Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ναι πριν με τον ΟΤΕ και σύνδεση Forthnet, δεν ειχα ποτέ πρόβλημα... φέτος ξεκίνησαν τα προβλήματα....

Οσην ώρα έγραφα αυτό το μήνυμα.... ΠΑΛΙ έχασε την σύνδεση... :wall:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καλά ας πάμε στο αντίστοιχο νήμα καλύτερα να σου πω γιατί εδώ είμαστε τελείως off...

BTW Τι γίνεται ρε παιδιά... πάλι ζέστη έβαλε???.... και δουλεύω ρε γμτ σήμερα το απόγευμα... πάλι θα στάζω....

Πάρε τη φωτογραφία από το avatar σου, τύπωσέ τη σε 2mx1m και βάλε τη κάπου να τη βλέπεις στη δουλειά, να δεις πως θα στάζεις χειμώνα-καλοκαίρι :hehe:

Εντάξει μα μία τα κλόκια που δεν κάθονται stable για πάνω από 1 ώρα :computer:, κάτι οι μόντες και το κεραμιδαριό που εχει καταντήσει το δωμάτιο, κάτι το ADSL, κάτι τα προσωπικά μου :fight: που ουτε απαντάνε σε κλήσεις, emails και SMS... θα αρχίζω να τρέχω σαν τον παλαβό μου φαίνεται... :hehe:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=579878#post579878

Ε ρε τι έχει να γίνει στην άδεια.... κλειστά κινητά, ακίνητα, PC, laptops, ρουτερς ολα και ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ.......... :D

Πάλι καλά που πάω στην δουλειά μου φαίνεταi....

Το avatar λειτουργεί ως μυοχαλαρωτικό massage.... :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Καλη φαση....Δευτερα παμε για χολοκυστεκτομη ! Χωρις μπανιο για 2-3 μερες! φτου γμτ !!!

περαστικα Γιαννηκαι κουραγιο, ολα θα πανε καλα:flower:

δεν χορταινω να τo βλεπω, ξανα και ξανα και ξανα...........................:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FOX3

Ωραια... Φωτια στα 2-3km απο το σπιτι μου. Απ' οτι φαινεται απο τον καπνο δεν ειναι μεγαλη, και το μερος εχει ευκολη προσβαση. Και ομως, απο το μεσημερι την παλευουν. Στοιχημα οτι θα την αφησουν μιση και αυριο θα ξαναπιασει...

Κουράγιο Γιάννη, δεν είναι τίποτα. Πολύ απλή επέμβαση. Ούτε που θα καταλάβεις τίποτα! Είχα κι ένα φίλο που την έκανε... Θεός 'σχωρέστον...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:18]

δεν χορταινω να τo βλεπω, ξανα και ξανα και ξανα...........................:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ FOX3

Ετσιιιιιιιιιιι Βεντουζάάάάάάάάάάάάάάάά

(παλιο το βιντεο αλλά διαχρονικό):D

Αρχική απάντηση από Wizard!

Κουράγιο Γιάννη, δεν είναι τίποτα. Πολύ απλή επέμβαση. Ούτε που θα καταλάβεις τίποτα! Είχα κι ένα φίλο που την έκανε... Θεός 'σχωρέστον...

Αααααααα Τι λες ραααα !!!!

Να σου καει το dvrw ρε !!

Αρχική απάντηση από Wizard!

Είναι Plextor ραααααα, έχει on-site support ραααααα!!! :hehe:

και πολυ καλο μαλιστα! μπραβο στην πλεξτορ..

Αρχική απάντηση από gbak

χαχαχα καλο το επομενο mod για το αμαξι μου

να δω τι θα παθει η πορτα εαν το εχεις παρκαρει κοντα σε ψηλο πεζοδρομιο ή εαν κατω απο το αμαξι βρισκεται καμια κοτρωνιτσα μιας και εδω στην ελλαδα εχουμε λιγες διασπαρτες:hehe:

λεμε τωρα....αν μεινει απο μπαταρια ..η πορτα ανοιγει με τον παραδοσιακο τροπο??:)

Λοιπόν ο γκαντεμοΑύγουστος συνεχίζεται...

Χτες το βραδύ σπάω 1 πιάτο με φρούτα, σήμερα σπάω 2 φραπεδίες την μία σπίτι και την άλλη στην είσοδο της πολυκατοικίας για να πάω δουλειά...

Λεώ ΟΚ συμβαίνουν αυτά.....

Και λοιπόν στην δουλειά σήμερα...απλά κοντεψα να σκοτωθώ πέφτωντας από ύψος 3,5 μέτρων στην πίστα στον Βενιζέλο... Στο τσακ πρόλαβα να κρατηθώ κρατώντας με το ένα χέρι το χερούλι του αεροσκάφούς, το άλλο στον αέρα, ένα ποδι στον αέρα και το άλλο στην σκάλα της Ολυμπιακής που έφευγε...

Αν δεν μου εκοβε να δώσω ένα push με το αριστερό πόδι και σάλτο για να μπω στο αεροπλάνο απλά θα είχα κοπανήσει τα μούτρα στην άτρακτο, ή απλά να είχα σκάσει σαν καρπούζι στην πίστα...

Τελικά όλα είναι θέματα κρίνονται στιγμιαία... σε δέκατα του δευτερολέπτου...

Περιττό να σας πω ότι μετά κάπνισα 5 τσιγάρα απανωτά και είχα μέινει άφωνος για 30 λεπτά μέχρι να συνέλθω...

ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ

Ευχαριστώ πολύ....

Αρχική απάντηση από perp

Λοιπόν ο γκαντεμοΑύγουστος συνεχίζεται...

Χτες το βραδύ σπάω 1 πιάτο με φρούτα, σήμερα σπάω 2 φραπεδίες την μία σπίτι και την άλλη στην είσοδο της πολυκατοικίας για να πάω δουλειά...

Λεώ ΟΚ συμβαίνουν αυτά.....

Και λοιπόν στην δουλειά σήμερα...απλά κοντεψα να σκοτωθώ πέφτωντας από ύψος 3,5 μέτρων στην πίστα στον Βενιζέλο... Στο τσακ πρόλαβα να κρατηθώ κρατώντας με το ένα χέρι το χερούλι του αεροσκάφούς, το άλλο στον αέρα, ένα ποδι στον αέρα και το άλλο στην σκάλα της Ολυμπιακής που έφευγε...

Αν δεν μου εκοβε να δώσω ένα push με το αριστερό πόδι και σάλτο για να μπω στο αεροπλάνο απλά θα είχα κοπανήσει τα μούτρα στην άτρακτο, ή απλά να είχα σκάσει σαν καρπούζι στην πίστα...

Τελικά όλα είναι θέματα κρίνονται στιγμιαία... σε δέκατα του δευτερολέπτου...

Περιττό να σας πω ότι μετά κάπνισα 5 τσιγάρα απανωτά και είχα μέινει άφωνος για 30 λεπτά μέχρι να συνέλθω...

ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ

Ευχαριστώ πολύ....

αμαν ρε γιωργο ποιο κακο θυληκο σε ματιαξε(αεροσυνηδος):p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.