Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Πω πω, τιποτα δεν φαγαμε 4 μερες Σαλονικα ρε γαμωτο, νηστικος ηρθα πισω :hehe:

Μονο Πρασσα δεν προλαβα να φαω :weep:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ερώτηξης:Μένει ρε παιδιά κανένας κοντά στον σταθμό του μετρό των Σεπολίων.....Μένω και γω εκεί και κάτι θέλω να τον ρωτήσω :D

Σεπολιότες ενωθήτε!!!!

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 04:37]

Ερώτηξης:Μένει ρε παιδιά κανένας κοντά στον σταθμό του μετρό των Σεπολίων.....Μένω και γω εκεί και κάτι θέλω να τον ρωτήσω :D

Σεπολιότες ενωθήτε!!!!

για πες......:)

Λοιπόν, αυτό το σουβλατζίδικο επι της Δράμας ο ΤΟΜ λέει τίποτα?

Εγώ παίρνω ή από το "Μοναστήρι" ή απο το "Χωριάτικο".....καλά κάτι Bellissimo και τα σχετικά απλά δεν τρώγωνται..........:D :D :D

παντως καλοκαιριατικα εχει δυστυχως πεσει η ποιοτητα απο τα γυραδικα.

χ8ες πηρα απο το Σεραφινο (καλαμαρια,8εσ/νικη) και δεν τρωγοταν τι να πω ελπιζω να ειναι τυχαιο.

Βεβαια πηρα διαφημιστικο ανοιχτηρι οποτε κατι ειναι και αυτο.

ολα τα χαμε.. αλλα και διαρροη απο το GT Stealth III...πακετο..παμε απο Δευτερα παλι.

καλη φαση.......Εκανα render με τον εναν πυρηνα και με τον αλλον επαιζα ενα game :)

Αρχική απάντηση από gznp

Αντε γεια λέμε οι US of A....?????!!!!!

θα πεσεις απο τα συννεφα για το τι κυκλοφορει σε ελληνικα σπιτια.

Καλημερα guys!! Αν και λιγο (προ)περσινα ξυνα σταφύλια..... :p Λοιπόν μετά απο 3 χρόνια και ΧΤΕΣ επιτέλους ειδα την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνα σε WIDE HD κιολας.... τοσα χρονια ουτε μια σκηνη δεν ειχα δει... απλα ακουγα βεβαια και ειχα δει φωτογραφίες σε εφημερίδες....

Καλα τι ειχε κανει αυτος ο Παπαιωνάνου με τον άλλον στο ΟΑΚΑ? Και το θέαμα και η μουσική ηταν τελείως ονειρική.... Εμεινα καρφωμένος στην DELL 1.5 ωρα και εν τέλει πηγα και στα καπακια στην δουλεια....

Τελικα ειναι αυτο που λένε... αμα θέλουμε μπορουμε να κάνουμε πολλά... ;)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 05:19]

θα πεσεις απο τα συννεφα για το τι κυκλοφορει σε ελληνικα σπιτια.

Σε κρητικά σπίτια θες να πεις :hehe: :hehe:

Και πάλι ακόμα και αυτοί surface to air δεν παίζει να χουν :p

Γινεται να ποσταρω σε αλλα sections εκτος απο αυτο και να παραμενει το post count μου στο 1337 ? :p

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 09:01]

Σε κρητικά σπίτια θες να πεις :hehe: :hehe:

Και πάλι ακόμα και αυτοί surface to air δεν παίζει να χουν :p

Ποτε δεν ξερεις ;)

Πιστευω εχεις ακουσει την φημη οτι ενας εχει ενα τεθωρακισμενο αρμα μαχης ξεχασμενο

απο τον Β.Π.Π αν θυμαμαι καλα χωμενο σε μια τρυπα σε ενα βουνο :hehe:

Αρχική απάντηση από GruntGR

Γινεται να ποσταρω σε αλλα sections εκτος απο αυτο και να παραμενει το post count μου στο 1337 ? :p

Ψωνάρα :hehe:

I'm back

Ωραία....πότε είναι η επόμενη πτήση να ξαναφύγω?????:hehe:

gbak, πως έγινε αυτό στην υπογραφή σου ωρέ? 999999th GeForce Ultra? Κάποιου είδους ρεκόρ θα είναι και αυτό :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.