Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από astrolabos

Και για πες μου, αυτό πιστεύεις ότι πρέπει να θαφτεί στο Π.Ο.Θ.;

Πιστευω οτι πρεπει να γραφτει σε ενα μερος που θα το δουν πολλα ατομα, καθ'οτι δεν χρειαζεται απαντηση, παρα μονο σε προσωπικο επιπεδο, εαν βρεθει καποιος να βοηθησει.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 14:48]

Ρε παιδια, αν εχει κανεις asus μητρικη με το ADI1988b audio chipset, ας μου κανει ενα πακετακι τους drivers απο το cd και να μου το στειλει. Μιλαμε εχω φαει τον τοπο, και ή δεν θα το βρισκω ή θα ειναι κατεστραμενο ή θα λειπει κατι. Vista 64...

Το ADI1988b υποστηρίζεται από τα Vista64 και καλύτερα να μη βάλεις άλλους οδηγούς.

Αν όμως επιμένεις κατέβασε το από την ASUS όπως είπε και ο Chosen.

Από το συγκεκριμένο οδηγό δεν λείπει κανένα αρχείο.

Το έχω ελέγξει και δουλεύει στα Vista 64.

Έλεγξε μήπως ο οδηγός που θέλεις είναι για την κάρτα γραφικών αν έχεις την HD2900XT.

Κορυφαίο.... Περπατάω στο δρόμο και περνάω κάθετα μπροστά από δύο κυρίες, γύρω στα 45, όπου ακούω τη μία να λέει:

Και του το είπα, από την κούραση δεν πέθανε κανείς, από την τεμπελιά πεθαίνει...

:boxed::slap:

κοιτατε τη πορεια τραβηξε ενα πλεξτορ καινουργιο απο rma για να ρθει στα χερια μου...και ακομα δεν μου χει ερθει..χαχαχαχα

2003889965015764719_rs.jpg

Αρχική απάντηση από LevelOne

Τριπλό το πλήρωσε η Plextor απο τα έξοδα αποστολής. :hehe:

Αντίθετα, έρχεται οδικώς ;)

Σήμερα ξύπνησα στραβά του κερατά.Θυμήθηκα όλα τα όνειρα , όλες τις μ@λακίες που ήθελα να κάνω, τα τύμπανα που πάντα ήθελα να αγοράσω αλλά ποτέ δε μπόρεσα, τα γυμναστήρια που παρατήσα, τα κιλά που πήρα, τα μαλλιά που έκοψα.

Και σκέφτομαι χρόνο έχω όταν τελειώσω τη ρημάδα τη σχολή, αλλά μετά στρατός , μεταπτυχιακά δουλείες και τα σχετικά... προς το παρών μεταλ στο φουλ και παω να μπω αυτογκόλ.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Αντίθετα, έρχεται οδικώς ;)

ε και οδικως να ρχεται δεν ειναι και λιγο...μιλαμε παραλίγο και θα κανε Tour of Europe...

εντωμεταξυ μετα απο τοσο τραβηγμα θα χει πλακα να μην δουλευει...

Αρχική απάντηση από KoMM

...όλα τα όνειρα που ήθελα να κάνω...

’λλαξε το χρόνο σε μέλλοντα, βάλε ημερομηνίες λήξεως, ώστε τα όνειρα να γίνουν στόχοι, και κατάστρωσε σχέδιο δράσης. (αυτό που θα γράψω τώρα, μπορεί να ξεκινήσει flaming...) Αν πιστεύεις ότι η σχολή που σπουδάζεις δε θα σε οδηγήσει στο να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, φύγε αύριο κιόλας. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι έχεις πάρει απόφαση να κάνεις αυτά που θα σχεδιάσεις.

εύκολο στα λόγια...αλλά δε παίζει να "πετάξω" 5 χρόνια +1 για εξετάσεις -gce. Οπότε καλύτερα σε 2 χρονάκια να έχω κ ενα πτυχείο που πιστεύω θα βοηθήσει...-μαθηματικό-..έφυγα

Αρχική απάντηση από gbak

ε και οδικως να ρχεται δεν ειναι και λιγο...μιλαμε παραλίγο και θα κανε Tour of Europe...

εντωμεταξυ μετα απο τοσο τραβηγμα θα χει πλακα να μην δουλευει...

Βασικά είχα παλιά πρόβλημα με ένα Plextor. Μόλις έβαζα να κάνω backup ένα dvd με το DvdShrink, έκανε ένα δυνατό θόρυβο, λες και είχες καρφώσει 1η, με +200χαω. Κατά τα άλλα δούλευε τέλεια. Αφού επικοινώνησα με την Plextor, έστειλαν αυθημερόν καινούριο. Το παρέλαβα 2 ημέρες αργότερα, όπου τελικά έκανε το ίδιο πρόβλημα... :boxed:

Αποτέλεσμα? ’λλαξα το DvdShrink με το DvdFab και τέλος. Το "παλιό" το πήρε η Νάνση κι απέκτησε Plextor 16άρι... :D

Αρχική απάντηση από KoMM

... προς το παρών μεταλ στο φουλ και παω να μπω αυτογκόλ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι θες να πεις, να προσέχεις να μην τυφλωθείς ;)

Απο που είναι η φώτο??

EDIT Γιατί φέτος τον Δεκέμβριο σε ένα καφέ στο Covent Garden πετυχα "frappes" τον οποιόν εννοoύσαν απλά τον γερμανικό (αχτύπητο νες) αλλά με παγάκια και ευτυχώς με straw :D :D

Nαι, απο που ειναι? Ειμαι και εγω περιεργος. :D

ασχετο:

γ@μοτο έχει πιασει πολυ σκονη το pc μεσα, ειδικά πάνω στην VGA γινεται χαμός :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.