Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 02:40]

ασχετο:

γ@μοτο έχει πιασει πολυ σκονη το pc μεσα, ειδικά πάνω στην VGA γινεται χαμός :(

Τυχερός είσαι DEM... για να έχεις σκόνη σημαίνει (αν δεν μένεις σε νταμάρι :p ) οτι τα έχεις βρει με το PC και το κουτί σου.... εγώ πάλι μέρα παρα μέρα όλο κάτι γίνεται και πρέπει να το ανοίξω, να το πειράξω, να ρυθμίσω κτλ κτλ...... μόνο σκούπες μάπες δεν έχω βάλει... πιο καθαρό και απο το πάτωμα είναι... :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Nαι η αληθεια ειναι ότι σταματησα να το ανοιγω όλη την ωρα και να δοκιμάζω πραγματα, αλλά πολυ σκονη ρε παιδι μου. Δεν του έχω αγοράσει και τιποτα.

Φταιει και αυτό το Armor που πιο πολυ για να σουρωνεις μακαρόνια ειναι.

Και όλο ελεγα να του βάλω κατι και δεν το εκανα.....τωρα γεμισαμε σκονες και ειδικά την VGA πως θα την καθαρίσω απο πάνω? Αυτή θελει πλυσιμο :p

Αρχική απάντηση από Dem

Για ποιο λες?

δεν ξερω ακομα πιο θα ειναι το release απλα στο afterhour του best το παιζει εδω και 2 βραδια...ακουγεται δυνατο...για να δουμε παντως σαν να ακουσα ηχους απο deep dish..αμα το βρω θα σου στειλω λινκ αφου ξερεις τωρα...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 04:00]

δεν ξερω ακομα πιο θα ειναι το release απλα στο afterhour του best το παιζει εδω και 2 βραδια...ακουγεται δυνατο...για να δουμε παντως σαν να ακουσα ηχους απο deep dish..αμα το βρω θα σου στειλω λινκ αφου ξερεις τωρα...

Αντε κάνε την καλή και προς τα εδώ γιατί ο best μας έχει στείλει 2 βράδια τώρα... το κακό ειναι οτι ακουμε πολύ κονσέρβα τώρα με τις άδειες....

gbak την ίδια ιδέα είχαμε??? Καλα αυτά δεν γίνονται................................... ίδιο avatar.... :D :D

EDIT: αλλάχτηκε.... :p

Μια χαρη καποιος please... Επειδη στο γραφειο δεν μας εχουν βαλει Flash στους explorer, μπορει να μπει καποιος στο www.alphacopy.gr και να βρει το τηλεφωνο του καταστηματος στην Γλυφαδα ?

Merci !

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 07:49]

Μια χαρη καποιος please... Επειδη στο γραφειο δεν μας εχουν βαλει Flash στους explorer, μπορει να μπει καποιος στο www.alphacopy.gr και να βρει το τηλεφωνο του καταστηματος στην Γλυφαδα ?

Merci !

+30 210 891 8700

ρε συ Wizard μηπως ειναι δικια σου αυτη η εταιρεια?..:rofl: την ειδα το βραδυ και λεω μπας και..

2005109478758724439_rs.jpg

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 09:07]

perp και gbak...μαζι τα αγοραζετε τα pc??:D

'μερες...

Ναι ομαδική κάνουμε κάθε φορά για να τα καβατζώνουμε στην μιση τιμή.... :p

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:38]

Ρε παιδιά, έκλεισε το eMarket.gr ?

Μάλλον θα ήταν "κάτω" το site οταν μπήκες... τώρα το βλέπω κανονικά wiz!

Ρε παιδιά τι ζέστη είναι αυτή πάλι?? Πάλι στην παραλία θα λιώσω σήμερα μου φαίνεται... κ

Ποιος βλαμένος βαρούσε κανονιές/έπαιζε με το sub του/έβαζε βόμβες στις ταράτσες προς τα νότια προάστια σήμερα το πρωί 10-12?

Ε?

Στα διάλα

(ανοιχτό είναι το emarket)

Αρχική απάντηση από gznp

Ποιος βλαμένος βαρούσε κανονιές/έπαιζε με το sub του/έβαζε βόμβες στις ταράτσες προς τα νότια προάστια σήμερα το πρωί 10-12?

Δεν ξέρω... Αν έψαχνες για κέντρο εχθές το βράδυ, 9-11, ήμουν εγώ και τις βόμβες τις έριχναν μεξικανοί αντάρτες!

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 13:57]

Ε?

Στα διάλα

(ανοιχτό είναι το emarket)

Μπα τέτοιες ωρές εγώ δεν ήμουν πάντως .:p .. εγώ συνήθως το κάνω τα απογεύματα 7-9 παιζοντας GRAW2 ή BF2 με τον ήχο τσίτα στα ηχεία σαν αντίπραξη για την ένταση του δελτίου ειδήσεων του ALTER στο απέναντι μπαλκόνι.... :D

Κάποιά στιγμή έγινε και κατά την διάρκεια ενός παιδικού πάρτυ και τα πιτσιρίκια έκαναν σαν τρελά :D

Το αποτέλεσμα ήταν το προσδοκόμενο... έκλεισαν οι πόρτες και μπήκαν μέσα...;)

Αν πάρω το λαπτοπ στην παραλία σήμερα... υπάρχει περίπτωση να βλέπω την οθόνη ή πρέπει να υπάρχει ομπρέλα για να κάνει και λίγο σκιά??

Xτες έγραφα ένα 2σελιδο email sto PDA και πιάστηκε το χέρι μου... σήμερα δεν έχει email αλλά διάβασμα κάποιων PDF... μπορώ να το κάνω και στο HTC αλλά μου φαίνεται οτι θα στραβωθώ τελείως...

Το έχει δοκιμάσει κανένας??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.