Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:36]

Απέφυγε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τη UPS! Tα περνάει ΠΑΝΤΑ τελωνείο. Προτίμησε USPS (United States Postal Services, κάτι σαν τα δικά μας ΕΛΤΑ), όπου κάνει 3-4 μέρες παραπάνω, αλλά σπάνια περνάει τελωνείο.

Σωστός... απο Αμερική δεν λέει με UPS, μονο με USPS...πάντως το τελωνείο πέρα απο την μεταφορική...συνήθως εξαρτάται με το προιόν και πως θα κάτσει στον τελώνα....

Ασχετο τώρα... είναι normal που 2 φορές την βδομάδα όταν πεφτω για υπνο ειδικά για μεσημέρι -απογευμα μπορεί να κοιμηθώ και 16 με 18 ώρες σερί... ούτε να σηκωθώ για νερό, τουαλέτα κτλ?

Βασικά ποτέ ούτε και μικρός έκανα τόσο μεγάλους ύπνους και τώρα με παραξενεύεi...

Xτες έπεσα για υπνο (για λίγο) στις 6 το απόγευμα μετά την δουλειά και ξύπνησα σήμερα στις 11 το πρωί.... με μια ανάσα... ούτε γύρισα πλευρό που λέμε... δε όταν ξύπνησα μου πήρε 1 λεπτο να συνειδητοποιήσω τι ώρα είναι, που βρισκόμουν και γιατί εβλεπα λίγο ήλιο να μπαίνει στο δωμάτιο...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τυχαία διαλέγουν. Έχουν περάσει δέματα των +500, και έχουν σταματήσει των 80.

Το πιό σίγουρο είναι να στο στείλει σα GIFT (δώρο) αλλά σε αυτή την περίπτωση τσινάνε για δύο λόγους:

1. Γιατί δεν ασφαλίζεται και έτσι αν χαθεί, πληρώνει εκείνος τη νύφη

2. Γιατί είναι παράνομο... Ναι, είναι τελικά πιό ηθικοί από εμάς οι αμερικάνοι σε ορισμένα θέματα...

Βασικά εμένα σε πολλά πακέτα έχει τύχει να ανοιχτούν σε "κατάλληλα" σημεία που ψιλοφαίνεται το περιεχόμενο ή να μπορεί να μπεί δάχτυλο για να τσεκαριστεί το περιεχόμενο... δεν μπορώ να πω ότι τυχαία σκίστηκε το δέμα εκει.... ;)

Συνηθώς λενε ότι θέλουν να δουν αν συμφωνεί η ετικέτα στο δέμα με το περιεχόμενο...

Ναι, εκει τους ηρθε και αυτους :p

Αδερφε ειναι καθαρα θεμα τυχης (αν και κατα καιρους εχουν "βγει" κατι ατυποι τιμοκαταλογοι). Πχ, φιλαρακος πηρε εναν mesa/boogie ενισχυτη απο αμερικη, δηλωσε καποια μικρη αξια, πληρωσε περιπου 150-200 ευρω τελωνειο, και ολος μαζι του βγηκε περιπου 1500 ευρω. Μιλαμε για ενισχυτη αξιας 3k+ . Εκει λες ευχαριστω πολυ και φευγεις...

Εγώ έχω πάρει 4 κράνη Arai RX7 Corsair από ebay. Λιανική τιμή εδώ, 980, και τα βρίσκεις το λιγότερο 840

Μου κόστισαν 380 τα 3, και το ένα που πέρασε τελωνείο, πήγε 450. Σύνολο 1590

Εδώ θα είχα πληρώσει στην καλυτερη 3360, και στη χειρότερη 3920

Τι να λέμε τώρα...?

Βεβαια να πούμε ότι υπάρχουν και άλλες τεχνικές για να ντριπλάρεις το τελωνείο... Μπορείς να το στείλεις σε ένα φίλο σου σε μία άλλη χώρα, καλύτερα UK και μετά να σταλεί στην Ελλάδα με άλλη συσκευασία, σαν ένα πακέτο απο UK και μάλιστα με αναγραφόμενο Ελληνικό ονοματεπώνυμο και διευθυνση της προκοπής.... Συνήθως τα πακέτα απο Αμερική για UK δεν ελέγχονται για την αξία τους περισσότερο για drugs και τρομομαλ@@@ς...

Με αυτόν τον τρόπο το πακετάκι έρχεται ΑΘΙΚΤΟ....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

...και μαζί δώρο και κάτι chips...(πατατάκια όχι CPU :p )

Φαίνεται πώς έπεσε έξω η ΑΜΔ και το έριξε στην παραγωγή chips που δεν χρειάζεται και έξοδα για αλλαγή βάφερ...:hehe:

Μόνο αλάτι έιχαν...:S

ειναι TASTY? :hehe: . για πες μονο αλατι αλλα απο γευση?

Αρχική απάντηση από ea6gka

Χάλια γέυση...σαν να είναι περασμένα με βερνίκι είναι...:p

Χωρίς Fan παίζει στους 30C idleρισμένος...

Με fan στους 20 και με το C&Q δεν ανοίγει ποτέ το fan της ψύκτρας..

BE-2300 το μοντέλο...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:27]

Ti εγινε George? Οι βροχές σου άνοιξαν την όρεξη?:p :p

μπορεις να το ζεστανεις καμμια 20-30αρια βαθμους παραπανω (και μερικα μηζ) να δουμε που φτανουν τα 45W TDP..

by the way(ασχετο) ...αν καποιος εχει 8800GTS 320 ...ας στειλει ενα πμ...

θελω μια χαρη....(να τρεξει καποια πραματακια)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:27]

οχι αλλα θα καιει πολυ μαλλον!!!:p :p :p :p :p :p :p

Ρε παιδια, αν εχει κανεις asus μητρικη με το ADI1988b audio chipset, ας μου κανει ενα πακετακι τους drivers απο το cd και να μου το στειλει. Μιλαμε εχω φαει τον τοπο, και ή δεν θα το βρισκω ή θα ειναι κατεστραμενο ή θα λειπει κατι. Vista 64...

Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 14:48]

Ρε παιδια, αν εχει κανεις asus μητρικη με το ADI1988b audio chipset, ας μου κανει ενα πακετακι τους drivers απο το cd και να μου το στειλει. Μιλαμε εχω φαει τον τοπο, και ή δεν θα το βρισκω ή θα ειναι κατεστραμενο ή θα λειπει κατι. Vista 64...

Να υποθέσω ότι αυτόν τον οδηγό τον κατέβασες/δοκίμασες;

Αρχική απάντηση από Chosen

Να υποθέσω ότι αυτόν τον οδηγό τον κατέβασες/δοκίμασες;

Ναι, και μου βγαζει error οτι λειπει το smwdm.sys ...

Αρχική απάντηση από spresv

Και για πες μου, αυτό πιστεύεις ότι πρέπει να θαφτεί στο Π.Ο.Θ.;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.