Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

παντως αν κρινω απο τις φωτο που χεις ανεβασει απο το αυθεντικον...πρεπει να μετραει το θεμα...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:24]

εχει πλακα ομως , αν γινει μια στραβη στο ΠΟΘ ολοι τρεχετε να βρειτε μια λυση. οταν ειναι για κατι αλλο μπορει να παει και χρονια untouched . ΠΧ εχουμε πει να βαλτε στις πωλησεις μαξ οριο καμμια 5ρια ποστς να κανουμε ανανεωσεις , γειωση.

Αφου ξέρεις εμείς οι Έλληνες δίνουμε σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια . :D Αλλα κάπου χάνουμε τις μεγάλες :p .

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 16:42]

Αυθεντικον στην Εθναρχου Μακαριου λιγο μετα το μετρο Αγ.Αντωνιου

φαγητοδρομιες?για δωσε στιγμα.....:p

NAI!!! άμα συνεχισεις απάνω την εθνάρχου μακαρίου και περάσεις το παρκάκι στο ΔΕΞΙ σου χέρι θα το δείς ακριβώς πάνω στην γωνια:D είναι 50-60 μέτρα πιο πάνω από το Αυθεντικό :D Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις δει :D

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 17:03]

NAI!!! άμα συνεχισεις απάνω την εθνάρχου μακαρίου και περάσεις το παρκάκι στο ΔΕΞΙ σου χέρι θα το δείς ακριβώς πάνω στην γωνια:D είναι 50-60 μέτρα πιο πάνω από το Αυθεντικό :D Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχεις δει :D

κι ομως....δεν το χω δει........ο λογος ειναι οτι μολις εφτανα στο αυθεντικο αναποδα τιμονια και χειροφρενο.........τελειως παραξενο....ο δρομος τελειωνε σε εκεινο ακριβως το σημειο και το αμαξι δεν πηγαινε βημα παραπερα:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 17:06]

κι ομως....δεν το χω δει........ο λογος ειναι οτι μολις εφτανα στο αυθεντικο αναποδα τιμονια και χειροφρενο.........τελειως παραξενο....ο δρομος τελειωνε σε εκεινο ακριβως το σημειο και το αμαξι δεν πηγαινε βημα παραπερα:hehe:

Αμέ Αμέ .......φτιάχνει κάτι σουβλάκια ο άτιμος....αστα να παν......τα τιγκάρει τέρμα στισ πατάτες...μιλάμε πολύ θηρίο.......για αραιά και που ειναι καλός.....εχει 1.70 αλλά νομίζω οτι ο συγκεκριμένος το αξίζει αφού ειναι πολύ πιο μεγάλο από τα plain σουβλακια :D

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:24]

ΠΧ εχουμε πει να βαλτε στις πωλησεις μαξ οριο καμμια 5ρια ποστς να κανουμε ανανεωσεις , γειωση.

ποσες φορες να πουμε και να ξαναπουμε τον τροπο που δουλευουν οι αγγελιες; να τις κλεισουμε στο τελος να ησυχασουμε ολοι.
Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 17:12]

Αμέ Αμέ .......φτιάχνει κάτι σουβλάκια ο άτιμος....αστα να παν......τα τιγκάρει τέρμα στισ πατάτες...μιλάμε πολύ θηρίο.......για αραιά και που ειναι καλός.....εχει 1.70 αλλά νομίζω οτι ο συγκεκριμένος το αξίζει αφού ειναι πολύ πιο μεγάλο από τα plain σουβλακια :D

imho

υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα

και διαχωριζουν τον Tasmanian devil aka Φραγμα

απο καποιον που ξερει να τρωει...

το σουβλακι που σεβεται τον εαυτο του

ΔΕΝ πρεπει να ειναι τεραστιο

ΔΕΝ πρεπει να περιεχει πατατες

ΔΕΝ πρεπει να περιεχει σως, μαρουλια κτλ...

κρεμμυδια & ντοματες πρεπει να ειναι λεπτοκομμενα

και οχι σαν απομειναρια χωριατικης σαλατας

και last but not least

να'ναι σωστα τυλιγμενο ετσι ωστε καθε μπουκια να περιλαμβανει λιγο απ'ολα

και οχι μια με κρεας και μια vegeterian...

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Συμφωνώ 110%, αν θέλω αφθονία θα φάω στα Ruby's ένα Colossal Burger, την έχουν δει όλοι "θέλω-ότι-πιο-τιγκαρισμένο-υπάρχει" και ξεχνάνε το βασικότερο όλων: τη γεύση.

Αρχική απάντηση από unknown

και να μην εχει κετσαπ η μουσταρδα οπως εχω δει τελευταια :TD:

Μόλις πρωτοανέβηκα Θεσσαλονίκη και παρήγγειλα γύρο απ'όλα και είδα κέτσαπ+μουστάρδα το πέταξα. Τώρα πλέον έχω συνηθίσει τον γύρο χοτ-ντογκ :D

Ρε παιδια μου κρασαρουν τα saved games του oblivi . Φορτωνει και με πεταει desctop αμέσως. Φταιει το εχε λέτε? Το dvd ενοειται πως ειναι ''γνησιο'' / :D

Αρχική απάντηση από perp

για να εχω άποψη ξεφύλλισα τουλαχιστον απο τις μισες απο τις 1200 σελίδες του και ολο καπως έτσι ειναι γραμμένο...

:o

Αρχική απάντηση από perp

Ωρα να πάω στην δουλεια.... :p

Λέγε γρήγορα τι δουλειά κάνεις!Αν έχει και φράγκα πως θα γίνω συνάδελφος? :D

Man ίσως έχεις δίκιο, πάντως εμμένα μου αρέσει να βλέπω εδώ τι περίεργο έχει να πει ο καθένας όπως τα καλά video του chosen!

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 19:06]

imho

και last but not least

Όπως λένε και οι βλάχοι : Αυτή είναι μια Art προσέγγιση : )

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 19:06]

imho

υπαρχουν καποιες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα

και διαχωριζουν τον Tasmanian devil aka Φραγμα

απο καποιον που ξερει να τρωει...

και last but not least

πω καλα εκει κατω δεν ξερετε να τρωτε ρε...

λλλλλλοιπον εχουμε και ΛΛΛΛεμε....

αρχικα να σας υπενθυμισω οτι ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

το λεμε γυρο!

εκει κατω τα εχετε κανει σαλατα...

το σουβλακι ειναι αυτο ----> P9200215_res.JPG

με αυτο που λετε εσεις "καλαμακι" εμεις πινουμε ΦΡΑΠΕ...

καλαμακι ειναι αυτο ---> image.php?productid=65

και συνεχιζω...

η πιτα η το ψωμακι πρεπει να εχει υψος περιπου οσο μια παλαμη.

αν ειναι μικροτερο αλλαζουμε γυραδικο.

η πλεοψηφια προτιμα το "πιτα-γυρο-απ'ολα" που περιλαμβανει πιτα, γυρο, πατατες, ντοματα, κετσαπ, μουσταρδα και κρεμιδι.

σε αρκετες περιπτωσεις ζηταμε ενα "πιτα-γυρο-απ'ολα-χωρις κρεμμυδι" γιατι εχουμε και ατομα γυρω μας...

ο καλος ο υπαλληλος οταν το τυλιγει δεν βαζει μπροστα τον γυρο και πισω πισω τις πατατες με αποτελεσμα αυτο που αναφερεται παραπανω, να εχει μια μπουκια μονο πατατες και η αλλη μονο γυρο.

οποιος δεν βαζει κετσαπ και μουσταρδα να μην ξαναποσταρει για φαγητο εδω μεσα.

πολυ απλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.

αυτα.

ανεβειτε θεσσαλονικη να φατε κανεναν καλο γυρο να καταλαβετε γιατι μιλαμε...

Αρχική απάντηση από .38-.45

ποσες φορες να πουμε και να ξαναπουμε τον τροπο που δουλευουν οι αγγελιες; να τις κλεισουμε στο τελος να ησυχασουμε ολοι.

τωρα το δα , ε κλειστες αφου μας ανησυχουν , τι να σου πω δε ξερω.

ρε σακη ο καθενας μπορει να λεει το φαι του οπως θελει. τι κασερι τι φετα δεν εχει σημασια.

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 01:12]

οποιος δεν βαζει κετσαπ και μουσταρδα να μην ξαναποσταρει για φαγητο εδω μεσα.

πολυ απλα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.

Ωραιος ρε μεγαλε, να κανεις τετοια ενημερωτικα ποστ που και που για να ξερουμε και εμεις οι αμπαλοι που βαδιζουμε.

Μαλλον γι'αυτο δεν περνω γραμμαριο, γιατι δεν βαζω μουσταρδα και κετσαπ στο σουβλακι μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.