Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε τους γ@μ/@σπιτους.

Τώρα θέλουν να καεί και ο Υμηττός?

Για να δούμε αν θα προλάβουν να σώσουν τον υμηττό...τώρα ακούω τα πρώτα πυροσβεστηκά

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

dsc02535fu1.jpg

dsc02542nw3.th.jpg

Αυτά γίνανε μέσα σε 5 λετπά απ τα πρώτα δείγματα καπνών....και εδώ έχουμε αρκετό αέρα.....

’ντε γειά...

Συνεχίζω να πιστεύω ότι για μερικούς ανθρώπους θα άξιζε η ηλεκτρική καρέκλα....μην πώ και ο λιθοβολισμός που είναι πιο επίπονος...

πολυ σωστα τα λεει ο Γιωργης(ea6gka)το συμφερον πανω απο ολα,ξερετε τι ωραιες βιλες με πισινες χτιζονται?ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ

και για να μαθαινουμε , στην ευρωπη μονο η Ελλαδα και η Αλβανια δεν εχουν εθνικο κτηματολογιο και δασικους χαρτες.

Αυτο φραγμα το ηξερες?

εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως και μια φίλη μου με OTEnet στου Ζωγράφου/Ιλίσσια. Όλοι οι άλλοι στο msn μάλλον έχουν :p

Ατιμες μεταθεσεις...

Απο Χημικοι του Π.Ν. με κυρος και συνεπεια... πηγαμε σε νεα υπηρεσια και υποβιβαστηκαμε σε αγγαρειο-μαχους Α' κατηγοριας... (Το Α' κατηγοριας ειναι επειδη ξερουμε απο υπολογιστες - λεμε τωρα, αλλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθλαμος, μυοπας που εχει και... καταρρακτη). Ολη μερα φτιαχνουμε οτι βλακεια/αχρηστο σκεφτει ο ανθρωπινος νους σε υπολογιστη και στον ελευθερο χρονο μας μεταφερουμε επιπλα και καθαριζουμε/βαφουμε καραβια...

Πανε οι μεγαλες αδειες... βεβαια παιζουνε τσιτα εξοδοι και εχουμε ξεσκιστει στα μπανια (παρεπιπτοντως για οποιον παει/πηγε/ξαναπαει Χανια να προτιμησει το Λουτρακι στο Μαραθι. Τρελλο beach bar με ησυχη lounge μουσικουλα μεχρι τις 4-5. Μετα τις 5 αρχιζουν τα πριονια και ανεβαινει η ενταση οποτε ο SLN παιρνει την εμπριμε με ροζ ελεφαντακια πετσετουλα του και φευγει asap-z0rzzz μακρια απο τις καφριλες).

4 βδομαδες χωρις αδεια ειναι παααααρα πολλες...

Μορφωθηκαμε βεβαια και ανακαλυψαμε τα ορια και τις αντοχες μας στα... 58 μας χρονια. 3 ωρες υπνο, τσιτα αγγαρεια 7:30-15:00, μπανιο και 1,5 ωρα υπνο στην ξαπλωστρα, μετα πεταγεται ο αλλος και κανει "παμε διπλα στον Hernan Cattaneo που ειναι στον "Ωκεανο" χωρις εισοδο?"

Παμε λεω κι εγω... προετοιμασμενος για τον "σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι"....

18:30-21:30 χτυπημα στον Cattaneo μεχρι να μην νιωθω τα ποδια μου μαζι με ολους τους τεντα "κουμπωμενους". (http://www.aera.gr/gr/content/view/929/)

Καρμπον σεναριο μετα απο καμμια βδομαδα στον Sharam (δεν τονε ξευρω αλλα ελεγε οτι ειναι απο Deep Dish που τους εχω ακουστα :p )...

18:30-22:30 χτυπημα κι εκει περα... (με αρεσε πιο πολυ απο τον Ερνάν αυτος και εκατσα περισσοτερο :D ) μετα επιστροφη με την ψυχη στο στομα, για μπανιο, και καπακι 00:00 εξοδο @ Splendid με Νορβηγεζες οπου αισιως τερματιστηκε η βραδια στις 05:30 που γυρισαμε για τις κλασσικες 2 ωρες υπνου πριν ξεκινησει αλλη μια μερα αγγαρειας...

Καποια στιγμη πρεπει να παρω τα ληγμενα custom-made ναρκωτικα τα οποια καταναλωνω και να τα βγαλω στο εμποριο. Πιστευω κανουνε δουλεια και θα πουλησουν αρκετα στην 3η ηλικια που θελει clubbing...

Βλεπω τον υπολογιστακο μου (και το σπιτακι μου) μετα απο 4 βδομαδες....

ριλαξ Σαββατο-μεσημερο με De Phazz* στο Winamp

*Thanks Shaman-ακο

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 04:11]

ωρε ανθρωπε, κανε κατι με τις ορμονες σου. οτι κινειται, τρωγεται; χθες βραδυ γυρναγες στις παραλιες για "νυχτερινο μπανιο", με παρεες και ουζα, σημερα βουρκωσες που χαθηκε ο ΑΝ στο δέιλι;

Ρε μαν.. μαλλον εχουμε διαφορετικό χιουμορ... :p:D Πως τα συνέδεσες όλα αυτα δεν κατάλαβα.... ?? :p Εδω δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα απο την δουλεια και μου λες και παρτυ με ουζα και νυχτερινά μπάνια? Εξάλλου ποτε να τα κάνω?.... 4 μπανια με το ζόρι φέτος.... Στο μεν πρώτο σχολιάσα το νυχτερινο μπανιο και μια κατάσταση σε παραλία που ανάφερε ο polonos... η "παρέα" που αναφέρθηκα στο δικό μου νυχτερινο μπάνιο και που ειχα κάνει στο παρελθόν ήταν παρέα... συμφοιτητές απο το πανεπιστήμιο :p.... απλά αφήσα να συνεχιστει μια σπόντα.... ετσι για αστειο....

"Ακομα θυμάμαι που (ελεγες οτι ) εφευγες με το πρωινο...καράβι " ... .... ο φίλος μας ΑΝ7 OverClocker αναχωρούσε το πρωί για Σπέτσες και μας ειπε καλό καλοκαίρι εδώ... το θυμάμαι φιλε μου γιατί ημουνα σπίτι και ετοιμαζόμουνα για δουλεια την ίδια ώρα που ο dude ετοιμαζόταν για διακοπες....:mad: και αν είδες καλά υπήρχε και αυτό ":blink: " στο τέλος του πόστ μου.... αυτό υπονοεί το emoticon....? :D ότι "βούρκωσα"....

Παντως no worries.... μερικές φορές εχω αρκετά αγγλικό χιουμορ οποτε συχνά γίνονται misunderstandings.... :flower:

Ρε παιδιά.... Τι γινεται?? Μόλις ξυπνησα απο το πρωί και ο ήλιος ειχε εξαφανιστεί?? Καλα κολυμπηθρόξυλο δεν θα μείνει?? Έχω πάθει σοκ με αυτά που βλέπω....Διαγγελμα πρωθυπουργού, 50 νεκροι και εικονες στο CNN και στα ντόπια κανάλια??

Αυτός ο γκαντεμοΑύγουστος πότε επιτέλους θα φύγει?

Μέχρι να καεί όλη η χώρα μένουν 5 μέρες.... :mad:

Και το μόνο που σκέφτεται κυβέρνηση/αντιπολίτευση είναι η ψηφοθυρία στις 16/9...

Εγώ λέω να πάμε για πραξικόπημα..... :confused:

Burn baby burn.

Ζώα όρνια άχρηστοι.

Ελπίζω σε 200 χρόνια που θα ξαναγίνουν τα δάση να έχουμε τουλάχιστον αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης και ζώνες πυρασφάλειας. Αλλά ως γνωστόν εδώ πέρα όποιο όρνιο βγαίνει, παραλαμβάνει στάχτη και δεν μπορεί να την αναγεννήσει.

Τουλάχιστον το επόμενο όρνιο θα την παραλάβει στην κυριολεξία.

10 ώρες χωρίς internet τραβα βρες ποιος φταίει(ο οτε τα ρίχνει στην δεη...η δεη τα ρίχνει στην πυροσβεστική...η πυροσβεστική στην κυβέρνηση και πάει λέγοντας)

Πραγματικα φιλε μου ....... τετοιες στιγμες αυτο σε νοιαζει ?? ......

Τι να πω .........

Και εμεις δεν ειχαμε ιντερνετ εδω περα ....... αλλα ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν .....

γιατι οποτε ξεκιναω την pump στην υδροψυξη...θελει εξαερωση το συστημα τι λαλακια εχω κανει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.