Maximus Αύγουστος 26, 2007 #28841 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Παιδια επειδη εχω μπερδευτει....Το farcry2 και το crysis ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια αλλα και τα 2 εχουν την ιδια μηχανη γραφικων ; Δηλαδη την cry engine 2?Γιατι εχω μπερδευτει :S Crysis: Cry Engine 2 - Crytek - EAFar Cry 2: No Name Engine - Ubisoft Montreal - Ubisoft
def Αύγουστος 26, 2007 #28842 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Προς γεννηθέντες προ του 1975: Το θυμάστε αυτό; αμαν ρε Πετρο τι μου θυμησες τωρα ρε φιλε γεννηθεις το 1969 το θυμαμαι γιατι το παρακολουθουσα συνεχεια
kender Αύγουστος 26, 2007 #28843 Αύγουστος 26, 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει 2play διαθέσιμο στην Ξάνθη?
gbak Αύγουστος 26, 2007 #28844 Αύγουστος 26, 2007 γιατι με τρελαινουν οι ξανθιες?? σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια...
Athens2004 Αύγουστος 26, 2007 #28845 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:25] σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια... Aυτό είναι καλό Κρατάς το μυαλό σε εγρήγορση :mobile1:
perp Αύγουστος 26, 2007 #28846 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 21:06] Ξέρει κανείς αν υπάρχει 2play διαθέσιμο στην Ξάνθη? Στο site δεν μπορείς να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα??? Βαζεις απλα το τηλέφωνο σου.... Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:25] γιατι με τρελαινουν οι ξανθιες?? σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια... "Ερωτεύτηκες" or you just had a H@ρδ-ον?
Chessman Αύγουστος 26, 2007 #28847 Αύγουστος 26, 2007 σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια.. Aυτό είναι καλό. Κρατάς το μυαλό σε εγρήγορση Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας
gbak Αύγουστος 26, 2007 #28848 Αύγουστος 26, 2007 βασικα αλλα ερωτευομαι εγω...αλλα τροπος του λεγειν τωρα...μην μου πειτε το μυαλο της η προσωπικοτητα της και τετοια...δεν παιζει... αλλα ειναι αυτο το ξανθο ρε παιδι μου..αλλο πραγμα..
Dem Αύγουστος 26, 2007 #28849 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 23:03] Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας Τι θέλεις να πεις?
perp Αύγουστος 26, 2007 #28850 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:07] βασικα αλλα ερωτευομαι εγω... εεεεε...... ναι.... ολοι καταλάβαμε.....νομίζω φανηκε απο την την φώτο που ανέβασες και που στον Gomar του θύμιζε την κοπελια απο το σχολικό του... μην μου πειτε το μυαλο της η προσωπικοτητα της και τετοια...δεν παιζει... Αυτο θα στο στο πουν μονο όσοι έχουν κοπελιές που ειναι μέλη στο lab.... αλλα ειναι αυτο το ξανθο ρε παιδι μου..αλλο πραγμα.. Ειναι το χρώμα τέτοιο, ειδικά το τσοντοξανθό... και τυφλος να σαι το προσέχεις... Παντως μην αδικεις τα μελαχρινα... επειδή υστερουν στην 1η εντυπωση...εχουν εξοπλιστει με άλλα χαρίσματα που δεν γινονται αντιληπτα δια γυμνου οφθαλμου...απλα τα βγάζουν σε πιο prive καταστάσεις....
XTCgr Αύγουστος 26, 2007 #28851 Αύγουστος 26, 2007 SLN θα σκίσεις κανα καλσόν! πριν απο λίγο γύρισα απο το butterfly dance festival...καλά ήταν, 2 ημερούλες - αν και τώρα που επέστρεψα στα "επίγεια" έμαθα για τις φωτιές και για τους νεκρούς...
Chessman Αύγουστος 26, 2007 #28852 Αύγουστος 26, 2007 Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας ....... από Dem Τι θέλεις να πεις ? Το εκλαΐκευσα στην πρόταση που διατύπωσα. Το πνεύμα μέσω των σκέψεων συναινεί στην αρετή ή την αμαρτία, την καλή τύχη ή την ατυχία, την υγεία ή την αρρώστεια, τη χαρά ή τα βάσανα ή τα αρνείται. Και συναινεί για συγκεκριμένους λόγους (τους οποίους δεν θέλω να αναπτύξω τώρα). Στην περίπτωση που αποσύρει τη συναίνεση (επομένως ηθελημένα εκφυλίζεται σε κάτι άλλο, που και πάλι δεν θέλω να σχολιάσω άλλο τώρα ) είναι η πράξη της συνήθειας που συνεχίζει για κάποιο διάστημα, εξακολουθεί να κινείται, όσο η απουσία του πνεύματος της επιτρέπει, επιβραδύνεται και τελικά ακινητοποιείται όταν το πνεύμα αποφασίσει να επανέλθει ή συνεχίζει εξακολουθώντας τη δράση της, όσο το πνεύμα απουσιάζει ηθελημένα.
deninho Αύγουστος 26, 2007 #28853 Αύγουστος 26, 2007 athens, ποια είναι η δεσποσύνη στο άβατάρ σου? Και ποια ήταν πριν?
Chosen Αύγουστος 26, 2007 #28855 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gbakαλλα ειναι αυτο το ξανθο ρε παιδι μου..αλλο πραγμα.. Tο ξανθό στο μαλλί, ή στο "καταϊφάκι";
greekfragma Αύγουστος 26, 2007 #28856 Αύγουστος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:58] Tο ξανθό στο μαλλί, ή στο "καταϊφάκι"; για να πετυχουμε ενα τελειο καταιφακι θα χρειαστουμε: α)λιγο σιροπι β)καλο χτενισμα γ)ισομεγεθη και φρεσκοκαβουρδισμενα καρυδια
psilos Αύγουστος 27, 2007 #28857 Αύγουστος 27, 2007 Παιδια??Τι ειναι αυτο?http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=allτι ομαδα ειναι αυτη.?
Dem Αύγουστος 27, 2007 #28858 Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Chessman [Χθες, στις 23:03] Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας .... από Dem Tι θέλεις να πεις Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 00:32] Το εκλαΐκευσα στην πρόταση που διατύπωσα. Το πνεύμα μέσω των σκέψεων συναινεί στην αρετή ή την αμαρτία, την καλή τύχη ή την ατυχία, την υγεία ή την αρρώστεια, τη χαρά ή τα βάσανα ή τα αρνείται. Και συναινεί για συγκεκριμένους λόγους (τους οποίους δεν θέλω να αναπτύξω τώρα). Στην περίπτωση που αποσύρει τη συναίνεση (επομένως ηθελημένα εκφυλίζεται σε κάτι άλλο, που και πάλι δεν θέλω να σχολιάσω άλλο τώρα ) είναι η πράξη της συνήθειας που συνεχίζει για κάποιο διάστημα, εξακολουθεί να κινείται, όσο η απουσία του πνεύματος της επιτρέπει, επιβραδύνεται και τελικά ακινητοποιείται όταν το πνεύμα αποφασίσει να επανέλθει ή συνεχίζει εξακολουθώντας τη δράση της, όσο το πνεύμα απουσιάζει ηθελημένα. Συνήθως όταν γράφουμε κατι που δεν είναι δικό μας παραθέτουμε links ή βιβλιογραφία. Εκτώς αν μιλάμε για κάτι δεδομενο, αποδεκτό απο όλους, και όπως καταλαβαινεις αυτα που λεει ο γιογκι περι Swabhava και dharma δεν ειναι. Παρ όλα αυτα εμενα δεν με απασχολει αυτό. Ας πουμε πως τα ασπάζεσαι και τα θεωρεις δεδομενα. (Ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει) Έτσι απο περιέργεια όμως, καταλαβαίνεις τι εννοεις με αυτό ? Με δικά σου λόγια μπορεις να μου το εξηγησεις?
AN7 OverClocker Αύγουστος 27, 2007 #28859 Αύγουστος 27, 2007 Αρχική απάντηση από psiloshac Παιδια??Τι ειναι αυτο?http://www.hwbot.org/hallOfFame.do?type=team&applicationId=allτι ομαδα ειναι αυτη.? Φίλε psile...Την πουλέψαμε...Οι Ρώσοι επιτίθενται....
o polonos Αύγουστος 27, 2007 #28860 Αύγουστος 27, 2007 Απο που ηρθαν αυτοι ? ..... Και ειναι μονο 37 ατομα ......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.