Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gbak

γιατι οποτε ξεκιναω την pump στην υδροψυξη...θελει εξαερωση το συστημα τι λαλακια εχω κανει?

Παίζει κάπου να χάνεις νερό ή να μην έχεις σφήξει αρκετά την τάπα του τανκ

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

νερο δεν χανω εχω κανει φοβερο leak check...τωρα θα τσεκαρω την ταπα...το τανκ πρεπει ναναι φουλ απο νερο?

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:57]

Νομίζω ότι πήγαν να κάψουν και το Πεδίο του ’ρεως;:p

τηλεφωνημα φαρσα για να αποπροσανατολισουν τις δυναμεις της Π.Υ.

οση οργανωση μας λειπει σαν χωρα την ειχαν οσοι εφτιαξαν το εγκλημα αυτο:TD:

Xτες τι έγινε με το ιντερνετ??? Οι διεθνείς ιστοσελίδες πχ google, yahoo, amnesty κτλ δεν έμπαιναν, παρά ελάχιστες ελληνικές in.gr, cebil.gr. Ο Λάμπης δεν λειτουργούσε για παράδειγμα.

Μάλλον θα περνούσε περισσότερες ώρες η γκόμενα με το δικό της φίδι παρά με το δικό του:hehe:

Αρχική απάντηση από kreach

Xτες τι έγινε με το ιντερνετ??? Οι διεθνείς ιστοσελίδες πχ google, yahoo, amnesty κτλ δεν έμπαιναν, παρά ελάχιστες ελληνικές in.gr, cebil.gr. Ο Λάμπης δεν λειτουργούσε για παράδειγμα.

Είχε πέσει η OTEglobe η σύνδεση της Ελλάδας με το εξωτερικό.

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 12:53]

δεν ηταν μονο τοπικο το φαινομενο .
Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:12]

Προς γεννηθέντες προ του 1975:

Το θυμάστε αυτό; :rolleyes:

Καλα και εγώ που ειμαι του 1978 το θυμάμαι.... τι μου θύμισες τώρα ρε Chosen, χώρια η μουσική του..... το παλιό μου σπίτι 2 τετράγωνα απο εδώ, την ασπρόμαυρη τηλεόραση και βεβαια τη "γειτονιά" μου..... τι χρόνια και εκείνα.. αυτό ειναι που λέμε τα χρόνια της αθωότητας....

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 14:12]

Τότε οι άνθρωποι ασχολούνταν με άλλα. Όχι σαν σήμερα. :whistling

Αρχική απάντηση από Chosen

τι πες τωρα..τι φλας και αυτο..

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει....

Το farcry2 και το crysis ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια αλλα και τα 2 εχουν την ιδια μηχανη γραφικων ; Δηλαδη την cry engine 2?

Γιατι εχω μπερδευτει :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.