Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Βασικα αρπαχτηκα γιατι ημουν την προηγουμενη εβδομαδα Θεσσαλονικη. Γνωρισα καποια τρομερα παληκαρια, και γενικως απιστευτη φιλοξενια, αλλα και κατι κολλημενα μυαλα, που δεν ειχα φανταστει. Εδω το αλλο το παληκαρι με το που με γνωρισε, η πρωτη του κουβεντα ηταν "τι τρως, σουβλακι ή καλαμακι?". Ζμπ..τσ@ μου ρε φιλε, εγω να το φαω θελω, οχι να το πω.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο κολλημα με την Αθηνα, να πω οτι ητανε καμια αξιοζηλευτη πολη κλπ, παει στα διαλα, αλλα ειναι σκ@τ@ κ αποσκ@τ@...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 01:31]

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο κολλημα με την Αθηνα, να πω οτι ητανε καμια αξιοζηλευτη πολη κλπ, παει στα διαλα, αλλα ειναι σκ@τ@ κ αποσκ@τ@...

δες...

αυτο με το καλαμακι και το σουβλακι ειναι το στανταρ εδω.

γιατι ειναι καπως περιεργο, να σε λενε "βουλγαρο" ενω δεν ξερουν να μιλανε!

επισης, πιστευω πως οταν δοκιμασες εδω γυρο καταλαβες οτι αυτο που τρως τοσα χρονια στην αθηνα ειναι σκ@τ@ με αυγα...

εμενα προσωπικα, μου την δινει η αθηνα και η πλειοψηφια των ανθρωπων της, για την ακριβεια μου την δινουν αυτοι που πιστευουν πως ολη η Ελλαδα ειναι η αθηνα και οτι τα εχουν ολα εκει και...και...και...

οσοι αθηναιοι ερχονται εδω παθαινουν ΠΛΑΚΑ. ολο και καποιος γνωστος σας θα εχει ανεβει... απλα ρωτηστε τον!

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

δες...

αυτο με το καλαμακι και το σουβλακι ειναι το στανταρ εδω.

γιατι ειναι καπως περιεργο, να σε λενε "βουλγαρο" ενω δεν ξερουν να μιλανε!

επισης, πιστευω πως οταν δοκιμασες εδω γυρο καταλαβες οτι αυτο που τρως τοσα χρονια στην αθηνα ειναι σκ@τ@ με αυγα...

εμενα προσωπικα, μου την δινει η αθηνα και η πλειοψηφια των ανθρωπων της, για την ακριβεια μου την δινουν αυτοι που πιστευουν πως ολη η Ελλαδα ειναι η αθηνα και οτι τα εχουν ολα εκει και...και...και...

οσοι αθηναιοι ερχονται εδω παθαινουν ΠΛΑΚΑ. ολο και καποιος γνωστος σας θα εχει ανεβει... απλα ρωτηστε τον!

Αντε παμε παλι.

Aνεβηκα Θεσσαλονικη. Εφαγα γυρο. Μου αρεσε. Δεν σε ειπα Βουλγαρο, και ουτε το ειχα σκεφτει ποτε για κανεναν εκει ψηλα. Και εδω που ειμαι τωρα (Ναυπακτο), αυτο το κρεας πανω στο ξυλακι, καλαμακι το λενε. Η και σουβλακι να το λενε, they won't bitch about it αν τους το πεις καλαμακι. Στο κεφαλι σας ειναι αυτο το πραγμα.

Παρακατω. Θα πω για παιδια της ηλικας μου, που ξερω στην Αθηνα, και γνωρισα στη Θεσσαλονικη. Δεν ξερω κανεναν Αθηναιο φιλο μου ή γνωστο μου, ή οτιδηποτε που να θεωρει την Αθηνα το κεντρο του κοσμου, ή την καταλληλη πολη να μεινεις. Ενας κολλητος μου ηδη δεν γουσταρε και την εκανε για Αγρινιο, αλλοι συνηδειτα δεν εβαλαν καν Αθηνα στα μηχανογραφικα τους, 1-2 φυγανε για Κρητη κλπ. Οσοι δεν θελουν να φυγουν ειναι απλα γιατι εχουν συνηθισει.

Τωρα απο τα λιγα παιδια που γνωσιρα Θεσσαλονικη, με ελαχιστες εξαιρεσεις, οταν τους ελεγα οτι Αθηνα και @@ τουμπανα, επεμεναν, οτι και να ελεγα, οτι Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα, και οτι αν θελεις επαγγελματικα να επιτυχεις ΜΟΝΟ στην Αθηνα θα τα καταφερεις.

Μου γκρινιαζαν για το μετρο κ τα λοιπα μεσα μεταφορας, κλπ κλπ. Καθιστε ρε παιδια, προφανεστατα και σε καποια πραγματα η Αθηνα θα ειναι πολυ πιο ανεπτυγμενη πολη. 5 mil Vs 1mil νομιζω ειναι επαρκεστατο επιχειρημα.

Get over yourselves.

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 20:57]

:o

Λέγε γρήγορα τι δουλειά κάνεις!Αν έχει και φράγκα πως θα γίνω συνάδελφος? :D

Man ίσως έχεις δίκιο, πάντως εμμένα μου αρέσει να βλέπω εδώ τι περίεργο έχει να πει ο καθένας όπως τα καλά video του chosen!

2ωριτσες εσκαβα στο παρελθον του ΠΟΘ... :p Εχει διαμάντια πάντως... πολυ γέλιο...ειδικα οταν γινονται αναφορές για hardware που "θα" βγει και που τώρα πια ειναι και ξεπερασμένο... :p

Και οτι πηγα να σε ρωτήσω εγώ αν παιζει καμια δουλειά με τρελά λεφτά στο Ηράκλειο Κρήτης... :hehe:

Τωρα οσον αφορά το θέμα που λεγαμε... δεν τιθεται θέμα για μενα ποιος εχει δικιο ή αδικο... ολα ειναι σχετικα μην το ξεχνάς... ασχετως παντως αν η αφορμη ηταν κάπως...νομιζω οτι ηταν καλό που ακουστηκαν ορισμένες αποψεις και καναμε και ενα ευχαριστο διάλειμμα....

[bTW Τωρα εγώ φταίω??: p ... παω να σου απαντήσω και βλεπω μηνυματα με σουβλακια και φωτογραφίες χωρις έλεος :hehe: ενω μολις γυρισα πεινασμενος απο την δουλεια και ολιγον ποτισμένος με vodka λεμόνι (μετα την δουλεια ε....) α ρε κατι μάσες που θα πεσουνε σε λίγο.... :banging: ]

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 03:12]

πολλα βαζεις bro ;)

Εξαρτάται το κομμάτι......έχω βρεί φτέλια με 600 εβρα τα οποία όχι να πυροβολήσω δεν θα εμπιστευόμουνα αλλά ούτε να τραβήξω το κλείστρο......

Είναι ανάλογα το κομμάτι......εγώ αυτή η τιμη ειναι για ενα από τα καλύτερα που έχω ακούσει(και από τα πιο ακριβα)......αλλά οτί μπορείς να βρεις φτηνότερα μπορείς,δεν διαφωνώ σε αυτο...;)

γύρος με κετσαπ και μουσταρδα= απλά αηδία. χειρότερος συνδυασμός σως δεν υπάρχει, σβήνει τελείως τη γεύση απ το κρεας...

και ναι, εχω φάει σε άπειρα γυράδικα στην Αθήνα -μιας και είμαι από εκεί-, και τα καλα, -δηλαδή αυτά που τρώγονται- δεν έιναι πάνω από 10. Σαλονικη είναι όλα όσα δοκίμασα χαλλλλλλλλλαρά καλύτερα απ το καλύτερο της Αθήνας. Απλά καμία σχέση.

και Ξάνθη έχει κορυφαία κρέατα, και Ιωάννινα, και γενικά Η Βόρεια Ελλάδα έχει θεικό κρεας.

Περί κόντρας Αθήνας-Θεσσαλονίκης...απλά έλεος. (αν και δεν έχω ακούσει πουθενά αλλού στο κόσμο το "Συμπρωτεύουσα" :) )

@Sakis:

1) Καλαμάκι δεν ξέρω ποιος το πρωτοείπε, αλλά το είπε γιατί πολύ απλά το ξυλάκι είναι φτιαγμένο από μπαμπού-καλάμια. Εξ'ου και καλαμάκι. Το να πειράζει κάποιον (δεν αναφέρομαι σε σένα, αλλά στη γενικότητα) τόσο πολύ η ονομασία αυτή, εμένα μου φαίνεται κόλλημα στον εγκέφαλο. Εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου να το πω είτε σουβλάκι είτε καλαμάκι είτε ροδοψημένα κομμάτια τρυφερού χοιρινού φιλέτου, σωταρισμένα με lime και εξωτικά μπαχαρικά :p

2) H πλειοψηφία στη Θεσ/νίκη προτιμά αμερικάνικου στυλ σάντουιτς-πίτα (κέτσαπ-μουστάρδες-ουγκαρέζες-ρωσίδες-κτλ) γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα αυτό δεν παίζει και τόσο ζεστά.

3) Το κετσαπομούσταρδο είναι κάτι που χαλάει τη γεύση του γύρου. Αν θέλω να φάω καλό γύρο, δεν βάζω τέτοιες προσμίξεις :p

4) Στη Θεσσαλονίκη ο καλός γύρος είναι σε 3-4 μαγαζιά. Τα υπόλοιπα είναι για πέταμα και το ξέρεις ;)

5) Και στην Αθήνα παίζει καλός γύρος, αλλά θέλει ψάξιμο (πολύ ψάξιμο).

6) Στην Αθήνα έζησα 18 χρόνια, στη Θεσσαλονίκη 6. Όμορφη πόλη ναι μεν αλλά: Πλάκα? Δεν έπαθα. Μην είμαστε και υπερβολικοί κιόλας. Σε καμία περίπτωση δε θα βάλω τη μία πόλη καλύτερα από την άλλη γιατί απλά και υποκειμενικά imo: και οι δύο πάσχουν. Και καλά η Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αν φύγει το ΑΠΘ από το κέντρο να δω τι θα γίνει.

7) Τέλος για αυτό που λες ότι στην Αθήνα πιστεύουμε πως τα έχουμε όλα: Η Αθήνα απλά έχει τα περισσότερα από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα. Για την Ελλάδα όμως - επαναλαμβάνω. Αν πάρω έναν Αθηναίο και τον πάω Νέα Υόρκη θα χάσει το μπούσουλα και εν τέλει θα του φαίνεται η Αθήνα σαν ένα χωριουδάκι.

Συνοψίζοντας? Η Θεσσαλονίκη μ'αρέσει γιατί έχει άλλο vibe, 1000% λόγω των φοιτητών. Δίνουν μεγάλη ζωή στο κέντρο και κατ' επέκταση σε ολόκληρη την πόλη. Δε θα με χαλούσε καθόλου να μείνω εκεί μόνιμα, όπως δε με χαλάει να μείνω και στην Αθήνα μόνιμα. Για τους κολλημένους που με εκνευρίζουν ώρες ώρες? Και οι δύο πόλεις έχουν άφθονους. Και αυτοί χαλάνε την εικόνα και των δύο πόλεων imo.

παντως η αθηνα ειναι(ηταν) πιο underground...και η θεσσαλονικη εχει πιο ωραιες γυναικες...ασχετα αλλα αυτα μου βγηκαν...

Αρχική απάντηση από gznp

@Sakis:

1) Καλαμάκι δεν ξέρω ποιος το πρωτοείπε, αλλά το είπε γιατί πολύ απλά το ξυλάκι είναι φτιαγμένο από μπαμπού-καλάμια. Εξ'ου και καλαμάκι. Το να πειράζει κάποιον (δεν αναφέρομαι σε σένα, αλλά στη γενικότητα) τόσο πολύ η ονομασία αυτή, εμένα μου φαίνεται κόλλημα στον εγκέφαλο. Εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου να το πω είτε σουβλάκι είτε καλαμάκι είτε ροδοψημένα κομμάτια τρυφερού χοιρινού φιλέτου, σωταρισμένα με lime και εξωτικά μπαχαρικά :p

2) H πλειοψηφία στη Θεσ/νίκη προτιμά αμερικάνικου στυλ σάντουιτς-πίτα (κέτσαπ-μουστάρδες-ουγκαρέζες-ρωσίδες-κτλ) γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα αυτό δεν παίζει και τόσο ζεστά.

3) Το κετσαπομούσταρδο είναι κάτι που χαλάει τη γεύση του γύρου. Αν θέλω να φάω καλό γύρο, δεν βάζω τέτοιες προσμίξεις :p

4) Στη Θεσσαλονίκη ο καλός γύρος είναι σε 3-4 μαγαζιά. Τα υπόλοιπα είναι για πέταμα και το ξέρεις ;)

5) Και στην Αθήνα παίζει καλός γύρος, αλλά θέλει ψάξιμο (πολύ ψάξιμο).

6) Στην Αθήνα έζησα 18 χρόνια, στη Θεσσαλονίκη 6. Όμορφη πόλη ναι μεν αλλά: Πλάκα? Δεν έπαθα. Μην είμαστε και υπερβολικοί κιόλας. Σε καμία περίπτωση δε θα βάλω τη μία πόλη καλύτερα από την άλλη γιατί απλά και υποκειμενικά imo: και οι δύο πάσχουν. Και καλά η Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αν φύγει το ΑΠΘ από το κέντρο να δω τι θα γίνει.

7) Τέλος για αυτό που λες ότι στην Αθήνα πιστεύουμε πως τα έχουμε όλα: Η Αθήνα απλά έχει τα περισσότερα από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα. Για την Ελλάδα όμως - επαναλαμβάνω. Αν πάρω έναν Αθηναίο και τον πάω Νέα Υόρκη θα χάσει το μπούσουλα και εν τέλει θα του φαίνεται η Αθήνα σαν ένα χωριουδάκι.

Συνοψίζοντας? Η Θεσσαλονίκη μ'αρέσει γιατί έχει άλλο vibe, 1000% λόγω των φοιτητών. Δίνουν μεγάλη ζωή στο κέντρο και κατ' επέκταση σε ολόκληρη την πόλη. Δε θα με χαλούσε καθόλου να μείνω εκεί μόνιμα, όπως δε με χαλάει να μείνω και στην Αθήνα μόνιμα. Για τους κολλημένους που με εκνευρίζουν ώρες ώρες? Και οι δύο πόλεις έχουν άφθονους. Και αυτοί χαλάνε την εικόνα και των δύο πόλεων imo.

υπερβάλεις

Home Sweat Home.....

Γυρισαμε απο Χανια.... Περασαμε καλα.... Πεθαναμε στην Τσικουδια και απο αυριο δουλεια.... (Εξεταστικη FTW)

Διαβαζοντας στα γρηγορα τις τελευταιες σελιδες το μονο που εχω να πω ειναι πως το καλυτερο βρωμικο το εχει στην Μιχαλακοπουλου... Τελος....

(Μεχρι πριν κανα χρονο τα πρωτεια τα ειχε το Τρελο Βιολι στο Παγκρατι αλλα τωρα εχει χαλασει....

Και κατι ακομα... Το καλο βρωμικο ειναι ψητο και οχι βραστο...)

Καλο Χειμωνα σε ολους και σε ολες...

Αρχική απάντηση από 2cpu

Aφιερωμενο στον jpavly :p

772G0010.jpg.xs.jpg

χαχαχα καλός ο φίλος! την άραζε κι ο δικός μου μέσα σε γλάστρα, αλλά δεν είχε τόσο perfect fit :D

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

Κοιτα συμπτωση , και εγω πιστευω πως αν δοκιμαζες εδω γυρω στην "Πρωτευουσα" θα καταλαβαινες οτι τοσο καιρο ετρωγες σκ@τ@ στην Θεσσαλονικη..

Η Υπερβολη στο μεγαλειο της..Και πολυ βλεπω υποστηριζεις την περιοχη σου και δεν κανει..Σε κανει να εχεις προκαταληψη για τις αλλες πολεις / περιοχες...

Δε θελω να μπω στην διαδικασια να αναλυσουμε τις διαφορες Θεσσαλονικης / Αθηνας ωστε να βγαλουμε το συμπερασμα οτι θα παθουμε ΠΛΑΚΑ !

Συγκρατηθειτε λιγο με την υπερηφανια της πολης σας..

Εμεις οι "πρωτευουσιανοι" που τα εχουμε ολα δε κανουμε ετσι...

Φιλικα παντα

LOL Athens vs Salonica και πάλι!! Let the games begin!

Δεν θα πω την άποψη μου, θα πω ότι όσοι κάθονται ακόμα και ασχολούνται έχουν θέμα και πρέπει να το κοιτάξουν :hehe:

@Sakis: φίλε όποιος ξέρει να τρώει, ξέρει ότι η γεύση είναι στο υλικό και όχι στη σάλτσα. φάε το σουβλάκι σου (πιτόγυρο, σάντουιτς ή όπως αλλιώς γουστάρεις να το πεις) χωρίς ζουμιά και δες αν είναι ακόμα cool. Επίσης, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ;)

@gznp: Man μη σκας, δεν βγαίνει και δεν θα βγει άκρη ποτέ.

Αρχική απάντηση από gbak

παντως η αθηνα ειναι(ηταν) πιο underground...και η θεσσαλονικη εχει πιο ωραιες γυναικες...ασχετα αλλα αυτα μου βγηκαν...

Σε ποιες περιοχές παίζεις φίλε; Γιατί εγώ όταν βγαίνω Βούλα, ’λιμο, Ν. Σμύρνη δεν προλαβαίνω να τον μαζεύω. Μη κοιτάς Μπουρνάζια, Γλυφάδες, Κολωνάκια κλπ σημεία που μαζεύονται όλοι και όλες :o

Mεγάλη π00στια να εισαι καθημερινή έξω ώς τις 4-5 ,, να πινεις απολα τα καλά ποτά [και σφηνάκια] , να παιζουν γκομενάκια ψηλά ξανθά , και ξένα [τσεχάκια ] , και το πρωί να σηκώνεσαι στις 7 για δουλειά :X

Αρχική απάντηση από Athens2004

Mεγάλη π00στια να εισαι καθημερινή έξω ώς τις 4-5 ,, να πινεις απολα τα καλά ποτά [και σφηνάκια] , να παιζουν γκομενάκια ψηλά ξανθά , και ξένα [τσεχάκια ] , και το πρωί να σηκώνεσαι στις 7 για δουλειά :X

’τυχος είσαι φίλε....

Σκέψου ότι ο Salonica2004(τυχαίος χρήστης) ήπιε καλύτερα και περισσότερα, χάζεψε ψηλότερα, ξανθότερα, τσεχότερα γκομενάκια από σένα και θα πάει στη δουλειά στις 12.

:hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

’τυχος είσαι φίλε....

Σκέψου ότι ο Salonica2004(τυχαίος χρήστης) ήπιε καλύτερα και περισσότερα, χάζεψε ψηλότερα, ξανθότερα, τσεχότερα γκομενάκια από σένα και θα πάει στη δουλειά στις 12.

:rofl:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:18]

’τυχος είσαι φίλε....

Eυχομαι τα αυτιά σου στην καλύτερη να ακουν τσαλ΄1κη απο δω και πέρα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.