Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

’ντε και βλέπεις... Την άμμο? Πως θα την περιορίσεις αν μην πάει παντού? Πίστεψέ με, δεν υπάρχει τρόπος. ΚΑΘΕ φορά που θα το πάρεις στην παραλία, 1, 2, 10, κόκκοι άμμου, θα περάσουν από κάπου...

Α μια χαρα...να σου πω δεν νομίζω να βράσει το μηχάνημα και να χω άλλα?... για καμια ώρα άντε 1,5 ώρα το θέλω σε λειτουργία....

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:37]

’ντε και βλέπεις... Την άμμο? Πως θα την περιορίσεις αν μην πάει παντού? Πίστεψέ με, δεν υπάρχει τρόπος. ΚΑΘΕ φορά που θα το πάρεις στην παραλία, 1, 2, 10, κόκκοι άμμου, θα περάσουν από κάπου...

Θα το βάλουμε σε σακουλάκι μαζι με τα κεφτεδάκια :p:hehe:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 14:37]

Βρε καλως την άμμο.... και έλεγα τι ξέχναγα... άστο δεν το ρισκάρω.... καλά λες... νομίζω ότι θα μπορώ να κάνω την δουλεια μου στο PDA σε landscape mode...

Εφυγααααααα

(είπα να βάλω και μερικά μπάνιο στο πρόγραμμα γιατί μονο δουλειά, PC + games άρχισαν να καίνε τον εγκέφαλο μου.... και ο δικος μου δεν έχει και πολλές αντοχές.... 4 χρόνια χώρις διακοπές ειναι αυτά... :p )

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:01]

Δεν ξέρω... Αν έψαχνες για κέντρο εχθές το βράδυ, 9-11, ήμουν εγώ και τις βόμβες τις έριχναν μεξικανοί αντάρτες!

μπουχαχα....εδω Λυκαβηττο να δειτε κατι απογευματα που ολο το τετραγωνο εχει νιωσει το βομβαρδισμο των Συμμαχων και τα αντιαεροπορικα των Γερμανων στο 2ο επιπεδο του COD ....(BTW το συγκεκριμενο στιγμιοτυπο ειναι η γλαφυροτερη απαντηση στην ερωτηση "τι μου χρειαζεται το surround")

Κι εγώ Λυκαβηττό είμαι :hehe: Περνάνε καλά εκεί! Το "ήσυχη περιοχή" που προωθούν οι μεσίτες? Μούφα! Μούφα!

καλησπερα παιδια,για πειτε τα σκορ που βγαζω με το συστημα ΑΚΛΟΚΑΡΙΣΤΟ ειναι καλα?

cpu-6600Q

vga-8800gtx

memery-4X1 4-4-4-12

mobo-asus P5K

hdd-WD 160 SATA2

3DMARK 2005-15.000

3DMARK 2006-11.660

εχει πεσει βαρεμαρα ...ή εγω βαριεμαι??

Ενα αρχειακι .mkv ...ξερεις κανεις πως μπορουμε να το κοψουμε?

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:04]

εχει πεσει βαρεμαρα ...ή εγω βαριεμαι??

Ενα αρχειακι .mkv ...ξερεις κανεις πως μπορουμε να το κοψουμε?

Δοκιμασε με το VirtualDub

edit: η το Virtualdubmod

γκρρρ.....8α ορκιζομουν οτι το ειχα δοκιμασει με το Vdub που ειχα και δεν το ανοιγε..

Αν ειχα τα νευρα και το κουραγιο 8α ξαναδοκιμαζα παλι με την εκδοση που εχω αλλα σημερα δεν ειμαι για τετοια!

thanks both...

εδιτ..

Καποιος παιζει με τα νευρα μου σημερα

γκρρρρ...

Αν και το ανοιξε το Vdubmod..κρασαρει μετα το parsing..

ειναι πιο εντυπωσιακο απο το να ανοιγεις με το στομα..:p

(χωρις να θελει στριψιμο για να βγει)

Neigbour's adsl :

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: G.dmt
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 11552 kbps
Upstream Rate: 512 kbps
(bla bla)

:D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.