RootX Αύγουστος 19, 2007 #28601 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu Aυριο δουλεια....δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Καληνυχτα . Καληνύχτα.Τέλος.
gbak Αύγουστος 19, 2007 #28602 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka ναι. Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ξερω καποιον να εχει , αλλα ξερω οτι ειναι αρκετα ευκολο να βρεις οτι οπλο θες στα μαυρα. αρκει να εχεις τα $$$ εγω θελω ενα καλαζνικοφ παιζει ακρη να μου βρεις ea6gka?
Hohenstaufen Αύγουστος 19, 2007 #28603 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:55] εγω θελω ενα καλαζνικοφ παιζει ακρη να μου βρεις ea6gka? 5000evra
perp Αύγουστος 19, 2007 #28604 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:55] εγω θελω ενα καλαζνικοφ παιζει ακρη να μου βρεις ea6gka? Κάντα 2 Με απ'ολα το δικό μου...για έξω... Τι να κάνω που θεωρείται ποινικό αδίκημα ο φόνος...γμτ μου.... διαφορετικά στην δουλειά σαν τις μύγες θα επεφταν ορισμένοι...
sakis_the_fraud1416003252 Αύγουστος 19, 2007 #28605 Αύγουστος 19, 2007 οποιος δεν την εχει δει... να τρεξει να την κατεβασει! εχμμμμμμμ... να την νοικιασει απο το video club ηθελα να πω! http://www.imdb.com/title/tt0822854/ απλα... ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ!
Chosen Αύγουστος 20, 2007 #28606 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από RootX Καληνύχτα.Τέλος. Έτσι, πες μου πως είσαι και άτριχος;...
Hohenstaufen Αύγουστος 20, 2007 #28607 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:16] Έτσι, πες μου πως είσαι και άτριχος;... Πες μου που είσαι και τι κάν(ι)εις ........... :D
greekfragma Αύγουστος 20, 2007 #28608 Αύγουστος 20, 2007 πως την παταω ετσι και μενω 3:20π.μ νηστικος χωρις εφοδια στο σπιτι δεν το καταλαβαινω......... εφυγα για Αυθεντικον..... Υ.Γ. υποσχομαι να μην ποσταρω τα πειστηρια αυτη τη φορα και με καταριεστε
perp Αύγουστος 20, 2007 #28609 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:25] πως την παταω ετσι και μενω 3:20π.μ νηστικος χωρις εφοδια στο σπιτι δεν το καταλαβαινω......... εφυγα για Αυθεντικον..... Ειναι η ώρα που μας πιάνει η λιγούρα γι'αυτό... μαλλον θα αφήσω και εγώ το φραπε και το τσιγάρο και θα πεσει καμια μασαμπούκα.... Υ.Γ. υποσχομαι να μην ποσταρω τα πειστηρια αυτη τη φορα και με καταριεστε Πάλι καλα που μας σκέφτηκες αυτή την φορά... σαν να τις βλέπω εκεινες τις φώτος.... :D (καλα μιλάμε πεινάω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..... )
ergotelis Αύγουστος 20, 2007 #28610 Αύγουστος 20, 2007 Perp, no offence αλλά το κατέντησες chat το off-topic...Τη γνώμη μου εκφράζω μόνο μη παρεξηγηθούμε...
perp Αύγουστος 20, 2007 #28611 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 04:01] Perp, no offence αλλά το κατέντησες chat το off-topic... Τη γνώμη μου εκφράζω μόνο μη παρεξηγηθούμε... Γι αυτό ειναι τα forum για να εκφράζει και ο καθένας την γνώμη του μαν...no worries... Κοιτα αυτό που λες καλλιστα θα μπορουσα να το πω και εγώ για παρα πολλα ποστ εδω μέσα αλλα δεν ειναι η δουλειά μου αυτή... την αφήνω στους αλλους που την ξέρουν καλύτερα απο μένα και σένα για οταν και αμα πρέπει να γίνει κάποια υπόδειξη.... Αν παντως το εχεις παρει απόφαση, να το λες πιο συχνα και σε ολα τα ποστ ΟΛΩΝ και οχι επιλεκτικά .... εκτός αν δεν έχεις το θάρρος που ειναι κατι που δεν με αφορά.... Το "πειτε ότι θέλετε" δεν ειναι chat το ξερουμε όλοι... αλλα και ουτε να αναλύουμε θέματα καθως υπάρχουν και τα threads... Εχει ομως την μορφή αμεσων ερωτήσεων και απαντήσεων ή σχολίων στα λεγομενα κάποιων, ασχέτως αν ξεκινησε να λεει ο καθένας με τι σπάζεται, τι τον εκνευρίζει κτλ.. Ολα εξελίσσονται στον χρονο.... Το αν το βρίσκεις εσυ πια chat καλώς...εγω το βρίσκω άμεση επαφή με τα μέλη του lab για θέματα απο το πιο γελοίο μέχρι το πιο σοβαρό... και νομίζω οτι θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι.... Επισης μην ξεχνάς ομως ότι οταν υπάρχει μια ροη σε αυτά που διαβάζουμε δεν ειμαι και πάλι εγώ αυτός που θα κοψει το mood των ποστς... ειτε με αλλαγη θέματος είτε ΜΗ γράφωντας (για να μην συνεχίσω το OFF "off-topic") Ελπίζω να σε κάλυψα και να εγινα κατανοητος....
KoMM Αύγουστος 20, 2007 #28612 Αύγουστος 20, 2007 γνωρίζει κανείς πότε βγαίνουν οι 7200.11; πρόκειταί να αγοράσω σκληρό στις επόμενες μέρες και εύχομαι να βγουν....δε το βλέπω όμως....καλημέρες, ωρα για νανι...τεΛος
Chosen Αύγουστος 20, 2007 #28613 Αύγουστος 20, 2007 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο όμως, έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο ίδιο θέμα στο παρελθόν και όντως δεν θέλουμε να γίνει chat το ΠΟΘ. Κι έχω πετάξει και υπονοούμενο προσφάτως, αλλά μάλλον έπεσε στο κενό και πρέπει να το κάνω πιο κατανοητό
jpavly Αύγουστος 20, 2007 #28615 Αύγουστος 20, 2007 Εγώ λέω να βάλουμε ένα σύστημα max daily posts στο ΠΟΘ 5 posts per person.
ea6gka Αύγουστος 20, 2007 #28616 Αύγουστος 20, 2007 εχει πλακα ομως , αν γινει μια στραβη στο ΠΟΘ ολοι τρεχετε να βρειτε μια λυση. οταν ειναι για κατι αλλο μπορει να παει και χρονια untouched . ΠΧ εχουμε πει να βαλτε στις πωλησεις μαξ οριο καμμια 5ρια ποστς να κανουμε ανανεωσεις , γειωση.
ergotelis Αύγουστος 20, 2007 #28617 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από perp Γι αυτό ειναι τα forum για να εκφράζει και ο καθένας την γνώμη του μαν...no worries... Κοιτα αυτό που λες καλλιστα θα μπορουσα να το πω και εγώ για παρα πολλα ποστ εδω μέσα αλλα δεν ειναι η δουλειά μου αυτή... την αφήνω στους αλλους που την ξέρουν καλύτερα απο μένα και σένα για οταν και αμα πρέπει να γίνει κάποια υπόδειξη.... Αν παντως το εχεις παρει απόφαση, να το λες πιο συχνα και σε ολα τα ποστ ΟΛΩΝ και οχι επιλεκτικά .... εκτός αν δεν έχεις το θάρρος που ειναι κατι που δεν με αφορά.... Το "πειτε ότι θέλετε" δεν ειναι chat το ξερουμε όλοι... αλλα και ουτε να αναλύουμε θέματα καθως υπάρχουν και τα threads... Εχει ομως την μορφή αμεσων ερωτήσεων και απαντήσεων ή σχολίων στα λεγομενα κάποιων, ασχέτως αν ξεκινησε να λεει ο καθένας με τι σπάζεται, τι τον εκνευρίζει κτλ.. Ολα εξελίσσονται στον χρονο.... Το αν το βρίσκεις εσυ πια chat καλώς...εγω το βρίσκω άμεση επαφή με τα μέλη του lab για θέματα απο το πιο γελοίο μέχρι το πιο σοβαρό... και νομίζω οτι θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι.... Επισης μην ξεχνάς ομως ότι οταν υπάρχει μια ροη σε αυτά που διαβάζουμε δεν ειμαι και πάλι εγώ αυτός που θα κοψει το mood των ποστς... ειτε με αλλαγη θέματος είτε ΜΗ γράφωντας (για να μην συνεχίσω το OFF "off-topic") Ελπίζω να σε κάλυψα και να εγινα κατανοητος.... Man είχα να μπω καιρό να διαβάσω ΠΟΘ&γενικά thelab, και ακριβώς επειδή είναι ΠΟΘ, μου ήρθε να πω αυτό. Aυτό το περίεργο είδα αυτό είπα, αν έβλεπα τπτ άλλο θα το έλεγα προφανώς και το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω όρια ούτε να στην λέω(αν αυτό φάνηκε) ούτε να σε περιορίζω, απλά σκέφτομαι πως αν ο καθένας έκανε τόσα πόστ στο ποθ κάθε μέρα τότε θα γέμιζε 10αδες σελίδες καθημερινά και θα έχανε την αξία του το thread αυτό...
perp Αύγουστος 20, 2007 #28618 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:01] Man είχα να μπω καιρό να διαβάσω ΠΟΘ&γενικά thelab, και ακριβώς επειδή είναι ΠΟΘ, μου ήρθε να πω αυτό. Aυτό το περίεργο είδα αυτό είπα, αν έβλεπα τπτ άλλο θα το έλεγα προφανώς και το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω όρια ούτε να στην λέω(αν αυτό φάνηκε) ούτε να σε περιορίζω, απλά σκέφτομαι πως αν ο καθένας έκανε τόσα πόστ στο ποθ κάθε μέρα τότε θα γέμιζε 10αδες σελίδες καθημερινά και θα έχανε την αξία του το thread αυτό... Το καταλάβα φίλε μου οτι εχεις καιρό να διαβάσεις αυτό το θέμα, για αυτό σου φάνηκε έτσι... απλά θεωρώ ότι όταν αποφασίσεις να γράφεις δημόσια την γνώμη σου και να τοποθετηθείς και πιο προσωπικά καλό θα ήταν να είχες διαβάσει και τουλαχιστον τις 10-20 τελευταιες σελιδες για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.... και βεβαια να αναφέρεις ολους οσους πιστευεις οτι "την εχουμε δει chat"... το προσωπικό δεν το καταλαβα αλλα ουτε και με νοιάζει να σου πω... ειπαμε ο καθένας εχει την αποψη του.... Παντως επειδη πολυς ντορος εχει γινει πέσει για το ΠΟΘ εδώ και μηνες... οταν πρωτοεπεσε στην αντίληψη μου ενα γενικο σχολιο για το ΠΟΘ.... για να εχω άποψη ξεφύλλισα τουλαχιστον απο τις μισες απο τις 1200 σελίδες του και ολο καπως έτσι ειναι γραμμένο... Για να δω το κλιμα και τα γραφόμενα..... Αν δεις πως ξεκίνησε, μαλλον οι τελευταιες 1000 σελιδες ενα "chat" οπως λες εσυ ειναι... Εγω είπα πως το βλέπω προηγουμένως και ισως θα επρεπε να λαβουμε υπόψην μας οπως είπα και προηγουμένως οτι ολα εξελισσονται στο χρόνο.... Ισως τώρα ειναι καιρός πχ να μπει κανα java chat οπως ειχε προταθεί και στο παρελθόν... ισως χρειάζεται να δημιουργεί ένα θέμα για τα OFF-OFF topic... ισως χρειάζεται να μπει περιορισμός στα καθημερινά ποστ του καθένας μας...ισως χρειάζεται να μην υπάρχει καν ενα τέτοιο θέμα.. ισως χρειάζονται περισσότερο θέματα σαν αυτό... Για μενα αυτο που χρειάζεται ειναι να μενουμε up-dated περα απο τα τεχνολογικά θέματα και στο κλιμα που διαμορφώνεται σε ενα forum... Και να κάνουμε adapt... Δεν μενουμε κολλημένοι... Εξελισσόμαστε, αλλάζουμε και στο ΠΟΘ αν μη τι άλλο μπορεί κανεις να δει τις ανάγκες των μελών και αντικατοπρίζει την εκάστοτε περίοδο που ζουμε, για αυτο και τα θέματα αλλάζουν τοσο συχνά και μπορει να ειναι απο το πιο γελοίο-αστείο μέχρι το πιο σοβαρό... Για αυτο λέγεται και πείτε ότι θέλετε... αλλος ανέφερε οτι εσπασε το πόδι του, άλλος οτι εχει αρρωστήσει, αλλος οτι πηρε αυτοκίνητο, αλλος οτι βρήκε νέα δουλειά, αλλος οτι φεύγει για διακοπές.... Ολα chat μπορει να θεωρηθούν και αυτό δεν ειναι απαραίτητα κακο σε ενα τεχνολογικό forum... Δεν χάνει το κύρος του το lab.... ισα ισα καταλαβαινουμε και βλεπουμε οτι υπάρχουν και ενδιαφέροντα μελη ως άνθρωποι και μπορει να αποκτήσεις και μια πιο προσωπικη σχέση με αφορμή το lab... Δεν λεω ποιο ειναι το σωστό και ποιο το λάθος... λεω πως ειναι τα πράγματα και οπως ειναι τα πράγματα ΠΙΑ πιστευώ οτι κινουμαι στα ορια που υπάρχουν... εαν εβαζες ορισμένα ποστ δικα μου, δικα σου, δικα του στην 20-50 σελίδα πχ θα φαινοντουσα οχι απλα ΑΣΧΕΤΑ αλλα τελειως out of space... Το ΠΟΘ εχει αλλάξει καλώς ή κακώς απο το αρχικο-αρχικο του νοημα εδώ και χρόνια θα έλεγα και καλο ειναι οχι να την σνομπάρουμε αλλα να την λάβουμε υπόψην μας για μια πιθανή ανανέωση, αλλαγή, πρόσθεση.... για να γινει καλύτερο το lab και τα μέλη του να ειναι ευχαριστημένα... εξάλλου το μυστικό της επιτυχίας του lab, δεν ειναι οι πληροφορίες που μπορείς να βρείς... αυτες τις βρίσκεις και αλλου.... ειναι αυτο το κλιμα και τα μέλη του... Ωρα να πάω στην δουλεια....
sotiris Αύγουστος 20, 2007 #28619 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka εχει πλακα ομως , αν γινει μια στραβη στο ΠΟΘ ολοι τρεχετε να βρειτε μια λυση. οταν ειναι για κατι αλλο μπορει να παει και χρονια untouched . ΠΧ εχουμε πει να βαλτε στις πωλησεις μαξ οριο καμμια 5ρια ποστς να κανουμε ανανεωσεις , γειωση. Είσαι ΠΟΘ-όδουλος
Hohenstaufen Αύγουστος 20, 2007 #28620 Αύγουστος 20, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:25] πως την παταω ετσι και μενω 3:20π.μ νηστικος χωρις εφοδια στο σπιτι δεν το καταλαβαινω......... εφυγα για Αυθεντικον..... Υ.Γ. υποσχομαι να μην ποσταρω τα πειστηρια αυτη τη φορα και με καταριεστε Να σου πώ, σε ποιό Αυθεντικό πηγαίνεις? Τις Φαγητοδρομίες γιατι δεν τις τιμάς? :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.