Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos [Σήμερα, στις 00:09]

Τι μου θυμισες τωρα ....... :cry:

Αμα θες να μαθεις τι παθεινουν τα Ε21 που περνανε απο χερια μου ....

Ριξε μια ματια εδω

Ωρε σούστη μου........

αρε....Ε30 και Ε21.....χαμος......:D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 02:23]

Όντως ωραία μουσική έχει ο Best αυτή την ώρα. Σε 5 ωρες πετάω. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Καλό ταξίδι και πέστου πδηγού να πηγαίνει σιγά :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όντως ωραία μουσική έχει ο Best αυτή την ώρα. Σε 5 ωρες πετάω. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

και που σαι...μην ξεχνας afterhours zone 2-4 το πρωι με george karkanis.. καλη πτηση και απο μενα εδω στο αεροδρομιο...

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 02:23]

Καλά να περάσεις και καλό καλοκαίρι... με τι εταιρεία πετάς?

Αρχική απάντηση από astrolabos

Austrian με ένα Fokker 100.

μια χαρα! πολυ καλη εταιρεια με πολυ προσεγμενα αεροσκαφη...συνηθως κατεβαζει AIRBUS 320...και το φοκκερακι μια χαρα ειναι..

Καλά το νετ μου την έχει δώσει στα νεύρα εδώ και 1 ώρα... τώρα ή το 2play ή το 9108 τα εχει παίξει... 200 ώρες για να στείλω μια απάντηση... :mad:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 02:37]

Austrian με ένα Fokker 100.

Στο 100αρι δεν έχω μπει...στο 70αρι μόνο... Μια χαρα είναι.... πιο prive ;)

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 02:37]

τι hyper boobs και αυτα..

Μα είναι και τεράστια τα άτιμα...:banging:

[george, να στο πω απο δώ καλύτερα.. την επόμενη βδομάδα ή αυτήν την Παρασκευή αν προλάβω που ρεπάρω... θα έρθω απο κεί για μια δουλειά... άντε θα πιούμε και καφέ στο γραφείο...]

Λοιπόν το 9108 έχει πρόβλημα με την ζέστη τελικά... και επειδή μάλλον οι 23 βαθμοί που έχω στο δωμάτιο δεν του κάνουν τίποτα.... έβαλα ένα μισόλιτρο μπουκάλι που είχα στην κατάψυξη τυλιγμένο σε μια πετσέτα πάνω του και όλα μια χαρα.. ουτε disconnect , oύτε τίποτα... ήρθε στα ίσα του....

gbak ξέρεις αν η εγγύηση του είναι 1 ή 2 χρόνια??

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα βάλω το F330 της Forthnet....:p

Τι διαολο ρε όλοι κοιμούντε? αντε ρααααααααααααααααααα καλημέρα σε όσους ξυπνήσουν και μπουν......

Αρχική απάντηση από Chosen

OMFG

Μην κάνετε κλικ αν δεν θέλετε να δείτε τους ήρωες της παιδικής σας ηλικίας να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι...

Νταξ έλεοC :hehe:

Αρχική απάντηση από perp

Λοιπόν το 9108 έχει πρόβλημα με την ζέστη τελικά... και επειδή μάλλον οι 23 βαθμοί που έχω στο δωμάτιο δεν του κάνουν τίποτα.... έβαλα ένα μισόλιτρο μπουκάλι που είχα στην κατάψυξη τυλιγμένο σε μια πετσέτα πάνω του και όλα μια χαρα.. ουτε disconnect , oύτε τίποτα... ήρθε στα ίσα του....

gbak ξέρεις αν η εγγύηση του είναι 1 ή 2 χρόνια??

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα βάλω το F330 της Forthnet....:p

To δικό μου με 28-30c στο δωμάτιο, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα. Ίσως το δικό σου έχει μικρότερα περιθώρια...

Πάντως η εγγύηση είναι 2 χρόνια.

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 05:30]

Τι διαολο ρε όλοι κοιμούντε? αντε ρααααααααααααααααααα καλημέρα σε όσους ξυπνήσουν και μπουν......

Blame USR9108 :p .... 7.30 την έπεσα πάντως...

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 10:22]

To δικό μου με 28-30c στο δωμάτιο, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα. Ίσως το δικό σου έχει μικρότερα περιθώρια...

Πάντως η εγγύηση είναι 2 χρόνια.

Δεν ξέρω ρε συ wiz...μου την έχει δώσει στα νεύρα... χτες προσπαθούσα να απαντήσω εδώ και να βρώ κάτι infos και μου πήρε 1 ώρα για να ολοκληρώσω δουλεια 5 λεπτών...

Το εχω πάνω σε τζάμι, αερίζεται μια χαρά... απλά δεν είμαι μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα προβλήματα έχουν βγεί μέτα που πήγα στο 2play... να ζεσταίνεται τόσο πολύ πια??

Μάλλον για RMA το βλέπω...

Παίζει και αυτό... Αλλά από την άλλη γιατί χτες διορθώθηκε το πρόβλημα μόλις έβαλα το παγωμένο μπουκάλι με πετσέτα πάνω του?

Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να δοκιμάσω ένα 2ο 9108 στην γραμμή μου για μερικές μέρες... εκει θα καταλάβω ακριβώς τι παίζει.... αλλά δεν νομίζω να μου το δανείσει....

EDIT

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:32]

Καλη φαση....Δευτερα παμε για χολοκυστεκτομη ! Χωρις μπανιο για 2-3 μερες! φτου γμτ !!!

Περαστικά μαν... ο Αυγουστος τελικά ΔΕΝ ειναι καλός μήνας στα θέματα υγείας μου φαίνεται...

Μπορεί να είναι η γραμμή χάλια και να σκίζει το router στις διορθώσεις (partity check) και για αυτό να έχεις το αποτέλεσμα. Γιατί αφού λες ότι το κάνει με το πού έβαλες την 2play κάτι μου βρωμάει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.