Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:20]

στη γνωστη διευθυνση?:hehe:

ο Quad αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι στα 3.2 με 1.3 ρευμα.........θελω να δοκιμασω ποσο λιγοτερο ρευμα αντεχει στα 3.2.............ζουπερ λεμε

stepping plz? :D

ψαχνεται ενα φιλαρακι για q6600 αυτες τις μερες και 8ελει να τον εχει για κα8ε μερα με αερα κοντα στα 3 γιγα,οποτε ενα κομματακι σαν το δικο σου που παιζει 3 γιγα με 1.3 πιστευω ειναι ειδανικο για την περιπτωση

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 04:02]

stepping plz? :D

L719B148:)

τελικα μετα απο μερικες ωρες testing ειναι ακριβως οπως τα ελεγα.

3.2 γιγα με 1.3 ρευμα

μπουταρα στα 3.2 με 1.275 και σε idle desktop κατασταση επαιζε.μολις πεταξα SnM ηρθε η μπλε οθονιτσα.αρα ας υπολογιζει ο φιλος τα 3 γιγα με 1.275 κατα 99%

Πολυ νεκρα εχε πεσεi και λεω να φυγω για Χανια.... Τα λεμε την Τριτη....

Αν εχω συνελθει απο τις τσικουδιες.....

Αρχική απάντηση από perp

Χρονια πολλά στους εορτάζοντες... including me... :cool:

:o :o :o :o αμαν ειμαι απαραδεκτος:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Αν και λίγο καθυστερημένα.....μιας και έλειπα. Χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν σήμερα (ή μάλλον γιόρταζαν χθες, πέρασε η ώρα !).

Αρχική απάντηση από Georgesod

Ξέρει κανείς αν οι q6600 στο πλαίσιο είναι G0;

Μάλλον θα αργήσουν να φέρουν, όσοι έχουν πάρει από Πλαίσιο είναι Β3. Κι εγώ περιμένω ο καψερός :p

Ίσως κάνω καμιά τσάρκα σήμερα πάντως...

Αρχική απάντηση από greekfragma

καλημερα απο την Stournari Desert:p

Pipini Desert σε νοιάζει που είναι ε?? :D :D

Καλημερούδια

Καλημεεεερες.............

Παιδια οπως ηταν η Αθηνα χθες , θα κανουμε ακριβως εναν χρονο να την ξαναδουμε....Τωρα αρχιζει η κοιλια παλι :(

καλημερααααααααα!

home alone day #3.

ειναι τρελα οταν εχεις ΟΛΟ το σπιτι αδειο και κανεναν να σε πριζει κανε το ενα και κανε το αλλο!

το μονο μειονεκτημα ειναι οτι εχω γ@μ!θε! στα πιτογυρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.