Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Λοιπόν μόλις γύρισα σπίτι απο το Village Park... Τελικά είδα το "28 μέρες μετά"... Ωραίο το ταινιάκι, πολύ ωραία μουσική και εφέ και πρωταγωνιστεί και ο τύπος που επαιζε στο "Full Monty".... την ταινια με τους αντρες στριπερς? αυτός με την βαριά προφορά τελοσπαντων.. Για άλλη μια φορά εντυπωσίαστηκα με τα εφέ που δείχνουν το αγαπημένο Λονδίνο ΑΔΕΙΟ....

Στην προβολή των 1.15.... απλά 10 ματραχαλεοι όλοι και όλοι είμασταν και μία 2μετρη ρωσίδα στην πίσω σειρά... Τελείως τσόντα το σκηνικό... :innocent:

Δε σε κάτι βόλτες που έκανα μετά την ταινία εκει γύρω παρεά με BEST και τσιγάρα... απλά εγώ και 2-3 ταξί κυκλοφορούσαν..... ΡΕ ΠΩΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΑΘΗΝΑ σήμερα????

Ανθρώπινη πόλη έγινε... ευχαριστούμε που φύγατε barbarians!!! :banging:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Και επειδή μερικά πράγματα δεν πρέπει να τα ξέχνάμε... Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια ειχαμε και το τραγικό ατύχημα της της Heliοs Airways... Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εικόνες και το σοκ καθώς πριν 10 μέρες απο το ατύχημα είχα βρεθεί στην Λάρνακα και στην παρεά που μου ήμουν ήταν μία κοπέλα η οποία ΚΑΤΟΠΙΝ έμαθα ότι θα ήταν πλήρωμα στην μοιραία πτήση αλλά ευτυχώς έκανε αλλαγή.... πώς μπορεί να στα φέρει η μοίρα ε?

Για όσους ενδιαφέρονται... το τελικό πόρισμα εδώ

2005013723870330432_rs.jpg

XAXAXA! LOLcode!

HAI
CAN HAS STDIO?
I HAS A VAR
IM IN YR LOOP
UP VAR!!1
VISIBLE VAR
IZ VAR BIGGER THAN 10? KTHXBYE
IM OUTTA YR LOOP
KTHXBYE

HAI
CAN HAS STDIO?
PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"?
AWSUM THX
VISIBLE FILE
O NOES
INVISIBLE "ERROR!"
KTHXBYE

http://lolcode.com/

Λοιπόν να δηλώσω ασθένεια αύριο στην δουλειά?.:D.. αν και δεν μασάω να δουλευώ αργίες και γιορτές, ειδικά στην δική μου... αύριο με τίποτα δεν θέλω να πάω...

EDIT

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 22:07]

ρε guys κατι ασχετο για watercooling θα χρειαστω εξτρα ρακορ

Εξαρτάται boy...

ΕDIT:

Στο skippers ακουσα ότι με παρέα και vodka λεμόνι παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για την δουλειά... οπότε έφυγα... :p:D

ετοιμαζομαι να κοτσαρω πανω σε ενα 2πλο εξτριμ ψυγειο με 2 ψοφιομαστερ στις 1200στροφες μια 8800gtx και εναν 4πυρηνο...........κατι μου λεει οτι το νερο θα βρασει......:hehe:

Ρε συ Γιωργο εδω βραζει με εναν 6850 και 8800GTX ...

Φαντασου τι θα γινει αν βαλεις εναν 4πυρηνο ;)

Αρχική απάντηση από greekfragma

ετοιμαζομαι να κοτσαρω πανω σε ενα 2πλο εξτριμ ψυγειο με 2 ψοφιομαστερ στις 1200στροφες μια 8800gtx και εναν 4πυρηνο...........κατι μου λεει οτι το νερο θα βρασει......:hehe:

Μην ξεχάσεις το αλατοπίπερο...για το αυγό που θα βράσεις :D :D

Θα είναι clocked αυτά?

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 22:58]

Μην ξεχάσεις το αλατοπίπερο...για το αυγό που θα βράσεις :D :D

Θα είναι clocked αυτά?

η 8800 απειραχτη....αλλωστε τι να κλ@σει στα 1680χ1050 με τα παιχνιδια που υπαρχουν αυτη τη στιγμη.

ο 4πυρηνος σκεφτομαι για 1.4 απο 1.35 που εχει ντιφολτ και οσο φτασει.....λογικα τα 3.2-3.5 θα τα εχει....

δεν ξερω..........ειμαι πολυ στη πριζα να δω εαν αντεχει το σεταπ μου....

λοιπον ο 4πυρηνος μπηκε........μολις μπηκε 1.4 ρευματακι το ψυγειο στα πρωτα 10 λεπτα ειχε παραδωσει ηδη τα οπλα...........70αρες και βαλε σε ηρεμια οι πυρηνες και 80αρες σε load.

δεν εκατσα πανω απο 5 λεπτα να τον βλεπω να βραζει.........

τωρα παιζω με 1.35 ρευμα οπου εχουμε μαξιμουμ 65 βαθμους και παλευω να δω εαν εχει κατι παραπανω απο τα 3 γιγα τωρα που μιλαμε:)

νεωτερα σε λιγακι

Αρχική απάντηση από dellman

Ρε άσε τον τετραπήρυνο και τα βραστά και πάμε για ένα βρώμικο

συντομα............:p

παρήγγειλα τώρα μία πίτσα 2 μακαρονάδες και μια κόκα κόλα 1,5

Σε περιμενώ για τα φρούτα

στη γνωστη διευθυνση?:hehe:

ο Quad αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι στα 3.2 με 1.3 ρευμα.........θελω να δοκιμασω ποσο λιγοτερο ρευμα αντεχει στα 3.2.............ζουπερ λεμε

overkill, καλοκαιρι ειναι ρε φιλε τουλαχιστον κρατα τα προσχηματα , παρε και ενα λιτρο παγωτο να πω οτι κατι εκανες και αποψε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.