Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:49]

;) μα για "νυχτερινό μπάνιο" πηγαν και οι υπόλοιποι.... :hehe:

Το μονο προβλημα ειναι οτι παρα λιγο θα τους πατουσαμε :hehe:

Παντως Αθήνα μονο στο Καβουρι εχω κάνει νυχτερινο μπάνιο... με παρέα ομως... Αλλου υπάρχει κάνα ασφαλές και ωραίο μέρος?

κλασσικα λιμανακια κ μια πολυ πολυ καλη εμπειρικα speaking :p, ειναι στην αγ.μαρινα κορωπιου, οχι στην κεντρικη αλλα διαγωνια απεναντι απτην εκκλησια, μπαινεις σε ενα χωματινο παραδρομακι, παρκαρεις λιγο πιο κατω που εχει σαν γεφυρα..κ κατεβαινεις στην απολαυση

Α μια χαρά ειναι και κοντα στο αεροδρόμιο... ;) λες μεθαύριο Κυριάκη που πρέπει να μπω στις 4πμ να κανω μια βουτιά πριν πάω? Ελπιζω μονο λόγω Σαββατόβραδου να μην δώ και την κουτσή μαρία.... :hehe:

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 21:25]

Παντως Αθήνα μονο στο Καβουρι εχω κάνει νυχτερινο μπάνιο... με παρέα ομως...

μετα το νοημα που εδωσες στο "νυχτερινο μπανιο", φανταζομαι πως παραλία, σκοταδια και παρεα με ούζα θα πρεπει να ειναι φοβερος συνδιασμος. :p
Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:10]

μετα το νοημα που εδωσες στο "νυχτερινο μπανιο", φανταζομαι πως παραλία, σκοταδια και παρεα με ούζα θα πρεπει να ειναι φοβερος συνδιασμος. :p

Έτσι "λένε"..... :whistling :whistling :innocent::D:p :banging:

Ρε θα αφήσετε τον κόσμο ήσυχο νυχτιάτικα να κάνει τη δουλειά του;

Τα ξενοδοχεία ακρίβυναν και το αυτοκίνητο δεν είναι πια safe ούτε με τα φιμέ :hehe:

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 01:12]

Ρε θα αφήσετε τον κόσμο ήσυχοι νυχτιάτικα να κάνει τη δουλειά του;

Τα ξενοδοχεία ακρίβυναν και το αυτοκίνητο δεν είναι πια safe ούτε με τα φιμέ :hehe:

Μα επειδή ΔΕΝ ειναι safe γενικά, ειναι ωραίο στο αυτοκίνητο.... :hehe::rofl:

Λοιπον επανέρχομαι στην τάξη για να θέσω και πάλι ένα ερώτημα... Αν πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Μεταμόρφωσης υπάρχει περίπτωση να βρω τα "internet only" προιόντα???

οχι ειναι σε αλλες αποθηκες..παρτους τηλ και θα δεις..ειδικα αν ειναι w/c με το τιποτα..

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 02:37]

οχι ειναι σε αλλες αποθηκες..παρτους τηλ και θα δεις..ειδικα αν ειναι w/c με το τιποτα..

Το φαντάστηκα...μαλλον στο τηλεφωνο θα τους παρω, μπας και.. στην τελική χτυπαω practiker ή leroy merlin μιας που θα κατεβω για δουλειες στο αεροπορτο.... απιονισμενο νεράκι θέλω μωρέ και λιγο παραπανω λευκο διάφανο σωλήνα γιατι θέλω να δοκιμάσω κάτι config... λες να μην βρώ?

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 22:10]

Γιατι ποιος παει για κανονικο μπανιο μεσα στην νυχτα ? σαν να κολυμπας σε πετρελαιο ειναι :p

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 04:33]

Γιατι ποιος παει για κανονικο μπανιο μεσα στην νυχτα ? σαν να κολυμπας σε πετρελαιο ειναι :p

........Κανένας ίσως??? Καλα μ αρέσει η παρομοίωση σου.....άκου πετρέλαιο :D παντως πλακα στην πλάκα κάπως έτσι μοιάζει.... το πιο ωραίο στο βραδυνο μπάνιο ειναι το πως φαίνονται τo λευκο απο τον αφρό των κυμάτων όπως και το ανθρώπινο δέρμα... (δέρμα είπα ε.... :D )

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 09:44]

βασικα μου αρεσει το πισω view καλυτερα...σαν και αυτο πραγματικα μαυρισμενο..

2002408556542382159_rs.jpg

Αν πω οτι μου θυμιζει την συνοδο στο σχολικο που με επαιρνε απτο σπιτι καθε πρωι πριν 6 χρονια θα με βρισετε ? :p Οπως και να'χει η πορτα για τον παραδεισο σιγουρα πρεπει να ειναι η πισω :D

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 04:41]

Αν πω οτι μου θυμιζει την συνοδο στο σχολικο που με επαιρνε απτο σπιτι καθε πρωι πριν 6 χρονια θα με βρισετε ? :p

ΑΝΤΕ ΓΑΜ....

:hehe:

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 04:41]

Αν πω οτι μου θυμιζει την συνοδο στο σχολικο που με επαιρνε απτο σπιτι καθε πρωι πριν 6 χρονια θα με βρισετε ? :p Οπως και να'χει η πορτα για τον παραδεισο σιγουρα πρεπει να ειναι η πισω :D

πριν 6 χρονια δεν σου κανε κουκου?..........γεννηθεις το 88.......χμμ......2007-6=2001....-1988=13ετων......χμμμ.....1η γυμνασιου....

καλα για να μην το κουραζω αλλο.......

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜ..........επισης:hehe:

Αν ερχότανε και ΕΤΣΙ να σε πάρει κάθε πρωί... μαλλον πρεπει να μας πεις το σχολείο σου ΤΩΡΑ... γιατι εχουμε παιδιά, ανίψια, ξαδερφια, των γειτόνων τα παιδιά και η μορφωσή τους προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ απο σήμερα στις 5πμ.... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.