GruntGR Αύγουστος 24, 2007 #28761 Αύγουστος 24, 2007 με κολλητα jean και παντελονια ερχοτανε συνηθως, πρωτη γυμνασιου την ειχα συνοδο αλλα την εβλεπα μεχρι τα 15 μου που πηγαινα στο συγκεκριμενο σχολειο (www.cgs.gr), την ειδα και προσφατα εξω απτην σταση του μετρο κατεχακη οταν ειχα παει να δω το tokyo drift, να σημειωσω πως δεν ητανε η μονη ευπαρουσιαστη παρουσια εκει μεσα, ειχαμε 2 πολυ αισθησιακες γυμναστριες, 2 φιλολογους με πλουσιο εσωτερικο κοσμο 1 πολυ σεμνα ντυμενη ( κοντη φουστα και στρινγκ απο μεσα ), μια βιολογο που η σωματικη της διαπλαση θυμιζε fitness model απο αυτα που ποζαρουν στο musclemag, μια πληροφορικου που εγραφε την αναλυση 800x600 αναποδα στα προετοιμαστικα φυλλαδια για τις εξετασεις του ecdl αλλα πραγματικα δεν σου καιγοτανε καρφι (u don't f*ck the brain ) μια πανυψηλη ξανθια 23 χρονων που ειχε ερθει στην 2α γυμνασιου να μας κανει οικιακη οικονομια και 2-3 αλλες Ειλικρινα το μονο που μου εχει μεινει απο αυτο το σχολειο ειναι ο γυναικειος πλυθησμος και οι εκδρομες ( μανη, καλλιδρομος, πηλιο, κρητη, ζακυνθος, σκιαθος ..... ) κατι πρωην συμμαθητες οποτε τους ερθει με παιρνουν τηλεφωνο να παμε για 5x5 στον καραπιαλη αλλα δεν μου φτανει, θελω να γυρισω τον χρονο πισω, οποτε βλεπω τους χωρους στο " θα βρεις τον δασκαλο σου " κατι με πιανει ( οπως και κατι αλλο με πιανει οταν βλεπω την γυναικα του φερεντινου να παιζει )
gbak Αύγουστος 24, 2007 #28762 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka αντε γεια μας ρε φιλε στειλε κανα κομματακι....μπας και ισιωσουμε
spresv Αύγουστος 24, 2007 #28763 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR με κολλητα jean και παντελονια ερχοτανε συνηθως, πρωτη γυμνασιου την ειχα συνοδο αλλα την εβλεπα μεχρι τα 15 μου που πηγαινα στο συγκεκριμενο σχολειο (www.cgs.gr), την ειδα και προσφατα εξω απτην σταση του μετρο κατεχακη οταν ειχα παει να δω το tokyo drift, να σημειωσω πως δεν ητανε η μονη ευπαρουσιαστη παρουσια εκει μεσα, ειχαμε 2 πολυ αισθησιακες γυμναστριες, 2 φιλολογους με πλουσιο εσωτερικο κοσμο 1 πολυ σεμνα ντυμενη ( κοντη φουστα και στρινγκ απο μεσα ), μια βιολογο που η σωματικη της διαπλαση θυμιζε fitness model απο αυτα που ποζαρουν στο musclemag, μια πληροφορικου που εγραφε την αναλυση 800x600 αναποδα στα προετοιμαστικα φυλλαδια για τις εξετασεις του ecdl αλλα πραγματικα δεν σου καιγοτανε καρφι (u don't f*ck the brain ) μια πανυψηλη ξανθια 23 χρονων που ειχε ερθει στην 2α γυμνασιου να μας κανει οικιακη οικονομια και 2-3 αλλες Ειλικρινα το μονο που μου εχει μεινει απο αυτο το σχολειο ειναι ο γυναικειος πλυθησμος και οι εκδρομες ( μανη, καλλιδρομος, πηλιο, κρητη, ζακυνθος, σκιαθος ..... ) κατι πρωην συμμαθητες οποτε τους ερθει με παιρνουν τηλεφωνο να παμε για 5x5 στον καραπιαλη αλλα δεν μου φτανει, θελω να γυρισω τον χρονο πισω, οποτε βλεπω τους χωρους στο " θα βρεις τον δασκαλο σου " κατι με πιανει ( οπως και κατι αλλο με πιανει οταν βλεπω την γυναικα του φερεντινου να παιζει ) Αδερφε, ποτε εφυγες απο το σχολειο αυτο?
Chosen Αύγουστος 24, 2007 #28764 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Αδερφε, ποτε εφυγες απο το σχολειο αυτο? Η σωστή ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ έφυγες από το σχολείο αυτό!
winters Αύγουστος 24, 2007 #28765 Αύγουστος 24, 2007 Πρεπει να εχει παρει φωτια ο Υμηττος.... :mad: :mad:
winters Αύγουστος 24, 2007 #28766 Αύγουστος 24, 2007 Τελικα στην Ευβοια ειναι η φωτια αλλα φυσαει τοσο πολυ που ο καπνος εχει φτασει εδω.... :mad: :mad: :mad: :mad:
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28767 Αύγουστος 24, 2007 τι εγινε στην ηλεια ρε παιδια? καλα ρε πως βαζουν φωτιες στο δασος , και σε τι δαση δασαρες! κριμα στην ανδριτσαινα ειχα συμμετασχει στην κατασκευη του δρομου και τα ειχα περπατησει. ξεφτιλισμενοι ρε
def Αύγουστος 24, 2007 #28768 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka τι εγινε στην ηλεια ρε παιδια? καλα ρε πως βαζουν φωτιες στο δασος , και σε τι δαση δασαρες! κριμα στην ανδριτσαινα ειχα συμμετασχει στην κατασκευη του δρομου και τα ειχα περπατησει. ξεφτιλισμενοι ρε πεστα Γιωργη δυνατα Ξεφτιλισμενοι,κριμα ρε Γαμωτο γιατι αυτος ο τοπος καταστρεφεται απο μας τους ιδιους
winters Αύγουστος 24, 2007 #28771 Αύγουστος 24, 2007 Γ@μω τα υπουργεια μου.... Πως κοιμουνται το βραδυ????
AN7 OverClocker Αύγουστος 24, 2007 #28772 Αύγουστος 24, 2007 Κριμα ρε γμτ...όλα ***** πάνε σμρ.Σμρ γύρισα από Σπέτσες όπου ήμουν για 11 μέρες και χθές τελευταία μέρα στο νήσι ήμουν άρρωστος,με τον λαιμό μου πολύ χάλια.Ίσα ίσα που αντέχω να γυρίσω με το αργό(4μιση ώρες) και να μην λιποθυμήσω στο κατάστρομα και μαθάινω για τις φωτιές....ΕΛΕΟC
winters Αύγουστος 24, 2007 #28773 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Κριμα ρε γμτ...όλα ***** πάνε σμρ.Σμρ γύρισα από Σπέτσες όπου ήμουν για 11 μέρες και χθές τελευταία μέρα στο νήσι ήμουν άρρωστος,με τον λαιμό μου πολύ χάλια.Ίσα ίσα που αντέχω να γυρίσω με το αργό(4μιση ώρες) και να μην λιποθυμήσω στο κατάστρομα και μαθάινω για τις φωτιές....ΕΛΕΟC Γουελκαμ μπακ.... Perastika....
ea6gka Αύγουστος 24, 2007 #28774 Αύγουστος 24, 2007 η γενια μας δεν θα τα ξαναδει αυτα τα δαση. θα πεθανουμε και δε θα τα εχουμε δει οπως ηταν. αναλογιστειτε λιγο και θα νοιωσετε
perp Αύγουστος 24, 2007 #28775 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:27] Κριμα ρε γμτ...όλα ***** πάνε σμρ. Σμρ γύρισα από Σπέτσες όπου ήμουν για 11 μέρες και χθές τελευταία μέρα στο νήσι ήμουν άρρωστος,με τον λαιμό μου πολύ χάλια. Ίσα ίσα που αντέχω να γυρίσω με το αργό(4μιση ώρες) και να μην λιποθυμήσω στο κατάστρομα και μαθάινω για τις φωτιές....ΕΛΕΟC Βρε καλώς τον... καλα πως πέρασαν οι μέρες? σαν χτες το θυμάμαι όταν εφευγες με το πρωινο... Εγω δεν άντεξα να βλέπω αλλο αυτες τις εικόνες... γυρισα στο PC....τι τραγικά πράγματα ειναι αυτα... τελικά αυτό το περίφημο ελληνικό φιλότιμο....εχει πάει περίπατο μου φαίνεται... ηθελα να ήξερα πως αντεχουν να τα εχουν καλά με την συνειδηση τους... και μιλάω για τους εμπρηστές φυσικά....
Simon Αύγουστος 24, 2007 #28776 Αύγουστος 24, 2007 Και καλά, οι φωτιές αυτές προκλήθηκαν από ατυχήματα: κάποια γιαγιά κατά λάθος έριξε ένα βαρέλι πετρέλαιο στο δάσος και αυτό άναψε από τον ήλιο. Τα υπόλοιπα στους δέκτες μας...Η ζημιά του οικοσυστήματος είναι ανεπανόρθωτη . Δεν θα τα δούνε ούτε τα παιδιά μας αυτά τα δάση.
Κωστάκης Αύγουστος 24, 2007 #28777 Αύγουστος 24, 2007 Το you tube εχει γίνει λίγο gtp απο τότε που το πήρε η google ή μου φένεται??? αργεί πάρα πολύ..
perp Αύγουστος 24, 2007 #28778 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Simon [Σήμερα, στις 23:25] Και καλά, οι φωτιές αυτές προκλήθηκαν από ατυχήματα: κάποια γιαγιά κατά λάθος έριξε ένα βαρέλι πετρέλαιο στο δάσος και αυτό άναψε από τον ήλιο. Τα υπόλοιπα στους δέκτες μας...Η ζημιά του οικοσυστήματος είναι ανεπανόρθωτη . Δεν θα τα δούνε ούτε τα παιδιά μας αυτά τα δάση. Ναι ναι.... έτσι ακριβώς... εγω βαρεθει να ακουω επισης αυτην την καραμέλα για τις "υπηρεσίες", το "κράτος" και την "πυροσβεστική".... ελεος... εμενα περισσότερο με προβληματιζει η παιδεία και το επίπεδο των Ελληνων που πια που εχει βάλει το μπερντέ ως το υπερτάτο αγαθό.... μ'αρεσει πάντως που εχουμε διδαχθει και τους δικους μας αρχαιους συγγραφείς...
greekfragma Αύγουστος 24, 2007 #28779 Αύγουστος 24, 2007 επειδη και γω με τοσες φωτιες εκατσα και ψαχουλεψα λιγακι το πραγμα.......εαν ειναι ψυχοπαθεις εμπρηστες ή συμφεροντα.....τελικα μαλλον συμφεροντα φαινεται να υπαρχουν....και πιο συγκεκριμενα Αιολικα παρκα τα οποια θα εκμεταλλευθουν πολυεθνικες εταιριες παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος απο Ιταλια και Γαλλια.Και επειδη την εψαχνα και για φωτοβολταικα με τα επιδοτουμενα προγραμματα της Ε.Ε. που βγηκαν πριν λιγο καιρο θα σας πω κατι πολυ συγκεκριμενοοι περιοχες που καηκαν ειναι οι καλυτερες τοποθεσιες για αιολικα παρκα.η χωρα μας εχει ενεργειακο προβλημα και η τουρκια ηδη λειτουργει πυρηνικους σταθμους.εμεις πυρηνικους σταθμους δεν εχουμε τα φραγκα να στησουμε......εχουμε ομως μπολικο αερακι μιας και εχουμε τριγυρω μας θαλασσα.σαν τελευταιο στοιχειο κρατηστε οτι καποιες πολυεθνικες ηδη εχουν υπογραψει συμφωνιες με την κυβερνηση για κατασκευη εργοστασιων παραγωγης ρευματος με λιθανθρακα αλλα και λιγνιτη.τα περισσοτερα απο αυτα ομως ειναι αδυνατο να φτιαχτουν κοντα σε κατοικημενες περιοχες.και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι οι συμφωνιες παραμετροποιουνται εαν μιλαμε για αιολικα παρκα που ειναι εκμεταλλευση φιλικη προς το περιβαλλον......αλλα εδω στην ελλαδα αυτη η εκμεταλλευση εγινε με το καψιμο απειρων εκτασεων δασων......τελικα ακομα δεν πιασαμε πατο σε αυτη τη χωρα.
perp Αύγουστος 24, 2007 #28780 Αύγουστος 24, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:13] επειδη και γω με τοσες φωτιες εκατσα και ψαχουλεψα λιγακι το πραγμα.......εαν ειναι ψυχοπαθεις εμπρηστες ή συμφεροντα..... τελικα μαλλον συμφεροντα φαινεται να υπαρχουν....και πιο συγκεκριμενα Αιολικα παρκα τα οποια θα εκμεταλλευθουν πολυεθνικες εταιριες παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος απο Ιταλια και Γαλλια. Και επειδη την εψαχνα και για φωτοβολταικα με τα επιδοτουμενα προγραμματα της Ε.Ε. που βγηκαν πριν λιγο καιρο θα σας πω κατι πολυ συγκεκριμενο οι περιοχες που καηκαν ειναι οι καλυτερες τοποθεσιες για αιολικα παρκα.η χωρα μας εχει ενεργειακο προβλημα και η τουρκια ηδη λειτουργει πυρηνικους σταθμους.εμεις πυρηνικους σταθμους δεν εχουμε τα φραγκα να στησουμε...... εχουμε ομως μπολικο αερακι μιας και εχουμε τριγυρω μας θαλασσα. σαν τελευταιο στοιχειο κρατηστε οτι καποιες πολυεθνικες ηδη εχουν υπογραψει συμφωνιες με την κυβερνηση για κατασκευη εργοστασιων παραγωγης ρευματος με λιθανθρακα αλλα και λιγνιτη. τα περισσοτερα απο αυτα ομως ειναι αδυνατο να φτιαχτουν κοντα σε κατοικημενες περιοχες. και μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα οτι οι συμφωνιες παραμετροποιουνται εαν μιλαμε για αιολικα παρκα που ειναι εκμεταλλευση φιλικη προς το περιβαλλον...... αλλα εδω στην ελλαδα αυτη η εκμεταλλευση εγινε με το καψιμο απειρων εκτασεων δασων...... τελικα ακομα δεν πιασαμε πατο σε αυτη τη χωρα. Πες τα ρε μαν..... μπράβο σου.... δεν ήθελα να το πω μήπως και κάνει τζιζζζζ το συγκεκριμένο θέμα....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.