Vadergr Αύγουστος 24, 2007 #28781 Αύγουστος 24, 2007 Αν ειναι για αιολικα παρκα τοτε εγω ειμαι ο Ταρζαν και ο spc η Τζεην...
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28782 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:13] επειδη και γω με τοσες φωτιες εκατσα και ψαχουλεψα λιγακι το πραγμα.......εαν ειναι ψυχοπαθεις εμπρηστες ή συμφεροντα.....τελικα μαλλον συμφεροντα φαινεται να υπαρχουν....και πιο συγκεκριμενα Αιολικα παρκα τα οποια θα εκμεταλλευθουν πολυεθνικες εταιριες παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος απο Ιταλια και Γαλλια.Και επειδη την εψαχνα και για φωτοβολταικα με τα επιδοτουμενα προγραμματα της Ε.Ε. που βγηκαν πριν λιγο καιρο θα σας πω κατι πολυ συγκεκριμενοοι περιοχες που καηκαν ειναι οι καλυτερες τοποθεσιες για αιολικα παρκα.η χωρα μας εχει ενεργειακο προβλημα και η τουρκια ηδη λειτουργει πυρηνικους σταθμους.εμεις πυρηνικους σταθμους δεν εχουμε τα φραγκα να στησουμε......εχουμε ομως μπολικο αερακι μιας και εχουμε τριγυρω μας θαλασσα.σαν τελευταιο στοιχειο κρατηστε οτι καποιες πολυεθνικες ηδη εχουν υπογραψει συμφωνιες με την κυβερνηση για κατασκευη εργοστασιων παραγωγης ρευματος με λιθανθρακα αλλα και λιγνιτη.τα περισσοτερα απο αυτα ομως ειναι αδυνατο να φτιαχτουν κοντα σε κατοικημενες περιοχες.και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι οι συμφωνιες παραμετροποιουνται εαν μιλαμε για αιολικα παρκα που ειναι εκμεταλλευση φιλικη προς το περιβαλλον......αλλα εδω στην ελλαδα αυτη η εκμεταλλευση εγινε με το καψιμο απειρων εκτασεων δασων......τελικα ακομα δεν πιασαμε πατο σε αυτη τη χωρα. γιωργο μου ξερεις σε αγαπαω σε εκτιμαω , και μην παρεξηγηθεις, αλλα λες χοντρες μαλ...
perp Αύγουστος 24, 2007 #28783 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:20] γιωργο μου ξερεις σε αγαπαω σε εκτιμαω , και μην παρεξηγηθεις, αλλα λες χοντρες μαλ... Γιατί ρε μαν?? Σου κάνει τόσο πολύ "θεωρίες συνομωσίας" το όλο θέμα?
xrist Αύγουστος 24, 2007 #28784 Αύγουστος 24, 2007 Aλλα και οι Δημοσιογράφοι όμως εεεΕσωσαν πολύ κόσμο... από τις καρέκλες τους και τα κλιματιστικά τους.
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28785 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 00:17] Αν ειναι για αιολικα παρκα τοτε εγω ειμαι ο Ταρζαν και ο spc η Τζεην... Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:20] γιωργο μου ξερεις σε αγαπαω σε εκτιμαω , και μην παρεξηγηθεις, αλλα λες χοντρες μαλ... περιμενα τετοιου ειδους απαντησεις καθως και οτι αρκετοι ακομα δεν θα εχετε συνειδητοποιησει τι ακριβως εγραψα.......αλιμονο εαν το ποστ μου περιγραφει την κατασκευη αιολικων παρκων γιατι οι πολιτικοι μας νοιαζονται για φιλικες προς το περιβαλλον ενεργειακες λυσεις.αλλα τα λεφτα απο τα επιδοτουμενα προγραμματα για τετοιες εκμεταλλευσεις και οι συμφωνιες με τις πολυεθνικες ενεργειας ειναι το ζουμι.το αν τα πιστευετε ή οχι ειναι καθαρα θεμα δικο σας.εγω τροφη για σκεψη εδωσα.εαν ειμαι λαθος δωστε μου μια καλυτερη εξηγηση και πεταω τη δικια μου στον καλαθο εντος ολιγων λεπτων.
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28786 Αύγουστος 24, 2007 παιδες αμα δεν γνωριζετε περι αρθρου 24 και παρασκηνιου μην πετατε τουβλα
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28787 Αύγουστος 24, 2007 εγω αυτο που βλεπω ειναι ηδη 3 ποστ σου μονολεκτικα οτι λεμε μλκιες και πεταμε τουβλα.ριξε λοιπον το ζουμι οπως τα ξερεις καλυτερα τα πραγματα για να αναθεωρησουμε
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28788 Αύγουστος 24, 2007 να εβλεπες ειδησεις , δεν ειμαι εγω δημοσιογραφος. αλλα ειναι καλυτερα να μην λες τιποτα παρα να λες οτι θες. για πες μου ετσι απλα και επφανειακα. εχεις δει ανεμογεννητρια σε χαραδρα ποτε σου?
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28789 Αύγουστος 24, 2007 εχω δει παμπολες στις κορυφες απο τις χαραδρες........πρεπει ομως να φτιαξουμε και ενα δρομο για να τις χτισουμε
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28790 Αύγουστος 24, 2007 να μαθεις οταν δεν ξες τι λες να τα παιρνεις πισω, http://www.arthro24.gr/ καιhttp://www.arthro24.gr/doc/arthro24.htm happy reading
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28791 Αύγουστος 24, 2007 ναι εχω διαβασει αυτα που ποσταρες.........και σιγουρα σε περιοχες κοντα σε αστικα κεντρα τα συμφεροντα για τις πυρκαγιες ειναι αυτα οπως περιγραφονται στο πρωτο σου λινκ......αλλα για πες μου τι εφαρμογη μπορει να εχει το παρασκηνιο του αρθρου 24 στη ζαχαρω.....και στις κορυφες του ταυγετου......
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28793 Αύγουστος 24, 2007 καλως.....δεν το συνεχιζω αλλο γιατι το καταντησαμε chat.για να καθαριστει και το ΠοΘ ας πανε αυτα τα ποστ στο θρεντ του DreamWebX
Chosen Αύγουστος 25, 2007 #28794 Αύγουστος 25, 2007 Παίζει και να 'ναι απ΄τα καλύτερα γκολ που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια.
.38-.45 Αύγουστος 25, 2007 #28795 Αύγουστος 25, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Χθες, στις 21:18] σαν χτες το θυμάμαι όταν εφευγες με το πρωινο... ωρε ανθρωπε, κανε κατι με τις ορμονες σου. οτι κινειται, τρωγεται; χθες βραδυ γυρναγες στις παραλιες για "νυχτερινο μπανιο", με παρεες και ουζα, σημερα βουρκωσες που χαθηκε ο ΑΝ στο δέιλι;
ΓιαγκΤ Αύγουστος 25, 2007 #28796 Αύγουστος 25, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 04:11] ωρε ανθρωπε, κανε κατι με τις ορμονες σου. οτι κινειται, τρωγεται; χθες βραδυ γυρναγες στις παραλιες για "νυχτερινο μπανιο", με παρεες και ουζα, σημερα βουρκωσες που χαθηκε ο ΑΝ στο δέιλι; Ζήλεψες μάστορα; : P
winters Αύγουστος 25, 2007 #28798 Αύγουστος 25, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Παίζει και να 'ναι απ΄τα καλύτερα γκολ που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Πω ρε φιλε.... Χαθηκε το τοπι..... Το ωραιοτερο γκολ που εχω δει ποτε μου.....Nα ρωτησω.... Γιατι wiinjured????
AN7 OverClocker Αύγουστος 25, 2007 #28799 Αύγουστος 25, 2007 Μέρες παιδιά. Σμρ νοιώθω καλύτερα. Μεγάλη μλκια παίχτικε πάντως που αρώστησα. Αύριο μια καλή μου φίλη μου έχει τα γενέθλειά της και δεν μπορώ να πάω.... Βέβαια το καλό είναι ότι δεν θα ξεβρακοθώ για να της πάρω δώρο
Dem Αύγουστος 25, 2007 #28800 Αύγουστος 25, 2007 ........ από ea6gka [Σήμερα, στις 00:37] http://www.arthro24.gr/ καιhttp://www.arthro24.gr/doc/arthro24.htm Aυτό είναι. Το είχαν έτοιμο, και με τοσα που καψανε οι αλητες οτι και να φανε δεν θα τους πάρει κανεις χαμπαρι. Πόσο αλητες μπορει να είναι. Καψαν όλη την Ελλάδα. Μέχρι και την μανα τους θα καιγαν οι αλητες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.