Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chessman

Μην μπερδεύεις στη ζωή σου τα επείγοντα με τα σημαντικά.

Γιατί έχεις ανάγκη για κάτι πιο εύθυμο ; Γιατί έχεις ανάγκη να σου ανεβάσουν το ηθικό ;

Βάλε προτεραιότητες και προχώρα μόνος σου. Ότι καιρό και να κάνει.

Εμπόδια είναι αυτά που βλέπουμε, όταν τα μάτια φύγουν από το στόχο.

έπρεπε να βάλω κανα smiley :)

εντάξει δε θα πάθω και κατάθλιψη αλλά εγώ προσωπικά πρέπει να λιώσω στο διάβασμα και δεν αντέχω άλλη συζήτηση για αυτό το θέμα :)

και φυσικά , καλοκαιριάτικα, με καινούργιο πισι -αν πάρω ψύκτρα γιατι αλλιώς θα μείνει έτσι -, με όλα τα γκομενάκια με φουστίτσες και στριγκάκια, και με τέλειο καιρό, Ε ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΦΦΣ!!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@ Gomar Πλακα έκανα. Εννοειται , καλα κανεις , έχεις πμ περι msn.

@ τον ΚοΜΜ τον καταλαβαινω, καλοκαιρι δυσκολευόμουν πολυ και εγω να διαβάσω

@Chessman καλα τα λες ...πρακτικο μυαλό, ανεπηρεαστο

όχι σαν κατι άλλους που μπήκαν σε 2η σχολη με κατατακτηριες, εφυγαν στρατο, εγιναν καταληψεις, τωρα σκεφτονται και τα χρονια,δεν ξερουν απο που να αρχισουν, :hehe:

ωρες - ωρες απορρω γιατι το ευκολο το κανω δυσκολο, επισης απορρω με την όρεξη που εχω βραδιατικα, καληνυχτες.

lol... με ποια εμπλεξες παλι ; :p

Btw....εμενα τι ωραια μονος στο σπιτι αυτες τις μερες....κανονισα να ερθει "κοσμος" σημερα..γκουχ γκουχ και σημερα μαθαινω οτι ερχεται ο αδερφος μου...

Γκαντεμια...

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 08:55]

Btw....εμενα τι ωραια μονος στο σπιτι αυτες τις μερες....κανονισα να ερθει "κοσμος" σημερα..γκουχ γκουχ και σημερα μαθαινω οτι ερχεται ο αδερφος μου...

Γκαντεμια...

...και σημερα ο αδερφος σου θα μαθει οτι του κανεις δώρο εκπληξη 3 εισητήρια για απανωτές ταινίες στο Village Φαλήρου με την πρώτη να ξεκινάει στις 9 το βράδυ... :hehe:

Τις καλημέρες μου και τις καληνύχτες μου....

λοιπον ρε σεις ολοι γυρισατε απο διακοπες κανα ωραιο μαυρισμενο μωρο φωτο δεν μας δειξατε...μα καλα τι κανατε ωρεεε...

Να της πεις να μην τρώει όρθια, κάθεται όλο το φαί κάτω.

Ανάσκελα ή με τα πόδια ψηλά να τρώει για να συσσωρεύεται στο κατάλληλο σημείο ΤΜ :T:

Αρχική απάντηση από GoMaR

Να ναι καλα η canon μου :p

καλος αλλα λιγος...

Κερδιζει ο dubber με σχετικη ανεση..:p

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:35]

ωραιος! ενταξει ειναι ρε σεις το babe...απλα την αδικει λιγο η ποζα.....

Ηθελες να σκυβει να πιάσει το μπαλάκι??? :hehe:

βασικα μου αρεσει το πισω view καλυτερα...σαν και αυτο πραγματικα μαυρισμενο..

2002408556542382159_rs.jpg

Αυτά ειναι... ;) Αντε να παω για υπνο τώρα μονος.... :D

Το υφος αν δεν κάνω λαθος ειναι το "will you join me or what ?"..... :hehe:

Εντάξει αν ποζάρει έτσι και σε κοιτάζει [πάλι ετσι . ] το τελευταιο που θα σκεφτεις θα ειναι . Να την τραβήξω φωτό να την δείξω στα παιδιά :hehe:

Ρε guys στο ΠΛΑΙΣΙΟ στα κεντρικά στην Μεταμορφωση μπορω να βρώ τα πράγματα που ειναι "Internet Only"?? Δεν θέλω να κανω και 2 παραγγελία στα καπακια, το ποσο ειναι πολυ μικρο....

EDIT

Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 22:11]

Ενα απο τα ποιο ομορφοτερα γραφεια η/υ :eek:

Χαρα στην υπομονή του.... σουπερ το αποτελεσμα πάντως....

Αποφασισαμε με την γυναικα να παμε για ενα νυχτερινο μπανιο στην θαλασσα ......

Πηγαμε σε 6 παραλιες και σε καθε μια ειχε 1 η περισσοτερα ζευγαρια που το κανανε ........

Ελεος δλδ .......

get a rooooom raaaaaaaaa :hehe: (by DarkCount)

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 22:38]

Αποφασισαμε με την γυναικα να παμε για ενα νυχτερινο μπανιο στην θαλασσα ......

Πηγαμε σε 6 παραλιες και σε καθε μια ειχε 1 η περισσοτερα ζευγαρια που το κανανε ........

Ελεος δλδ .......

get a rooooom raaaaaaaaa :hehe: (by DarkCount)

;) μα για "νυχτερινό μπάνιο" πηγαν και οι υπόλοιποι.... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.