασινίζει το στόμα σου για κανενα μισά ωρο αλλά μην φοβάσαι.

Αντε βρε περαστικούλια.

:p

Ρε μοντερετορα ολο στην τσιτα εισαι....

γυρνα και μια σελιδα πισω...

πλακα κανουμε με τον εργτελη...

Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....Χιλια συγγνωμη.....

:worship: :worship: :worship: :worship:

δεν θα γινω uber-moderator??? θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθεται....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.