Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos

Απο που ηρθαν αυτοι ? .....

Και ειναι μονο 37 ατομα ......

37 ατομα εκ των οποίων τα 27 είναι απο 680 ώς 100 βαθμούς το μέλος ;)

Δεν είναι τυχαίοι

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:30]

Φίλε psile...

Την πουλέψαμε...

Οι Ρώσοι επιτίθενται....

:hehe: ε καλά ρα πως κάνετε έτσι? Εσείς ήσαστε και σε διακοπές...

Καληνυχτες :zzz: 4 κοντευει, δεν πάμε καλά.

Αρχική απάντηση από Dem

:hehe: ε καλά ρα πως κάνετε έτσι? Εσείς ήσαστε και σε διακοπές...

Καληνυχτες :zzz: 4 κοντευει, δεν πάμε καλά.

Ε ναι...αλλά όπως έλεγα και σε κάποιον..αυτοί οι φούστηδες εκει πάνω...εχουν 0*C χωρίς καν να βγούν στο μπαλκόνι....

Θυμάμαι ενα thread στο XS που βγαίνανε στις βεράντες με -20 και idle ο επεξεργαστής είχε -5......άσε που μερικοί Α64 ήχαν και coldbug και τον ήπιανε :hehe:(όλα αυτά με αέρα ε?)

Έχουμε 600 πόντους διαφορά...και είναι ακόμα 37 μέλη...αμα δεν αυξηθούνε...τους έχουμε...αμα αρχίσουν να αυξάνονται...γεια σας...

Α...

Να μην ξεχάσουν να πάρουν πίσω το αεροπλάνο τους...δεν το χρειαζόμαστε πείτε τους :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Φίλε psile...

Την πουλέψαμε...

Οι Ρώσοι επιτίθενται....

ΛΟΛ , στειλτε το στο λιακοπουλο να γελασει το χειλακι του

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:51]

Ε ναι...αλλά όπως έλεγα και σε κάποιον..αυτοί οι φούστηδες εκει πάνω...εχουν 0*C χωρίς καν να βγούν στο μπαλκόνι....

A μπραβο , ειναι και αυτό. :p

Παντως τους κόβω λιγο ζορικους:hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:43]

37 ατομα εκ των οποίων τα 27 είναι απο 680 ώς 100 βαθμούς το μέλος ;)

Δεν είναι τυχαίοι

’σε ρε, με τα καγκούρια. Δες εδώ με τι παίκτες πήρανε πόντους.

Ένα σκορ πάνω από 10 βαθμούς δεν έχει, όλα είναι hardware awards με ΡΙΙ και Σελερόνια στα 400MHz...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:55]

ΛΟΛ , στειλτε το στο λιακοπουλο να γελασει το χειλακι του

Πλακα κάνεις? Αυτός το ήξερε πολυ πριν βγουν πρωτοι.

Νομιζω ότι το είχε γραψει και σε καποιο βιβλιο του :hehe:

Αρχική απάντηση από Dem

ο ρωσσος HWBOTας γαρ εγγυς

Αρχική απάντηση από Dem

Αρχική απάντηση από ea6gka

ο ρωσσος HWBOTας γαρ εγγυς

LAWL :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::rofl:

Αρχική απάντηση από Chosen

Ένα σκορ πάνω από 10 βαθμούς δεν έχει, όλα είναι hardware awards με ΡΙΙ και Σελερόνια στα 400MHz...

Παράνομοι δεν είναι..οπότε είτε μας αρέσει είτε όχι... :(..πρέπει να παλέψουμε devil2.gifdevil2.gifdevil2.gif

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Παράνομοι δεν είναι..οπότε είτε μας αρέσει είτε όχι... :(..πρέπει να παλέψουμε

Δεν είπα ότι είναι παράνομοι, κάγκουρες είπα :hehe:

Να παλεύεις να σπρώξεις τον Β3 στα 3900 για να βγάλει 3dMark, να σου καίγεται, να παλεύεις με τον επόμενο, και εκεί που καταφέρνεις κάτι, με το pc να κρέμεται από το μπαλκόνι και να έρχεται ο ρώσος με τον PII 450 @ 515MHz και να μαζεύει 25 βαθμούς στη σούμα από "Nr1 PII 450 in CPUz" (έλεος...)

Και γω έχω 6 επεξεργαστές S775 στο σπίτι, αλλά δεν έκατσα να τους βάλω όλους στο ΗΕ120.3 να μαζεύω τα δίποντα. Αν και το σκέφτομαι για τον Ε6300 που έπεσε στα χέρια μου σήμερα (L629A, λες;...)

...... από Dem [Σήμερα, στις 01:20]

Συνήθως όταν γράφουμε κατι που δεν είναι δικό μας παραθέτουμε links ή βιβλιογραφία.

Εκτώς αν μιλάμε για κάτι δεδομενο, αποδεκτό απο όλους, και όπως καταλαβαινεις αυτα που λεει ο γιογκι περι Swabhava και dharma δεν ειναι. Παρ όλα αυτα εμενα δεν με απασχολει αυτό. Ας πουμε πως τα ασπάζεσαι και τα θεωρεις δεδομενα. (Ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει). Έτσι απο περιέργεια όμως, καταλαβαίνεις τι εννοεις με αυτό ? Με δικά σου λόγια μπορεις να μου το εξηγησεις?

* σε θέματα φιλοσοφίας, η παράθεση βιβλιογραφίας και links λίγο χάνει το νόημα, πρέπει να γίνει πολύ αργότερα, εάν έχει βρεθεί αποδεκτό (με βάση τη νοημοσύνη) επίπεδο επικοινωνίας των ενδιαφερομένων πλευρών.

Dem δεν διάβασες προσεκτικά ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επηρεάσθηκες από την απλή ομοιότητα των λέξεων, αλλά δεν υπάρχει (μάλλον) σύγκλιση ιδεών. Αντιθέτως υπάρχει απόσταση. Σε θέματα φιλοσοφίας που αγγίζουν το υπερβατικό (και η κατάργηση της καθαρής σκέψης είναι τέτοιο) από πολύ παλιά υπάρχουν συγκεκριμένες λέξεις, φράσεις και παραδείγματα που το προσιδιάζουν. Η εξήγηση που έδωσα (και που περιέργως (για να χρησιμοποιήσω μια απλή λέξη) θεωρείς ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω ) μου φαίνεται αρμονική και κρυστάλλινη. Θα πρότεινα όταν διαβάζεις μια παρόμοια πρόταση να προσπαθείς πρώτα να την καταλάβεις νοηματικά (εννοώ νοητικά), έπειτα να τη συνδέσεις με το συνειδησιακό σου και πολύ αργότερα να την ιχνηλατήσεις.

Έπαναλαμβάνω αναλυτικά όσα έγραψα :

"Το πνεύμα μέσω των σκέψεων συναινεί στην αρετή ή την αμαρτία, την καλή τύχη ή την ατυχία, την υγεία ή την αρρώστεια, τη χαρά ή τα βάσανα ή τα αρνείται". Η πρόταση αυτή έχει διατυπωθεί πολύ παλιά, μάλλον από πολλούς, στη χώρα μας πιθανώς πρώτα από τον τον Επίκουρο και τον Πυθαγόρα (αλλά καθόλου σίγουρος δεν είμαι για την πατρότητα της, μιας και η φιλοσοφία περιστρέφεται συνεχώς γύρω από τα ίδια αγωνιώδη ερωτήματα και επαναλήφθηκε πάρα πολλές φορές από πολλούς σύγχρονους κυρίως πατέρες της εκκλησίας αλλά και σύγχρονους φιλοσόφους (σχεδόν όλους της μη ντετερμινιστικής σχολής). Μου φαίνεται καθαρή στην κατανόησή της, όχι όμως και ευκολοκατανόητη, πρέπει να συμφωνήσεις μαζί της έστω και συμβατικά για να προχωρήσεις στην επόμενη.

"Και συναινεί για συγκεκριμένους λόγους (τους οποίους δεν θέλω να αναπτύξω τώρα)".

Αυτό είναι μάλλον ευκολοκατανόητο.

"Στην περίπτωση που αποσύρει τη συναίνεση (επομένως ηθελημένα εκφυλίζεται σε κάτι άλλο, που και πάλι δεν θέλω να σχολιάσω άλλο τώρα )" στην πρόταση αυτή η λέξη "εκφυλίζεται" είναι λάθος αλλά τη χρησιμοποίησα ηθελημένα. Πάλι είναι ευκολοκατανόητη, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος της (αλλά το 2ο δεν επηρεάζει αφού δεν θα εξηγηθεί τώρα).

"είναι η πράξη της συνήθειας που συνεχίζει για κάποιο διάστημα " ...αφού έστω και συμβατικά συμφώνησες με την πρώτη πρόταση, ότι το πνεύμα μπορεί να αρνηθεί τη συναίνεση, έρχεται η ώρα του σώματος (πνεύμα vs ύλη) και η μνήμη των κυττάρων (αν και δεν είναι μόνο αυτό) να συνεχίσουν να ενεργούν χωρίς βούληση (απουσία πνεύματος). Αυτό είναι η πράξη της συνήθειας.

"που συνεχίζει για κάποιο διάστημα, εξακολουθεί να κινείται, όσο η απουσία του πνεύματος της επιτρέπει" ...είναι ευκολοκατανόητο, αφού πια μπήκες (?) στον τρόπο σκέψης μου. Η άρνηση του πνεύματος να συναινέσει είναι είναι η δύναμη που κινεί τη συνήθεια.

"...επιβραδύνεται και τελικά ακινητοποιείται όταν το πνεύμα αποφασίσει να επανέλθει", αυτό είναι σε πλήρη αρμονία με το παραπάνω και τα πιο πάνω, ελπίζω να είναι πια καθαρά κατανοητό,

"...ή συνεχίζει εξακολουθώντας τη δράση της, όσο το πνεύμα απουσιάζει ηθελημένα" όπως ελπίζω τώρα πια και αυτό.

Η αποδοχή ή όχι του πνεύματος να συνεργαστεί με την ύλη και να συναινέσει ή όχι στα αντι / υπερ / υπο / -κείμενά του, αυτή και μόνο δημιουργεί την πράξη της συνήθειας. Είναι κρυστάλλινο, (εάν βέβαια αποδεχθείς κάποιες αρχικές συνθήκες), αλλά απαιτεί και αυτό συναίνεση της νόησης αυτού ο οποίος το διαβάζει. Εάν αυτός προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμικό προτσές ή αν έχει βιωματικές καταστάσεις σχετικές, τότε ασφαλώς μπορεί να μην το καταλαβαίνει, διαφορετικά το πολύ να το απορρίπτει.

Αλλά γιατί κρίνεις τόσο αυστηρά και απόλυτα και με έλλειψη πειθαρχίας στη νόηση και στο συναίσθημα, θεωρώντας το νόημα που κουβαλούν τα όσα έγραψα στο προηγούμενο post πως δεν τα καταλαβαίνω κι ο ίδιος ; Η συγκρότησή σου σε όσα μέχρι τώρα διαβάζω από σένα γενικά, καθόλου δεν δείχνουν τέτοια αδιακρισία πνεύματος, αντιθέτως ! Μην παρασύρεσαι από την ιχνηλάτηση. Να τη χρησιμοποιείς με τη σειρά που σου πρότεινα παραπάνω. Οι λέξεις δεν είναι πολλές και οι κατάλληλες λέξεις είναι ακόμη πιο λίγες για να περιγράψουν πρωτόλειες καταστάσεις (και η ηθελημένη κατάργηση της σκέψης, θεωρείται τέτοια).

Πέρασα στο τμήμα πληροφορικής του ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ :D

Έχει κανένας εμπειρίες απο και να μου πει?????:D :D

Δεν είπα ότι είναι παράνομοι, κάγκουρες είπα :hehe:

Να παλεύεις να σπρώξεις τον Β3 στα 3900 για να βγάλει 3dMark, να σου καίγεται, να παλεύεις με τον επόμενο, και εκεί που καταφέρνεις κάτι, με το pc να κρέμεται από το μπαλκόνι και να έρχεται ο ρώσος με τον PII 450 @ 515MHz και να μαζεύει 25 βαθμούς στη σούμα από "Nr1 PII 450 in CPUz" (έλεος...)

Και γω έχω 6 επεξεργαστές S775 στο σπίτι, αλλά δεν έκατσα να τους βάλω όλους στο ΗΕ120.3 να μαζεύω τα δίποντα. Αν και το σκέφτομαι για τον Ε6300 που έπεσε στα χέρια μου σήμερα (L629A, λες;...)

Εγώ που προσπαθούσα με τον Pentium Pro...

Τον είχα στα 240mhz και στο 1μ ο πρώτος στα 200mhz μου έρηχνε 15δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλα :hehe:

Χώστους ρε....ελα να παίξουμε βρώμικα :hehe:

Έτσι έχω πάρει και εγώ 20 pts

Οι Πολωνοί (γνωστό μέλος ευθύνεται ??? :p) 3οι και XS 4oι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.